As tik 6namo grizau,po darbo vyras su suniu manes lauke
tai pasivaiksciojome kol grizome namo. Paskui pas uosvius
nulekeme ant cepelinu tai siandien nieko negaminau😉
As kaip nekeista sekmadieni darbinga jauciuos
apsitvarkiau,uzdejau skalbima ir sio bei to pritrukau,tai
iki Europolio einu?Oras pasakiskas gal reiks su vaikais koki
krepsini nueit pazaist ar dar ka nuveikt?
As tvarkau virtuve,vakar tingejau ka daryti,tik sriubos
viriau vakare is kaimynes tailandietes uzsisakem maisto taip
ir prabego vakaras tinginiaujant 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As tik 6namo grizau,po darbo vyras su suniu manes lauke tai pasivaiksciojome kol grizome namo. Paskui pas uosvius nulekeme ant cepelinu tai siandien nieko negaminau😉
As jau namuciuose soti ir laiminga?
As breikauju,laikas neblogai eina ,tik namo veliau griziu pasiule pora valandu papildomai padirbti tai sutikau😉
As ryte dar parasiau,bet net neikele...Man tai miego truksta,bet pati kalta seriala uzsivepsojau?
As jau breikauju,dirbu truputi kitur tai labai anksti i breika einam…
Labas rytas,sunkiai keliausi,nakti prisapnavau visokiu nesamoniu…
Labas rytas,as jau papusryciavus tuoj i darba keliausiu?
Dar nezinau kolkas ir as?Reik kokios sriubos issivirt va tik kokia mintis?
As breikauju,kas vakarienei? As siandien be minciu …
Man siandien greit diena eina?Pasikavinsiu ir toliau darbuotis?
Breiko sulaukiau,dirbu toje pacioje kompanijoje kaip ir vakar 😉
Labas rytas,jau seniai apacioje ir as greit judesiu 😉
Labas rytas,kas cia dar miega??As jau i darba einu ryt ir poryt,o poto savaitele ilsesiuos?
As jau namuciuose virtuvej sukuosi visa kita vakar padaryta?
Eilini karta prirasiau ir viskas dingo … greit diena eina,buvau iki lidlos nubegusi cesnaku,bet vel nera …
Labas rytas,as jau seniai atsikelus ir darbelyje?Man ir vejas miegot trukde buvau kelis kartus prabudus?
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As jau kava kaiciu ,muegojau nei siaip nei taip vis varciausi dar tas vejas…
As diena buvau prigulusi,tai dabar visai nenoriu dar miego ,tv ziuriu 😉
As kaip nekeista sekmadieni darbinga jauciuos apsitvarkiau,uzdejau skalbima ir sio bei to pritrukau,tai iki Europolio einu?Oras pasakiskas gal reiks su vaikais koki krepsini nueit pazaist ar dar ka nuveikt?
As dar buvau prigulusi 😉 suni pavedziojau ir sugalvojau kad pas mus parke turgus budavo paskutini menesio sekmadieni,ejau paziureti bet nieko nebuvo …
Labas rytas,maniskis i darba kele,tai nuo puse 7h gyva kavos,pusrycius padare,tai teko kelt?
Labas rytas,as nuo 6 gyva,zologijos sodui nesvarbu kad sekmadienis 😃
Tai labai pigiai?As poilsiauju visiskai kazkaip laukiu,kol vonia pribegs?
Ir as neseniai grizau,prisivaiksciojau,dar M&S dzinsus uz 11 radau eisiu ir as kazka pietums galvoti 😉
Mes jau namie sutarem pietum mesytes pasigrilinti ir layzy spa prisileisti reik pailset truputi?
As suni vedzioju gruzusi ir eisiu pasivaikscioti 😉
As jau po duso leksim iki pardes?
As tvarkau virtuve,vakar tingejau ka daryti,tik sriubos viriau vakare is kaimynes tailandietes uzsisakem maisto taip ir prabego vakaras tinginiaujant 😉
As jau pasikavinus laukiu,kol truputi prasvis begsiu pabegiot?
Labas rytas ir as jau gyva ,kava kaiciu vyra i darba isleidziu 😉