Nuotaika siandien tokia veidui,kojom kaukes
pasidariau,nagus susitvarkiau ir visa diena viena akim
seriala ziuriu,tai uz tai ir prisimastau vis ka nors?
Sveika,vakar dariau visiokus darbus kuriuos jau seniai
zadejau ,bet vis neprisiruosdavau 😉 paskui,filmus ziurejau
kur per savaite nespejau paziureti,taip ir dingo sekmadienis
…
Ir siandien ir rytoj dar dirbu,o pirmadieni ir antradieni
laisva?Gerai vaikai eis i mokykla,o as reikalu turiu reik
Bernelius gimtadieniui uzsirezervuot dar kokia bliuskute ar
suknute nusipirkti noriu?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aciu ir tau geros dienos?
Labas rytas,as jau i darbeli judesiu,geros dienos 😉
Ne jau rytoj i darbuka keliausiu,bet pradedu 11h30,tai galiu dar ir pavakarot?
Saunuole tu ! Dar ryt turbut iseigine?
Nuotaika siandien tokia veidui,kojom kaukes pasidariau,nagus susitvarkiau ir visa diena viena akim seriala ziuriu,tai uz tai ir prisimastau vis ka nors?
Normalu,turint laiko visko galima prisigalvoti😉 as lietuviskus serialus ziuriu ir trauksiu i virsu 😉
Pasidariau primierka kaip renksiuos per gimtadieni ar viskas gerai atrodo,turbut vaikeju??
Iseigine vadinasi 😃
Man siandien kaip sekmadienis prisidariau valgyt ir tinginiauju visa diena?
As dar lidla uzsukau ir leksiu namo,greit diena praejo 😉
Labuka,nuo ryto virtuvej sukuosi,o vakar mieste prisivaiksciojau,dar sveciuose buvau,tai grizau tik vakare?
Kur prapuolusi?man greit ir breikas atejo😉
Labas rytas budinames ,puikiai miegojau kaip tu?
Vakar dar sriubos buvo like ,o paskui picos uzsisakeme taip nieko ir negaminau 😉
Kaip laikas neina,vos sulaukiau breiko… kas pietums ar vakarienei?
Sveika,vakar dariau visiokus darbus kuriuos jau seniai zadejau ,bet vis neprisiruosdavau 😉 paskui,filmus ziurejau kur per savaite nespejau paziureti,taip ir dingo sekmadienis …
Labas rytas,kuo,Daivute,vakar uzsiemus buvai,kad nieko nerasei??As jau su kavyte vakar pries 22h jau lovoj buvau matyt uzteko miego?
Labas rytas,as jau darbelyje vos spejom suktis lekem apsipirkti,dar greit kavos pas dede uzsukom ir ryto kaip nebuta?
Labas rytas,ilgai miegojau siandien grazi diena 😉
Kai po pietu dirbi visada sitaip negali skustis?
Neblogai cia pas jus 😉
As pasidariau kavos ir eisiu seriala ziuret kazkaip reik laika darbe praleist?
Man ir patikdavo kai laisvos budavo o visi ne namie😉 as buvau prigulusi o dabar po virtuve sukuosi 😉
Ir siandien ir rytoj dar dirbu,o pirmadieni ir antradieni laisva?Gerai vaikai eis i mokykla,o as reikalu turiu reik Bernelius gimtadieniui uzsirezervuot dar kokia bliuskute ar suknute nusipirkti noriu?
Tu dirbi siandien? Maniau kad laisva…
As jau i darbuka ruosiuosi?
Mes po parduotuves lakstome 😉
Labas rytas,aha ir tu ir drauge kepet,tai teko ir man kept?As ankstyva,tai patalyne pasikeiciau,pabegiojau ir dabar vaikams blynu kepu?
Labas rytas,sugundziau issikepti😀
As taip kugelio uzsimaniau,tai dabar laukiu,kol iskeps?