As meistrelio laukiu nuo kitos savaites pinigai sugrista
i ligonine,tai reik viska sutvarkyt,nes dar ir atostogu
iseinu nuo ketvirtadienio,tai nenoriu,kad pavaduojanti
stresuotu...
Man diena su vejeliu praleke,bet pasidariau viska ka
susiplanavus,nors pavargau kaip suo?Prisedau pavalgyt ir
mausiu i lova tik nenusprendziu kelinta i darba eit anksti
ar leist sau pamiegot truputi...Labanakt?
Man gerai siandien laikas eina😀 o pietus tai visada ryte
deduosi ,nebent kazko lieka po vakarienes.siandien turejom
su panele talona mankstom bet atsiunte laiska kad video
skambutis bus tai dar geriau nereiks niekur vaziuoti😉
As jei is vakaro pietu nesusidedu,tai ryte jau net
nesistengiu spet susidet tada jau perkuosi arba kenciu iki
darbo galo?Pas mus kiekviena antradieni tikrina,bet eit
niekur nereik. Pietauju ir eisiu dirbt jauciu siandien
uztruksiu ilgiau...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as vakar anksti uzmigau,tai jau nubudusi,bet dar lovoj gal pasiseks uzmigt begulint?
Mes sutarem iki Europolio veliau palekt ka nors vakarienei nusipirkt?
Mes lietuvyne buvome reiktu i lidla ar tesko bet veliau siandien neuzejau nes sunus parveze ,skubejo i koledza,ryt eisiu prie saves pasivaikcioti 😉
As jau prisedau pries tv?Jei nieks i parde vaziuot nesiulys,tai ir as tylesiu,nors saldytuvas tustokas?
As jau namie ,pajungiu skalbykle ir eisiu suni pavedzioti,jai antraji ruja prasidejo …
As meistrelio laukiu nuo kitos savaites pinigai sugrista i ligonine,tai reik viska sutvarkyt,nes dar ir atostogu iseinu nuo ketvirtadienio,tai nenoriu,kad pavaduojanti stresuotu...
As breikauju
Sveikatytes?As darbe laukiu,kol delivery atves ir kava geriu?
As jau i darba ruosiuosi,mano panele apsirgo angina pulinga ir ausi skauda …
Labas rytas,as kavyte jau kaiciuos?
Labas rytas,as siandien gal nuo 4 gyva,ismiegojau,pagaliau penktadienis !
As jau link namu judesiu?
As jau i breika atejau,neblogai laikas eina ,cirku prie kitos linijos prisiziurim,gerai kad as ten nedirbu 😉
As pirmai parasiau,bet taip ir neikele...Visada taip buna,kai reikalu prisikaupia?
Normaliai darbe kad is po darbo vis reikia kazkur vaziuoti,kita savaite turetu ramesne 😉
Ko taip darbe sunkiai einas?As vakar namus apsitvarkiau ir visa vakara ilsejaus,tai siandien visai gerai jauciuos?
Labas rytas,kazkokia sunki si savaite…
Labas rytas,nu va arteja jau ir savaites pabaiga?
Pati paklausiau ir pati pagalvojau paskui,jog Lidl tau visai salia..?Nu va kaip smagu?As namo keliauju?
Cesnaku norejau nusipirkti bet nebuvo …
30 min. Mano breikas per 6-7 min sulaksciau ir breikauju,radau liemene tuk dydzisu buvo like s ir l pasiemiau l tiikiuosi nebus per didele 😉
As ir breikauju?O tai kiek laiko tavo ilgasis breikas?Man visai neblogai diena eina,nors pavalgiau ir aptingau...
As jau breikauju,per ilgaji breika reiks i lidla nulekt apsipirk ,pektadieni maciau liemene bet nepirkau tai dabar gailiuosi,gal rasiu dar 😉
As akis sunkiai pramerkiau,-bet dabar jau gerai jauciuosi zvali?
Labas rytas,as jau gyva judesiu i apacia,sunkiai keliausi…
Labas rytas,as ankstyva noriu anksciau is darbo grist ir pailset siandien?
Ir as jau einu,labanakt.
Man diena su vejeliu praleke,bet pasidariau viska ka susiplanavus,nors pavargau kaip suo?Prisedau pavalgyt ir mausiu i lova tik nenusprendziu kelinta i darba eit anksti ar leist sau pamiegot truputi...Labanakt?
Man gerai siandien laikas eina😀 o pietus tai visada ryte deduosi ,nebent kazko lieka po vakarienes.siandien turejom su panele talona mankstom bet atsiunte laiska kad video skambutis bus tai dar geriau nereiks niekur vaziuoti😉
As jei is vakaro pietu nesusidedu,tai ryte jau net nesistengiu spet susidet tada jau perkuosi arba kenciu iki darbo galo?Pas mus kiekviena antradieni tikrina,bet eit niekur nereik. Pietauju ir eisiu dirbt jauciu siandien uztruksiu ilgiau...