Pas mane daug metu e-on,bet prepayment kolkas,nes cia per
tas koronas taip ir nesusitvarkem,bet menesiui uz dujas ir
elektra kolkas i 100£ telpam ir dar visada lieka kitam
menesiui,tai kiek ziurejau pigiau nelabai ka ir randu..
Neatsimenu ar klausiau,kokia pas tave elektros ir duju
kompanija? Man vakar atejo emeilas kad nuo balandzio kelia
kaina ir mokesiu kas menesi beveik 200 £ Reiks ieskoti
kozko pigesnio…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Pas mus elektros ir daug iseina elektrine orkaite,kaitlente plius spa,nors i menesi karta ar du jungiam,bet pildymo kastai nepadidejo...
Mes 131 mokedavom ,pas mus daug elektros iseina.reiks prisesti siandien ir susirasti kazkokia kita kompanija .
Pas mane daug metu e-on,bet prepayment kolkas,nes cia per tas koronas taip ir nesusitvarkem,bet menesiui uz dujas ir elektra kolkas i 100£ telpam ir dar visada lieka kitam menesiui,tai kiek ziurejau pigiau nelabai ka ir randu..
Neatsimenu ar klausiau,kokia pas tave elektros ir duju kompanija? Man vakar atejo emeilas kad nuo balandzio kelia kaina ir mokesiu kas menesi beveik 200 £ Reiks ieskoti kozko pigesnio…
Labas rytas,Mes dar lovoj vartomes,bet zadam kilt norim gardena susitvarkyti?
Labas rytas,as jau gyva,vyra i darba isleidau ir planuoju ka cia nuveikti 😉
Reiks gal apsilankyti?
Yra 70% ir reikejo,daug isoardavimu viskam
Gal koks ispardavimas?Ar tiesiog reikejo,tai ir pirkai?
As po poliklinikos uzsukau i metalana ,savo merginai apatiniu pripirkau ir varau namo 😉
As jau i pabaiga darbu?Vesiu siandien Eva i kirpykla,tai daugiai kaip ir jokiu planu?
Paziuresim 😉 as grizau ,suni pavedziojau palysiu po dusu ir bus laikas keliauti i poliklinika .
Pas mus poliklinikoj,tai talona duoda kraujui priduoti ta pacia diena retai kada gausi...
Ir as einu anksciau kelena skaudejo dabar nugara,noriu kraujo tyrimo ,idomu iki kelintos valandos daro?
As ieskojau ligu,bet neradau,tai vel rami kuriam laikui?
Labas rytas,baisu ten . Ir penktadienis as atidirbu pavedzioju suni ir i poliklinika eisiu,ligu ieskoti.
Labas rytas,as vakar susivelinau atsigult,kol su visais pakalbejau mano brolio zmona ukrainiete,tai tevai,gimines,draugai Ukrainoj...
Nesuprantu ,kiek radau tiek neikelia… ir as jau apsidirbau,pajungiau indaplove ir i virsu atejau tv paziureti😉
As jau viskas poilsiauju?
As po namus sukuosi 😉
Labuka,kuiciuosi darbe si bei ta,bet tuoj kilsiu namucio?
Ir vel zinuciu neikelia☹ kur ,Vikut,prapuolusi?
Labas rytas,na ir orelis siandien gerai kad nereikia peskom eiti …
As buvau nulekusi iki lidlos tai tik dabar atejau breikauti 😉
Labuka,skriste skrieja laikas darbe vos speju suktis?
As jau breikauju ,visai neblogai laikas eina 😉
Labas rytas,budinames 😉 savaite juda i prieki 😉
Kai pavasariui buna ir grazesniu dienu?
As ir vel breikauju ,kaip faina lauke ,tikras pavasaris 😉
As ir breikauju?Oi ne as taip tv uzsispoksojau ir tiek...