As siai dienai nieko nenumacius gal po darbo i parde
uzsukt ir apsiskalbt?Kiekvienas turim savo nuomone mano teta
su vyru ir nepasiskiepije,bet va abu dabar serga ir vakar
teko greitaja kviest jos vyrui,tai zinai visi musu
sprendimai turi pasekmes...
As jau pasiskiepijus nuo visu ligu tiek gripo,tiek
koronos butu neskiepije,jei temperaturos buciau
turejus?Greit diena lekia begsiu tuoj toliau darbuotis?
Ir dar vieno breiko sulaukiau ,kazkaip laikas
sustojo.masina nedirba tai ir laikas neina…vakar sakau
nusipirksiu obuoliu,spek ar nusipirkau,aisku pamirsau…
Atejo mano testo atsakymas neigiamas galiu but rami dabar
vadinasi tikrai tik persalau rimciau?Siandien einu
skiepytis,jei skiepys,nes vis dar snarglejuos ir
koseju...
Labas rytas,as jau tokiu laiku vakar miegojau kritau kaip
lapas?Sianakt miegojau geriau,nors nubudusi buvau,bet koset
neteko tiek daug...Reik kelt testa daryt menedzerei
pazadejau pries ateinant i darba pasidaryt iki ano
rezultatai ateis?
Labuka,niekur neprapuolusi kazkaip diena uzimta gavosi
nakti prakosejau,tai teko kelt vaistu gert,o paskui dar ir i
apacia leidaus miegot,nes vyro pagailo,tai sunkokai keliaus
i darba...Mano tetos su vyru greitieji testai vakar buvo
teigiami,tai siandien issiunte PCR lauks atsakymu,nes jos
vyrui visai nekazka.As grizus greitaji pasidariau
neigiamas,bet vakar buvau uzsisakius jau ir PCR
siandienai,tai pasidariau ir skubinau issiust dar i parde
uzbegau,tai kol susitvarkiau,valgyt pasidariau ir neliko
dienos.Mano mergaite lazanija mokinosi kept,tai uztrukom
virtuvej?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As dar vis virtuve tvarkau… tai drauge paskambinus tai vyras grizo ner kada pabaigti 😉
Niekada nevelu pasiskiepyt tikrai dar vis skiepija..As jau nesamonem uzsiimineju ner kas veikt?
Teisingai tu sakai bet paskutiniu laiku skaiciau daug apgailestavimu kad nesuskiepijo…
As siai dienai nieko nenumacius gal po darbo i parde uzsukt ir apsiskalbt?Kiekvienas turim savo nuomone mano teta su vyru ir nepasiskiepije,bet va abu dabar serga ir vakar teko greitaja kviest jos vyrui,tai zinai visi musu sprendimai turi pasekmes...
Kad as ryte nieko nespeju,pakisau kugeli su slaunelemis ir eisiu virtuve tvarkyti .siandien su Renata dirbau,tikra antivakcere 😉
Labas rytas,as ryte nieko nerasiau,nes tu nieko neparasei?Mano diena vel bizi bizi tai greit laikas lekia?
Labas rytas,as jau breikau,diena keistai eina ,noriu namo…
As dar tik varau namucio?
Tikrai kad silta,as beveik namuose
As papietavau ir vel galesiu kibt i darbus?Silta lauke reiktu gal ka ant lauzo grizus issikept?
Vel sugrizom sutvarke masina tai kazkaip greiciau laikas praejo eiti …
Man greit laikas eina tik spek suktis?
As vos breiko sulaukiau,kaip laikas neina …vienur dirbau masina sugedo kitur ir nenori eiti daugiau stovim nei dirbam…
Labas rytas,man abi rankas skauda kur skiepyta,bet siaip viskas tvarkoje?Dar daug dirbt liko visos 4d,jei nedaugiau labai daug serganciu aplink..
Labas rytas,tiek prirasiau vakar ir viskas dingo☹ saunu kad skiepijo 😉
As jau pasiskiepijus nuo visu ligu tiek gripo,tiek koronos butu neskiepije,jei temperaturos buciau turejus?Greit diena lekia begsiu tuoj toliau darbuotis?
Ir dar vieno breiko sulaukiau ,kazkaip laikas sustojo.masina nedirba tai ir laikas neina…vakar sakau nusipirksiu obuoliu,spek ar nusipirkau,aisku pamirsau…
Spalio 25d?Na taip bus matyti,jei ka perkelsiu kitam kartui...
O del skiepo kazi ar skiepys,paziuresi 😉
As breikauju,tikrai greitai laikas bega ,ir tavo gimtadienis ne uz kalnu kiek pamenu 😉
Atejo mano testo atsakymas neigiamas galiu but rami dabar vadinasi tikrai tik persalau rimciau?Siandien einu skiepytis,jei skiepys,nes vis dar snarglejuos ir koseju...
Labas rytas,kaip greitai laikas eina atrodo tik pirkot?Sveikinimai?
Labas rytas,as jau tokiu laiku lovyteje gulejau 😉 issimiegojau puikiai ,beje vakar musu sunei vieni metai buvo 😀
As tik 21h namie busiu,tai jau nieko nereiks tik lovos?
Breikauju,diena visai gerai eina 😉 po darbo reik i lidla uzsukti noriu obuoliu issikepti,kaip sksnu primena vaikyste 😀
As tik girdejau kaip vyras langa uzdare..
Labas rytas,prastai miegojau varsiausi dar lietus visa nakti…
Labas rytas,as jau tokiu laiku vakar miegojau kritau kaip lapas?Sianakt miegojau geriau,nors nubudusi buvau,bet koset neteko tiek daug...Reik kelt testa daryt menedzerei pazadejau pries ateinant i darba pasidaryt iki ano rezultatai ateis?
Sveikatytes ,laikykis,as jau lovyteje telika ziuriu .
Labuka,niekur neprapuolusi kazkaip diena uzimta gavosi nakti prakosejau,tai teko kelt vaistu gert,o paskui dar ir i apacia leidaus miegot,nes vyro pagailo,tai sunkokai keliaus i darba...Mano tetos su vyru greitieji testai vakar buvo teigiami,tai siandien issiunte PCR lauks atsakymu,nes jos vyrui visai nekazka.As grizus greitaji pasidariau neigiamas,bet vakar buvau uzsisakius jau ir PCR siandienai,tai pasidariau ir skubinau issiust dar i parde uzbegau,tai kol susitvarkiau,valgyt pasidariau ir neliko dienos.Mano mergaite lazanija mokinosi kept,tai uztrukom virtuvej?