Labas rytas,as jau su kavyte?Ilga diena nusimato noriu
pabegioti,apsipirkt,dar reik vartus susitvarkyti vakar vejas
sulauze rankena,bet jau 13h reik pas dede but jo zmonos
gimtadienis?
Labas rytas,tikrai taip?Vakar nelaime nutiko LT gal matei
per zinias kur medis ant masinos nukrito,tai ten zuvo mano
vyro tetos vyro brolis su zmona vaikiuku labai gaila 5 be
tevu liko...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau breikauju,ziurejai ta filma?
Labas rytas,man miego truko vos akis atmerkiau...
Labas rytas,budinames,sunkiai keliausi si ryta …
Seseliu namai,siaubo toks savotiskas😉
As uztrukau darbe siandien,tai tik dabar baigineju apsikuisti namie..Koki filma ziurejai?
As jau breikauju,diena neblogai eina 😉
Vakar ziurejau filma bet dabar galvoju kad as jo tarpais nesupratau kas su veikejais atsitiko reiks atsisukti atgal…
As vakar anksti uzmigau,tai jauciuos pailsejus?
Labas rytas,as apsitvarkiau ir ilsejausi,dar vakar filma uzsiziurejau tai velokai atsiguliau …
Labas rytas,mes vakar kaime buvom papietaut,o paskui drybsojom visa diena?
Labas rytas,kaip sekmadienis? As po namus sukuosi ,svaros diena 😉
Labas rytas,as ir jau gyva vaziuosim i miesta dar sio to truksta .pas mus vejas nieko nepridare .
Labas rytas,as jau su kavyte?Ilga diena nusimato noriu pabegioti,apsipirkt,dar reik vartus susitvarkyti vakar vejas sulauze rankena,bet jau 13h reik pas dede but jo zmonos gimtadienis?
As grizus apsipirkau dar i tesco nulekeme siuntinuka ruosiam i Lt ,o daber silrai namie sedziu 😉
As jau irgi namie apsimeciau ir galiu ilsetis?Neprireike nieko pirktis isidirbau taip,kad net nebepraalkau?
As jau breikauju greit namo 😉
As pamirsau uzkandi isidet,tai teko savo pietus suvalgyt reiks eit kazka nusipirkt veliau?
Maciau,baisu ,uzuojauta gaila vaiku …
Labas rytas,tikrai taip?Vakar nelaime nutiko LT gal matei per zinias kur medis ant masinos nukrito,tai ten zuvo mano vyro tetos vyro brolis su zmona vaikiuku labai gaila 5 be tevu liko...
Labas rytas,budinames jau penktadienis ir vel savaites neber…
Kartais ir man pailset reik tikiuosi nieks manes darbe nepasigedo per tas pora valandu?Apsikuiciau ir prisedau pries tv?
Kokia ankstyva 😉as breikauju
Labuka,Ir vakar nemazas vejas buvo...As jau namucio lekiu kolkas be jokiu planu,bet gal dar ka sugalvosiu?
Labas rytas,budinames 😉 koks vejas lauke…
As jau namo lekiu ilsetis?
Man ir neblogai laikas eina 😉
As jau pietauju?Greit diena lekia dar truputis ir namo reiks eit?
Lauke labai faina tikras pavasaris😀 man labai galva spaudzia,spaudimas gal nesuprantu …
As ir su kavyte?Silta lauke,jei vejo nebutu butu isvis pasaka oras?
Labas rytas na taip einu kavos 😉