Labas rytas,mes vakar dar sveciu turejome bbq kepeme cia
taip ekspromtu susigalvojom?Ir vel nauja darbo savaite
prasidejo.Man siandien bizi nusimato menesis baigiasi reik
popierius visus pristatyt,atsiskaityt tikiuosi spesiu iki
pietu ir nereiks ilgiau pasilikt?
Dujos,elektra brangsta kaip ant mieliu visam
pasaulyje,tai ner ko stebetis gal ir pas mane pabrangs tik
dar perspejimo negavau,nes dazniausiai nuo balandzio
brangsta...As eisiu i virtuve pasikuist ir dziovykle
issivaliau jau?
As suni isvedziau pasivaikscioti ,sunus isvaziavo
krustiku musu grazuolei.dar rubus prasukau ,orkaitei
pajungiau savaimini isvalyma.ziurejome pigesnes elektros
konpanijos nieko gero nemeta ,visas virs 200 tai teks su
sita likti…
As vakar taip ir nepriejau prie spintos … tai siandien
turiu sutvarkyti, dar suniui sauso maisto reikia nupirkti
tai teks vaziuoti i centra ,suni ismaudyti patalyne pakeisti
ir atrodo viskas 😉
Mes susipirkome geles,zemes,tai vyras sode darbuojas,o as
namie kuiciuosi virtuvej spinteles perziurejau,saldytuva
issivaliau,bet taip neskubedama lengvai,kad per daug
neuzsigriebt vienai dienai?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau sutvarkiau reikalus ,dar iki morisono buvau nubegusi ,nusipirkau lasisos ryt kepsiu o siandien bus netikri balandeliai😉
Labas rytas,as siandien truputi veliau keliausi,tai po namus slampineju dar su chalatu😉 oras ne koks iseiginei bet tikiuosi bus gera ,aciu.
Labas rytas,geros iseigines?
As pirmadieni tinginiausiu visus isleidus?
Kazkaip man is ryto vesu buvo. Ryt niekur nereiks skubeti pasiemiau atostogu diena ,truputi reikalu turiu 😉
Lauke,tai visai neblogas oras,jei nelynotu nera salta...
Labas rytas,as ir jau apacioje kava taisau,saltoka…
Labas rytas,as jau pusryciauju?
As suni pavedziojau ,eisiu saslykus kepti vakarienei 😉
As jau namucio daugmaz viska spejau vadinas savaite turetu but nebloga?
As iki lidlos buvau nubegusi,15 svaru truko iki kupono. Apsipirkau ir breikauju 😉
As ir breikauju diena visai gerai eina kolkas?
Ryt anksciau atsigulsi 😉 as jau i breika atejau,laikas neblogai eina 😉
Mes po 22h tv isjungem,tai miego mazoka,nors kolkas nesijaucia,bet nieko jokiu planu po darbo galesiu ilsetis?
Labas rytas,as vakar gal 9 i lova kritau bet siandien kaip nauja 😉
Labas rytas,mes vakar dar sveciu turejome bbq kepeme cia taip ekspromtu susigalvojom?Ir vel nauja darbo savaite prasidejo.Man siandien bizi nusimato menesis baigiasi reik popierius visus pristatyt,atsiskaityt tikiuosi spesiu iki pietu ir nereiks ilgiau pasilikt?
As jau i pabaiga savo darbu valgyt keliom dienom uzteks,namai svarus vadinasi laukia lengva savaites pradzia?Eisiu pries tv ilsetis?
As vis dar prie spintos nepriejau, atrandu kitur darbu.sugalvojau vistienos saslyka padaryti ,einu mesa pjaustyti 😉
Dujos,elektra brangsta kaip ant mieliu visam pasaulyje,tai ner ko stebetis gal ir pas mane pabrangs tik dar perspejimo negavau,nes dazniausiai nuo balandzio brangsta...As eisiu i virtuve pasikuist ir dziovykle issivaliau jau?
As suni isvedziau pasivaikscioti ,sunus isvaziavo krustiku musu grazuolei.dar rubus prasukau ,orkaitei pajungiau savaimini isvalyma.ziurejome pigesnes elektros konpanijos nieko gero nemeta ,visas virs 200 tai teks su sita likti…
As dziovykle issivalyt noriu,bet nezinau ar prieisiu siandien...Kolkas musu darbai visai nevyksta sedim susede ir plepam?
As vakar taip ir nepriejau prie spintos … tai siandien turiu sutvarkyti, dar suniui sauso maisto reikia nupirkti tai teks vaziuoti i centra ,suni ismaudyti patalyne pakeisti ir atrodo viskas 😉
Likusia kiemo dali susitvarkyti,siuksles issivesti ir reiktu valgyt pasidaryti,jog turetume ka rytoj i darbus isideti?O tavo kokie planai?
Labas rytas,grazu bet vesoka ,kokie dienos planai?
Labas rytas,Ir dar viena grazi pavasariska diena uz lango nusimato?
Pas mane siandien slauneles orkaiteje keptis su ryziais ir morku bei dar kazkokiomis salotomis,nes pasirodo tik dvi morkytes teturiu …
Skanaus?Musu darbai jau i pabaiga,tai eisime griliu kurt ir vakariene keptis?
As kepiau pyraga draugyste,laukiu kol atves😉 einu spinta tvarkyti paskui suni reiks isvesti ir laukti seimynos is darbu griztant 😉
Mes susipirkome geles,zemes,tai vyras sode darbuojas,o as namie kuiciuosi virtuvej spinteles perziurejau,saldytuva issivaliau,bet taip neskubedama lengvai,kad per daug neuzsigriebt vienai dienai?
As apsimeciau,eisiu pyraga kepti ,uzsimaniau kazko skanaus 😉