Labas rytas,ir vel penktadienis 😀vakar toks juokas sueme
is bendradarbes ,sako galvojau kad penktadienis ,trumpa
diena o pasirodo ketvirtadienis .man taip nebuna jei galvoju
tai tik i mazesne puse ir taip labai retai .
Pas mane vakarienei nebent jauciu likuciai
balandeliai,vistienos kepsneliai,kopustu sriuba?Labai noriu
cesnakiniu ryziu su vistienos krutinele keptu orkaitej,bet
ryt tik po pietu i darba,tai gal ryt ir darysiu?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
O as ligoninej dede atlydejau su lapu is poliklinikos,tai jauciu uztruksim kazkoks cirkas didelis isejo net papasakot ilgai uztruktu...
Greitai man siandien laukas eina😀 dar truputi ir namo😉
Nu va kaip smagu?
Labas rytas,as breikauju.kazkokia trumpa naktis buvo,nors ir ne velai atsiguliau.vakar buvom islekia i kaima pasisedeti .
Labas rytas,as jau su kavyte dar viena diena prasidejo?
As jau namie apsikuist ir galesiu eit ilsetis?
Aciu 😀 greit laikas siandien eina ,va ir antras breikas
Labas rytas,sveikinimai⚘Niekur neprapuolusi vakar kirpykloj buvau,paskui sveciu turejom,o siandien jau darbelyje?
Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi? Mes su vyriu siandien svenciam turkio vestuves 18 m jau susituokia 😀
Labas rytas,budinames as jau javyte kaiciu ir galvoju ja cia pusryciams padaryti 😉
Mes pasivaikscioti isejom,nes buvau uzsnudusi po pietu pora valandu snustelejau?
As pas drauge ant arbatos buvau ,einu skalbinius isrusiuoti ir galesiu poilsiauti 😉
Labas rytas,As jau susitvarkius,apsiskalbus ir apsipirkus,tai galiu sestadieniaut ramiai?
Labas rytas,budinames 😉 miegojau bet darba sapnavau ,kazkokia nepailsejusi nubudau …
As i darbuka keliauju?
As grizau su sune pasivaiksciojau einu apsitvarkyti ir lauksiu seimynos griztant 😉
Man dar iki darbo pradzios laiko pilnumoj isejau iki sainsburio sio bei to,nes maniskis ryt dirbs,tai pasidarysiu iseigine kaip antradieni?
As jau breikauju dar pora valandeliu ir namo ,patinka man penktadienis 😀
Labas rytas,sios savaites nepajauciau negaliu skustis?Neblogai neblogai cia suskele?
Labas rytas,ir vel penktadienis 😀vakar toks juokas sueme is bendradarbes ,sako galvojau kad penktadienis ,trumpa diena o pasirodo ketvirtadienis .man taip nebuna jei galvoju tai tik i mazesne puse ir taip labai retai .
Pas mane vakarienei nebent jauciu likuciai balandeliai,vistienos kepsneliai,kopustu sriuba?Labai noriu cesnakiniu ryziu su vistienos krutinele keptu orkaitej,bet ryt tik po pietu i darba,tai gal ryt ir darysiu?
As jau breikauju,greit laikas praejo.kas pietums?as planuoju sriubytes virti ir dar kazko ,gal kokiu varskeciu 😉
O man salta labai reiks kokios arbatos atsigert?
Diena idomiai eina padirbam pastovim ir vel padirbam…
Labas rytas,as dar buciau su mielu noru pamiegojus?
Labas rytas,as gal nuo 4 gyva,ismiegojau 😀
As jau ir beveik puse dienos atidirbau?
Visai neblogai laikas eina ,greit namo 😉
As dar tik ruosiuos i darba,bet jauciuos pailsejus?
Taip geai dirbau atejo ir nesivede prie kitos linijos …