Labuka,mes buvom išlėkę pasikavint,apsiprekint,o ryte
svečių turėjau buvo su praėjusiu gimtadieniu užsukę
pasveikint😉Numigom ir kilsim į Milton Keynes į
ferverkų,šviesų važiuot
Jei nori eini ir perki😉Man žvakės nelabai kaip ir namų
kvapai greit pabosta turiu dažnai keist😊Neinvestuoju daug
pinigų,nes pabodo išmečiau,nuėjau kitą nusipirkau,o gero
paskui gaila mest,o kaupt spintelėse irgi ne man,jei ne
iškart,tai po mėnesio išmesiu kaip nereikalingą ypač pradėtą
naudot😀
Saunuole 😀 as boots maciau yenkee zvakiu rinkini uz
puse kainos vienas berots 19.99 o kitas 40 to uz 40 ir pati
noteciau ten daug zvakiu ieina 😉 as savaitgali buvau
prisedusi prie ebey prisibidinau namu kvapu ir visus
laimejau tai dabar pastininkas visa savaite nes siuntinius
😉
Geras tas orelis va kaip išvariau iš namų prieš 10h
nežinau kada grįšiu😆Susitvarkiau antakius,užsirašiau
gruodžiui jau plaukam,kad būtų ramu ir lėkiau iki Boots
užmačiau kvepalam gerą sale tų kurių užsimaniau vietoj 120£
tik 90£ sumokėjau😊Švenčiu gimtadienį toliau jaučiu visa
savaitė tokia ir bus sau ir dėl savęs😀
Labas rytas,aš jau su kavyte😉Vakar grįžom,tai nieko
nenuveikėm su vaikais pabendravom,lauktuves atidavėm ir gult
nuėjom😀Maniškis darban išvažiavo,o aš varysiu antakių
tvarkytis,iki pardės reikia kažką valgyt nusipirkt,kad
pasidaryt ir nežinau daugiau nieko nenoriu daryt😀
O as nuo 6 gyva,vyras i darba ruosesi ,kavos atsigerem
,po namus sukinejuosi,o paskui i miesta mausiu seniai
bebuvau noriu pasivaikscioti po parduotuves😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Smagu,as jau virsui kojas istiesusi poilsiauju😉 gero laiko!
šou pažiūrėt🙂Neužbaigiau rašyt truputį😃
Labuka,mes buvom išlėkę pasikavint,apsiprekint,o ryte svečių turėjau buvo su praėjusiu gimtadieniu užsukę pasveikint😉Numigom ir kilsim į Milton Keynes į ferverkų,šviesų važiuot
Labas rytas,as jau gyva 😉 vyra i darba isleidau😉 eina spinta tvarkyti,paskui bulves skusti pietums bus kugelis su vistiena 😀
Labas rytas,Ir tave!
Labas rytas,su penktadieniu!
Kėliausi kavintis ir aš,vyrui bučkį duot prieš darbą😉Papusryčiavau ir planuojuos truputį dieną,bet sunku su savim susitarti kolkas😀
Gulek kol gali 😉
Labas rytas,aš jau nubudusi,bet dar šiltai lovoj guliu😉
Labas rytas, vesoka si ryta begam kavos 😉
Dovanai tinka,jei žinai kokius kvapus žmogus mėgsta😉Pažįstu aš tokių kaip tu ne vieną🤭😀
Dovanai puiki ideja butu😉 o ir taip turiu zvakiu , pusiau manijake esu ,tai pas mane netruksta ju 😉
Jei nori eini ir perki😉Man žvakės nelabai kaip ir namų kvapai greit pabosta turiu dažnai keist😊Neinvestuoju daug pinigų,nes pabodo išmečiau,nuėjau kitą nusipirkau,o gero paskui gaila mest,o kaupt spintelėse irgi ne man,jei ne iškart,tai po mėnesio išmesiu kaip nereikalingą ypač pradėtą naudot😀
Saunuole 😀 as boots maciau yenkee zvakiu rinkini uz puse kainos vienas berots 19.99 o kitas 40 to uz 40 ir pati noteciau ten daug zvakiu ieina 😉 as savaitgali buvau prisedusi prie ebey prisibidinau namu kvapu ir visus laimejau tai dabar pastininkas visa savaite nes siuntinius 😉
Geras tas orelis va kaip išvariau iš namų prieš 10h nežinau kada grįšiu😆Susitvarkiau antakius,užsirašiau gruodžiui jau plaukam,kad būtų ramu ir lėkiau iki Boots užmačiau kvepalam gerą sale tų kurių užsimaniau vietoj 120£ tik 90£ sumokėjau😊Švenčiu gimtadienį toliau jaučiu visa savaitė tokia ir bus sau ir dėl savęs😀
Labas rytas,as kazkokia susivelusi si ryta nes nepasveikinau atsikelusi,otelis me kazka tai ilsekis 😉
Labas rytas,aš jau su kavyte😉Vakar grįžom,tai nieko nenuveikėm su vaikais pabendravom,lauktuves atidavėm ir gult nuėjom😀Maniškis darban išvažiavo,o aš varysiu antakių tvarkytis,iki pardės reikia kažką valgyt nusipirkt,kad pasidaryt ir nežinau daugiau nieko nenoriu daryt😀
Gero skrydzio 😉 as breikauju
Mes jau laukiam kada į lėktuvą laipins ir prisikavinę,privalgę😉
Tai dar turi laiko😉 as jau su kavyte😉
Tai į darbuką tik pirmadienį😜
Greit atostogos prabego 😉
Labas rytas,budinamės budinamės šiandien jau namučio😉
Labas rytas?budinames 😉
Labas rytas,vel pirmadienis ,savaitgalio kaip nebuta… gero poilsio!
Labas rytas,mes jau irgi atsikėlę laukiam pusryčių,o tada važiuosim pasižvalgyt😉Palmoj mes😉
Labas rytas,as jau gyva . Atsuktas laiktodis savo daro 😉 kaip atostogos? Pasigirk kur tave isiveze😉
Ir tau !
Ačiū!Gražaus tau savaitgalio😉
O as nuo 6 gyva,vyras i darba ruosesi ,kavos atsigerem ,po namus sukinejuosi,o paskui i miesta mausiu seniai bebuvau noriu pasivaikscioti po parduotuves😉