Labas rytas,sitas pirmadienis geras niekur eit nereik?As
vis svarstau pirkti ninja puoda 15in1,bet kolkas
nenusprendziu ar man jo tikrai reikia vistik nepigus,o kad
virtuvej vieta tik uzimtu nesinori...
Siandien cepelinu diena,tai kazkaip besededami svarstem
ar uzsisakyti ar issivirti,tai nutarem virti,kai dviese,tai
labai greit pasidare?Liezuviai labai skanu su krienais ir
duonyte?
Baigiu apsidirbi,ryte sunus vaziuodamas i darba iki
morisono pamete,tai per valanda susisukau ir grizau namo
.pameni ana savaite gailejausi kad maikutes i darba
nenusipirkau ,tai radau ta pacia kur norejau uz puse
kainos,pasigriebiau dvi 😉 sutvarkuau namus ,paralyne
pakeiciau ir suni uismaudziau .einu skalbima uzdeti ir kavos
pasidaryti daug dirbau 😉 o tau geros keliones ir ispudziu
😉
Smagu,o kas ten ?neteko girdeti .as po namussuksiuos
noriu trupininini pyraga iskept,suni ismaudyti reikia
patalyne pakeis dar kavos reikia nupirkti vakar visai is
galvos iskrito….
Ka su plaukais darysi?man ir reiks uzsirasyti kai vyras
eis,zinai jiems greitai auga tai as gal kas trecia karta
einu su juo.greit ten man galus pakerpa ,baigiu savus
atsiauginti seniai nebedazau 😉
Tau useigines?as iki lidlos buvau apsipirkti kad po darbo
nereiktu,maniskui pagalves reikejo dar vistienos file
paemiau bes kebabams ,sia savaite nieko normaliai negaminau
…
As deliverio laukiu mano mergickos knygos turi
atkeliaut,dar reik iki vaistines krema susirinkt,paskui batu
reik mazajam i mokykla,bet kolkas sedziu ir laukiu niekur
eit negaliu...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As snicelius vakarienei kepu😉
As kazkokia apdujus jauciuos krapstausi po namus,bet labai sunkiai..
As breikauju,diena eina ne is greiciausiu…
As dar pasvarstysiu ir pasidomesiu daugiau,nes nuomoniu visokiu yra,tai ir nusprest nelengva?
Pas mane toks yra,kas dien gal ir nenaudoju bet kas antra tai tikrai,vakar brokelius viriau nei 20min neuztruko😉
Labas rytas,sitas pirmadienis geras niekur eit nereik?As vis svarstau pirkti ninja puoda 15in1,bet kolkas nenusprendziu ar man jo tikrai reikia vistik nepigus,o kad virtuvej vieta tik uzimtu nesinori...
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉
As savo ismaniajame puode per 40min isviriau 😉
Siandien cepelinu diena,tai kazkaip besededami svarstem ar uzsisakyti ar issivirti,tai nutarem virti,kai dviese,tai labai greit pasidare?Liezuviai labai skanu su krienais ir duonyte?
Sveika,kaip skanu😉 as gulesa darysiu . Dar liezuviu turiu eisiu virti 😉
Labuka,mes su vyru cepelinus darom pietum?
Salta siandien,as visa diena silumos neisjungiu…
Saunuole?Mes kaip visada truputi susalom ir suslapom,bet likom patenkinti?Sustojom pavalgyt ir leksim ilsetis siltai namuose?
Ir pyragas jau kepa 😉
Baigiu apsidirbi,ryte sunus vaziuodamas i darba iki morisono pamete,tai per valanda susisukau ir grizau namo .pameni ana savaite gailejausi kad maikutes i darba nenusipirkau ,tai radau ta pacia kur norejau uz puse kainos,pasigriebiau dvi 😉 sutvarkuau namus ,paralyne pakeiciau ir suni uismaudziau .einu skalbima uzdeti ir kavos pasidaryti daug dirbau 😉 o tau geros keliones ir ispudziu 😉
Nacionalinis parkas turbut taip iseitu?Sikart i vandens rezervuara vaziuojam paziuret tikimes veiks?Darbinga diena pas tave nusimato,o mes jau kelyje?
Smagu,o kas ten ?neteko girdeti .as po namussuksiuos noriu trupininini pyraga iskept,suni ismaudyti reikia patalyne pakeis dar kavos reikia nupirkti vakar visai is galvos iskrito….
Labas rytas,as dar tik su kavyte?Eisim ruostis i kelione i Peak District vaziuosim jis didelis,tai vis i kita vieta vaziuojam?
Labas rytasas pasikavinau ir eisiu i dusa 😉
As po darbo grizau ,nuvaziavome apsipirkti i tesko ,pagaminau pietus ir truputi buvau prigulusi😉
As dazau,kerpu ir tonuoju?Stengiuos eit i 2men karta plius minus?
Ka su plaukais darysi?man ir reiks uzsirasyti kai vyras eis,zinai jiems greitai auga tai as gal kas trecia karta einu su juo.greit ten man galus pakerpa ,baigiu savus atsiauginti seniai nebedazau 😉
Labas rytas,as dar lovoj,bet eisiu kavos kaistis jau tuoj?Siandien i kirpykla einu,tai dienos bus kaip nebuve?
Labas rytas,saunu pailsesi 😉 as jau darbe .eisiu stotis i eile testavimui …
Atostogos iki kito ketvirtadienio?As nieko negaminsiu yra visokiu likuciu,o ir siaip kolkas pailset noriu?
Tau useigines?as iki lidlos buvau apsipirkti kad po darbo nereiktu,maniskui pagalves reikejo dar vistienos file paemiau bes kebabams ,sia savaite nieko normaliai negaminau …
As deliverio laukiu mano mergickos knygos turi atkeliaut,dar reik iki vaistines krema susirinkt,paskui batu reik mazajam i mokykla,bet kolkas sedziu ir laukiu niekur eit negaliu...
As jau breikauju,kaip diena taip naujiena,vakar kur dirbau papildomas valandas rumunei corona,nuo ryto testavausi…
Labas rytas,budinuos budinuos jau su kavyte?
Labas rytas,budinames 😉