ar yra mamyciu is UK?
As kugeli pakisau laukiu kol iskeps😉
As ir kavinuosi?
As breikauju,diena eina vos speju skuktis😉 dar pora valandikiu ir namo 😉
Skanios kavos?As jau einu darbuotis noriu daug siandien nuveikt?
Labas rytas,pagaliau ! Einu kava kaisti si ryta ilgai gulinejau 😉
Labas rytas,nu va ir penktadienis?
As jau baigineju virtuvej kuistis ir eisiu toliau seriala per Netflix ziureti visai neblogas pasirode?
Ne tau vienai 😃 laikas iki sio breikau greit prabego 😉
As ir jau noriu namo,nes tie nuotykiai darbe nusibodo?
Va ir breiko sulaukiau😀bet noriu namo rumune vis dar negzizo is karantino ,gal rytoj …
Labas rytas,jau judu i apacia 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
As ir lovoje,filma paziuriu ir einu miegoti .labanaktis.
As jau lovytej reik gerai issimiegot vistik ryt,poryt i darbuka tikiuosi greit ir be nuotykiu tos dvi dienos praeis?
Rimtai reik judeti is kantino tada 😉
As ir buvau iki lidlo ziuriu laiku namo parejau lyti pradejo?
As buvau iki lidlos nuejusi tik is trecio karto kaciu maisto radau nuo praeito savaitgalio nebuvo.
As pasiruosiau darbo savaitei ir einu geliu sodint?Reiktu gal iki lidlo paeit,bet kolkas tyngiu...
Taip ir pagalvojau,dabar ju visur pilna ta prasme pardavime 😉as breikauju.
Raktazoles?
Labas rytas,zinok nezinau kaip jos vadinasi grazios ir spalvotos??Atsikelsiu paziuresiu ir gal veliau parasysiu pavadinima,jei rasiu?
Labas rytas,as jau gyva😉 kokiu gelyciu pirkai?
Viskas as jau poilsiauju rytdienai irgi jokiu planu tik gelytes pasodint siandien sainsbury nusipirkau vis nebus taip pilka gardene?
As su suniu vaikstau😉
As jau namie virtuvej sukuosi kinietiskai gaminu,dar trintos sriubytes labai uzsimaniau?
As iki lidlos nubegusi buvau,dabar breikauju,Dar truputi ir namo
Ketvirtadieni jau i darbuka?Buvau pabegiot ryte,o dabar su reikalais truputi ir 14h reik krauja prisiduot poliklinikoj tureciau visur suspeti?
As jau breikauju,iki kada tu atostogauji? Grazi diena siandien😉
Labas rytas,jau su kavyte?
Labas rytas,budinames 😉
As kugeli pakisau laukiu kol iskeps😉
As ir kavinuosi?
As breikauju,diena eina vos speju skuktis😉 dar pora valandikiu ir namo 😉
Skanios kavos?As jau einu darbuotis noriu daug siandien nuveikt?
Labas rytas,pagaliau ! Einu kava kaisti si ryta ilgai gulinejau 😉
Labas rytas,nu va ir penktadienis?
As jau baigineju virtuvej kuistis ir eisiu toliau seriala per Netflix ziureti visai neblogas pasirode?
Ne tau vienai 😃 laikas iki sio breikau greit prabego 😉
As ir jau noriu namo,nes tie nuotykiai darbe nusibodo?
Va ir breiko sulaukiau😀bet noriu namo rumune vis dar negzizo is karantino ,gal rytoj …
Labas rytas,jau judu i apacia 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
As ir lovoje,filma paziuriu ir einu miegoti .labanaktis.
As jau lovytej reik gerai issimiegot vistik ryt,poryt i darbuka tikiuosi greit ir be nuotykiu tos dvi dienos praeis?
Rimtai reik judeti is kantino tada 😉
As ir buvau iki lidlo ziuriu laiku namo parejau lyti pradejo?
As buvau iki lidlos nuejusi tik is trecio karto kaciu maisto radau nuo praeito savaitgalio nebuvo.
As pasiruosiau darbo savaitei ir einu geliu sodint?Reiktu gal iki lidlo paeit,bet kolkas tyngiu...
Taip ir pagalvojau,dabar ju visur pilna ta prasme pardavime 😉as breikauju.
Raktazoles?
Labas rytas,zinok nezinau kaip jos vadinasi grazios ir spalvotos??Atsikelsiu paziuresiu ir gal veliau parasysiu pavadinima,jei rasiu?
Labas rytas,as jau gyva😉 kokiu gelyciu pirkai?
Viskas as jau poilsiauju rytdienai irgi jokiu planu tik gelytes pasodint siandien sainsbury nusipirkau vis nebus taip pilka gardene?
As su suniu vaikstau😉
As jau namie virtuvej sukuosi kinietiskai gaminu,dar trintos sriubytes labai uzsimaniau?
As iki lidlos nubegusi buvau,dabar breikauju,
Dar truputi ir namo
Ketvirtadieni jau i darbuka?Buvau pabegiot ryte,o dabar su reikalais truputi ir 14h reik krauja prisiduot poliklinikoj tureciau visur suspeti?
As jau breikauju,iki kada tu atostogauji? Grazi diena siandien😉
Labas rytas,jau su kavyte?
Labas rytas,budinames 😉