As siandien pabegiojau,apsiprekinau ir dar padirbet
spejau senus laikus prisimint gelbejau buvusius darbuotojus
restorane,tai va dabar pries tv poilsiauju?
Labas rytas,as kaip treciadieni turejau laisva nelabai
suprantu kokia cia diena😉 visi vedziojam ,vyras anksti ryte
isveda ,veliau sunus .is darbo as griztu pirma tada vel
vedu.
As breikauju,po darbo i optika reiks lekt maniske talona
turi. Buvom cia mes lapkriti ar gruodi nepamenu.gavom naujus
akinukus dar remus pirkau uz 100 ir negali nesioti kazkas
ten su stiklais turbut yra .tai vel testuos .
Cia jau del mano kaltes taip isejo,nes vis atmesdavau ju
siuloma delivery,nes laikas vis netiko mums,o ir sumoket
reiks tik,kai pristatys,tai niekam kitam nepaliks,tai
nesinorejo,jog bereikalo vaziuotu...File perki ar visa
zuvi?Pasiziurejau,tai nuo balandzio 1d ir as tureciau
daugiau dujom ir elektrai isleist 56£ ju skaiciavimu
menesiui,bet tiksliai matysiu geguze kiek isleidziu.
As jau tuoj namo leksiu?Pagaliau siandien rasoma stala
turi atvest,nes jau nuo vasario vidurio uzsakytas,bet
niekaip su deliveriu neissiderinom?Gal akcija lasisai?As
siandien jautiena troskinsiu,o apie rytdiena dar
negalvoju?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,super rytas pabegiojome,o dabar kavinames ir pusryciaujam?
Labas rytas,fe koks oras…
Darbinga diena pas tave😀 o as pagaliau spinta sutvarkiau ir komoda pradejau tvarkyti 😉 dabar kazkoki filma per btv ziuriu 😉
As siandien pabegiojau,apsiprekinau ir dar padirbet spejau senus laikus prisimint gelbejau buvusius darbuotojus restorane,tai va dabar pries tv poilsiauju?
Labas rytas,gyva jau bet taip tingiu keltis…
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
As po darbo antakius tvarkaus,nes vis neprispeju kitaip?
Ir namie ir kitur.su drauge eis ant batutu pasokineti
Sveikinimai?O tai svente namie nusimato?
As breikauti atejau ,diena eina greitai,siandien maniskes gimtadienis 14-ika kaip greitai laikas bega 😀
As kavinuosi ir eisiu toliau judet?
Buna buna,kai dienose pasiklysti?Mano diena turetu but labai lengva,jei nieko neivyks nenumatyto?
Labas rytas,as kaip treciadieni turejau laisva nelabai suprantu kokia cia diena😉 visi vedziojam ,vyras anksti ryte isveda ,veliau sunus .is darbo as griztu pirma tada vel vedu.
Labas rytas,ir vel penktadienis?Man ilgasis savaitgalis bus?Kiek atsimenu vyras labai sunio norejo,o vedzioji,tai tiktai tu...
As ka tik grizau suni pavedziojusi 😉
As jau lovytej poilsiauju kazkaip greit apsisukau namie?
Ne cia paskutinis vizitas buvo,patikrino vel kazkas su tais akiniais negerai. Tai kitus israse prieme anksciau.tai iprastu laiku namie buvau 😉
As i parde zadu uzsukt po darbo kazko noriu ir pati nezinau ko gal kokios zuvytes rukytos ar dar ko...Tiek ilgai laukt reikejo,kad priimtu?
As breikauju,po darbo i optika reiks lekt maniske talona turi. Buvom cia mes lapkriti ar gruodi nepamenu.gavom naujus akinukus dar remus pirkau uz 100 ir negali nesioti kazkas ten su stiklais turbut yra .tai vel testuos .
As galeciau eit namo,bet vis randu ka nuveikti,tai taip ir sukuosi sen,bei ten?
Kaip greitai laikas iki breiko praejo,truputi vienur padarbom truputi kitur
Labas rytas,jau seniai nubudusi?
Labas rytas,budinames😉
Skanaus?As jau jungsiu zinias lauk nelabai man tas pilstymas is tuscio i kiaura...
As taip skaniai silta duonos rieke su sviestu svalgiau,pasaka 😀 zines ziuriu reikia eiti virtuve tvarkyti bet taip tingiu…
As ir uz file?Pries tv prisedau,kol rubai dziovinasi,jautiena troskinasi?
File perku,viena karta pirkau visa zuvi tai keikiausi kol isfiletinau … duona kepiau savo ismaniajame puode laikiu kol praves 😉
Cia jau del mano kaltes taip isejo,nes vis atmesdavau ju siuloma delivery,nes laikas vis netiko mums,o ir sumoket reiks tik,kai pristatys,tai niekam kitam nepaliks,tai nesinorejo,jog bereikalo vaziuotu...File perki ar visa zuvi?Pasiziurejau,tai nuo balandzio 1d ir as tureciau daugiau dujom ir elektrai isleist 56£ ju skaiciavimu menesiui,bet tiksliai matysiu geguze kiek isleidziu.
13 kg kainavo ,net nezinau jau seniai zuvies begaminau tai reikejo.normaliai cia pas tave siuntiniai eina …
As jau tuoj namo leksiu?Pagaliau siandien rasoma stala turi atvest,nes jau nuo vasario vidurio uzsakytas,bet niekaip su deliveriu neissiderinom?Gal akcija lasisai?As siandien jautiena troskinsiu,o apie rytdiena dar negalvoju?