Nebloga diena buvo,bet tikrai keista😀Šiandien jaučiu
poilsiausiu tik reiks kažką užkrimst pasidaryt😉Maniškis
vakar sakė,kad mums viešbutį atšaukė,tai šiandien skambins
aiškintis tikiuosi viskas baigsis gerai🙂
Tai jau tik ir belieka ateinančią naktį miegot😀Jau į
pabaigą grybai daug supelijusių ir sukirmijusių.Neturiu į ką
dėt,tai tik vienai bendradarbei atnešiau paragavimui gal
kitos neįsižeis baisiai😀
Užtektinai visą Lidlinį krepšį tą didįjį ir paprastą
Lidlinį krepšiuką😉Tik dabar į viršų užkilom,kol visus darbus
nusidirbom maniškis sakė be 23h gult nenueisim,bet greičiau
dviese susisukom😀
Mes ir kartu nemažai metų,bet dėmesys visada malonus tiek
su proga,tiek be progos,o ypač,kai jau vaikai dideli,tai
išvis super pats gyvenimas laikas tik vienas kitam😉
Vakare sampano atsidarysim i burbuline ilysim vis
patingim iki kiemo galo nueit nes dar vis ruosiamavieta
arciau namo 😉 o dabar visi savais darbais uzsieme😀
Sveikinimai💐Aš po ilgo laiko tarpo nusiridenau 16km,tai
poilsio diena bus reiks raumenis atstatinėt😀Kaip švęsit
tokią gražią progą?O dar sakei savaitgalį nieko ypatingo tik
puodai,skalbiniai🤔
Labas rytas as ir jau gyva bet kaip ir tu dar lovyteje😉
kad tokia ankstyva reiks i baseina vaziuoti pasipliuskenti 😉
Beja siandien su vyru svenciam Bronzines vestuviu
mrtines!
Jei eini balandėlių daryt,tai tikrai nepavargus
grįžai😀Grybų yra ir jau į pabaigą eina...Mes prisigrybavom
kelios savaitės atgal,bet tik vakarienei,o dar norėčiau
geresnių grybų į šaldiklį įsimest šventėm nu ir gal dar sykį
vakarienę pavalgyt😀
As tokia pavargusi grizau kad vos kojas parvirkau,kazkoka
kvaila diena darbe…bendradarbe sake kazkur pastone prie
savo namu miskeli gribauja rodo nuotrauka su baravykais,tai
vadomas yra grybu 😉 eisiu balandeliu daryti taip uzsimaniau
bus puiki vakariene 😀
Mūsų menedžerė apsiženijo,tai šiandien kvietė į Kaimą
atšvęst(ji vaišina),bet deje nespėju į šį balių per
reikalus🙂Aš jokio plano vyras dirbt žada rytoj,tai aš
ilsėsiuos,o sekmadienį buvo planas lėkt dar pagrybaut,bet
mačiau lietų rodo,tai kažin ar pavyks..
Labas rytas,Su penktadieniu!Jaučiuosi labai gerai
pailsėjus tikiuosi geros dienos,nes turiu
reikaliukų😉Maniškis atsiuntė video,tai visai geras ir įdomus
koncertas buvo aišku vakare žinosiu daugiau,bet rašė,jog
patinka😊
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ne kazka tokios naujienos … as jau su kavyte
Nebloga diena buvo,bet tikrai keista😀Šiandien jaučiu poilsiausiu tik reiks kažką užkrimst pasidaryt😉Maniškis vakar sakė,kad mums viešbutį atšaukė,tai šiandien skambins aiškintis tikiuosi viskas baigsis gerai🙂
Labas rytas,as ir jau gyva ,gerokai pries zadintuva😀 ir pas mane vakar kazkokia keista diena tikiuosi si bus geresne😉
Labas rytas,aš jau ruošiuosi naujai dienai tikiuosi bus geresnė,nei vakar😉
Mūsų nėra daug lietuvaičių,tai mes draugiškai gyvenam ką turim,tuo dalinamės😉Pasitarsim ir sugalvosim kažką,nes šiaip nežinau ar visos mėgsta grybus😉
Visoms neprinesi 😃
Tai jau tik ir belieka ateinančią naktį miegot😀Jau į pabaigą grybai daug supelijusių ir sukirmijusių.Neturiu į ką dėt,tai tik vienai bendradarbei atnešiau paragavimui gal kitos neįsižeis baisiai😀
Labas rytas,tai daug ! As vakar anksti atsiguliau bet prastokai miegojau ,vis varciausi… na nieko ryt issimiegosiu 😉
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Man miegelio trūksta,bet gal išsijudinsiu dar vakar sutikau padirbėt iki 18h😉
Užtektinai visą Lidlinį krepšį tą didįjį ir paprastą Lidlinį krepšiuką😉Tik dabar į viršų užkilom,kol visus darbus nusidirbom maniškis sakė be 23h gult nenueisim,bet greičiau dviese susisukom😀
Daug radot?
Mes jau iš miško varysim grybų tvarkyt😉
Labas rytas ir tau!
Labas rytas,gero sekmadienio!
Tu visiskai teisi,demesio ir dovanu nebuna per daug! Saldziu sapnu!
Mes ir kartu nemažai metų,bet dėmesys visada malonus tiek su proga,tiek be progos,o ypač,kai jau vaikai dideli,tai išvis super pats gyvenimas laikas tik vienas kitam😉
Po tiek metu per daug nesureiksminu tokiu datu😉
Mes jau tokią dieną kartu su vyru visą dieną lepintumėmės ypač,kai savaitgalį išpuola😉
Vakare sampano atsidarysim i burbuline ilysim vis patingim iki kiemo galo nueit nes dar vis ruosiamavieta arciau namo 😉 o dabar visi savais darbais uzsieme😀
Sveikinimai💐Aš po ilgo laiko tarpo nusiridenau 16km,tai poilsio diena bus reiks raumenis atstatinėt😀Kaip švęsit tokią gražią progą?O dar sakei savaitgalį nieko ypatingo tik puodai,skalbiniai🤔
Labas rytas as ir jau gyva bet kaip ir tu dar lovyteje😉 kad tokia ankstyva reiks i baseina vaziuoti pasipliuskenti 😉 Beja siandien su vyru svenciam Bronzines vestuviu mrtines!
Labas rytas,aš jau išmiegojus,bet dar lovoj drybsau😀
Namie atsigavau 😃
Jei eini balandėlių daryt,tai tikrai nepavargus grįžai😀Grybų yra ir jau į pabaigą eina...Mes prisigrybavom kelios savaitės atgal,bet tik vakarienei,o dar norėčiau geresnių grybų į šaldiklį įsimest šventėm nu ir gal dar sykį vakarienę pavalgyt😀
As tokia pavargusi grizau kad vos kojas parvirkau,kazkoka kvaila diena darbe…bendradarbe sake kazkur pastone prie savo namu miskeli gribauja rodo nuotrauka su baravykais,tai vadomas yra grybu 😉 eisiu balandeliu daryti taip uzsimaniau bus puiki vakariene 😀
Mūsų menedžerė apsiženijo,tai šiandien kvietė į Kaimą atšvęst(ji vaišina),bet deje nespėju į šį balių per reikalus🙂Aš jokio plano vyras dirbt žada rytoj,tai aš ilsėsiuos,o sekmadienį buvo planas lėkt dar pagrybaut,bet mačiau lietų rodo,tai kažin ar pavyks..
Nagus rytoj vakare darausi,o siaip tas pats apsitvarkyti issiskalbti😉
Ačiū!Kokie savaitgalio planai?🙂
Labas rytas,su penktadieniu!
Labas rytas,Su penktadieniu!Jaučiuosi labai gerai pailsėjus tikiuosi geros dienos,nes turiu reikaliukų😉Maniškis atsiuntė video,tai visai geras ir įdomus koncertas buvo aišku vakare žinosiu daugiau,bet rašė,jog patinka😊