Krikštynos

26. Feb, 09:54

Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)

10. Jun 2010, 19:22

aš ir kažkaip apie sidabrą girdėjau, aš norėčiau sidabrinių pėdučių ir rankyčių antspaudukų..

10. Jun 2010, 18:53

na galima ir sidabriny 👍 o kodel butent sidabriny?
nekels jie to baliaus, tik taip pasakiau, nori baliu, o kelt nenori 😃

10. Jun 2010, 16:45

trepsiuke, mes tai kiek pamenu už sodyba mokėjome tik 400Lt jei ne mažiau, bet užtat su nakvyne 😀
natiuska, na, kodėl gi ne, jei vaiko seneliai nori didelio baliaus tegul ir kelia 😀
O krikštynų proga, šiaip dažniausiai dovanoja sidabrinį pakabuką su kryželiu, sidabrinį šaukštelį ir pan. 😀

10. Jun 2010, 16:28

o man ir seneliu nesinori, nors ir taipogi audringai reaguotu, bet jau nerwai nelaiko, kai pradeda kistis del tu baliu, ypac vyro tewai, jei jau taip nori tu baliu, tegul jie ir iskelia, ar ne?😀
mamytes, o ka sawo leliukams zadat dowanot krikstynu proga?as galwoju gal auksine grandinele su kokiu medaliuku, isgraviruot, kad butu rimtas prisiminimas...

10. Jun 2010, 16:22

na taip, sodyba ir gerai, bet taip daugiau pinigėlių išsileidžia, o va galima pasinaudoti ir tuo, kas turi sodą😀

10. Jun 2010, 16:03

Mes tai nuomavomės sodyba, bet ir nesigailime, nes tą diena kaip tik po pietų pradėjo lyti lietus 😀

10. Jun 2010, 15:52

na mes tai senelius būtinai kviestumėm, pirma anūkė tai nežinau kaip audringai sureaguotų jei nekviestumėm, o dar tokie jaunatviški tai sugalvosim ką įdomaus😀 šiaip man patinka mintis, daryti iškylą, taip ir pigiau ir linksmiau gamtoj..

10. Jun 2010, 15:46

Na, manau, kad veiklelio seneliai tai irgi turėtų dalyvauti, kad ir nieko daugiau nesinori kviesti.

10. Jun 2010, 15:23

na taip as pritariu 😉

10. Jun 2010, 15:18

Mamytes, o ka jus galwojat jei mes krikstynas padarytumem tik su kriksto teweliais, jokiu artimuju, nes taip atsibodo tas gimines maitinimas, ir girdymas 😕 man norisi kazko subtilaus, kazkaip pamineti netradiciskai, gal kur nuwaziuot???

10. Jun 2010, 14:05

ačiū ačiū😀 prajuokinai su tom lazdelėm ir skrybelėm😃 viltekamile ačiū😉

10. Jun 2010, 13:52

dekui 😀

10. Jun 2010, 13:20

trepsiuke o tu pabandyk atskirai parsisiųsti kokį medį ir atskirai skrituliukus 😀 Nes šiaip su jau paruoštais skrituliukais tai photoshopas naudojamas, kitaip neįdėsi. (Aiškus jei gerai supratau apie kokius medžius su skrituliukais tu šneki) 😀

10. Jun 2010, 13:16

Na, per savo mažosios krikštynas krikšto tėvams įteikia po vaikišką šampanąsu vaiko nuotrauka, taip pat tokius kaip diplomus padariau, kad tapo krikšto tėvais ir ant lino užrašyta "10 vaiko įsakymu krikšto tėveliams". O šiaip jei tėvai nori gali kažką simboliško ir padovanoti.😀
Dovanas dovanojau seneliams, nes sakoma, kad per krikštynas seneliai oficialiai tampa seneliais.
Tai seneliams irgi įteikiau po vaikišką šampaną, sveikinimus seneliui ir močiutei ir taip pat seneliai gavo po lazdelę pasiremti 😃 o močiutės po skrybelaitę ir šalikėli, norėjau skarelės, bet ir tai buvo nuostabu 😀

10. Jun 2010, 13:10

http://public.fotki.com/Simsi/gimins-eimos-mediai-2/gimins-mediai-prade/
va trepsiuke pavizdziai 😀

10. Jun 2010, 13:00

oi Kristute ačiū labai už patarimus, o va niekur nerandu medžių pavyzdžių, na per google išmeta, bet kai atsisiunčiau tai niekas ten į tuos skrituliukus neįsideda..

10. Jun 2010, 12:57

kristute tu cia patyrus tai turiu klausimeli, siaip mes krikstynas mazutes darom, bet ar kriksto teveliam reikia dovaneliu ar kai?

10. Jun 2010, 11:49

man idomu ar kas krikstinas renge ziema? jai taip kaip pasiseke?

10. Jun 2010, 11:23

trepsiuke, Pirmas ir antras lapai kaip ir OK, o vat "ką sako žvaigždės" manau geriau dėk į kokią pabaigą. 😀
Trečiame lape padatyk apie vaiką, kada gimė (data) kiek svėrė kai gimė ir koks buvo ūgis.
taip pat į trečią lapą gali įdėti ultragarso nuotraukytė ir parašyti šalia kur nors "Aš savo namelyje" arba "Mano saugus namelis" ar ką pan. 😀 Ketvritame lape parašyk apie tėvelį ir mamyte, vardą, pavardę, gimimo datą, zodiako ženklą ir pan. Čia tavo fantazijai 😀
Penktas lapas irgi OK su tėvelių palinkėjimais, nors gal rašyk kaip laiškelį vaikučiui 😀
Sakyčiau, kad būtų galima įdėti į laikraštuką ir tokį straipsnelį apie pačias krikštynas, tiksliau ką simbolizuoja žvakė, rūbeliai ir pan. ir kokį galinį lapą viena palik tuščia tik parašyk "Palinkėjimai krikštukei (-ui)" 😀

Kai mano dukrytės buvo krikštynos tai įsakymus krikšto tėveliams į laikrašuką nedėjau, nusipirkau lino ir ant jo parašiau "10 įsakymų krikšto tėvams" ir susukau toki tipo pargamentą padariau 😀 ryt ar poryt galėsiu įdėti į blogą 😀
O prie visą to padariau etiketes ant vaikiško šampano butelio. Jų buvo padaryti net 4 😀

09. Jun 2010, 23:37

na dabar susirašiau ant lapo, tai įsivaizduoju maždaug taip: pirmam lape pavadinimas ir kaip ant žurnalų būna parašyta kas jame bus, antram lape: medis šeimos, trečiam ir ketvirtam: parašyti duomenis apie tėvelius, mamytės foto kai laukėsi, ultragarso foto.. penktam: kažkoks tėvelių palinkėjimas, šeštam: gal kai būna ką sako žvaigždės, septintam: kokią pasakėlę, aštuntam: įsakymai krikšto tėvams, kitam puslapį įsakymai tėveliams..dešimtam tai galvoju pirmųjų metų foto su trumpais pavadinimais. Na tai dešimt turbūt gaunasi, daugiau nesugalvojau, reiks dar paguglint😀

09. Jun 2010, 23:10

Na, aš visų pirma sairinkau fona, bet vėliau jei netinka žinoma galima ir pasikeisti. 😀
Po to pasirašiau laikraštuko pavadinimą. Gali vadinti kaip nori "Krykštukas", "Krikštukė (vaikelio vardas)" ir pan. 😀 Na ir kuri ka nori pirmame lape. Kaip matei pavyzdėlyje, tai aš įkėliau vaikutį ir parašiau kas šiame laikrašutke yra, tiksliau šioki tokį turinį, o galima pradėti nuo to, kas krikšto tėvai, kada krikštynos ir pan.
trepsiuke, o kiek norėtum pasidaryti laikraštuko lapų???
Galėčiau šiek tiek patarti maždaug.

09. Jun 2010, 21:48

bet spaudžiu visus iš eilės, yra gražių paveiksliukų😃

09. Jun 2010, 21:46

http://lenagold.ru/fon/clipart/alf.html rusiškai☹ nemoku skaityti..

09. Jun 2010, 21:45

Kristute, o gal bent gali parašyti maždaug kokia seka viską darai, pirma fonas, tekstas, nuotraukos ar kaip? na bent maždaug nuo ko lengviau pradėti?

09. Jun 2010, 21:06

na tikrai labai grazu 😀

09. Jun 2010, 21:02

Ačiū 😀

09. Jun 2010, 21:01

kristute tu tikra saunuole, apstulbau tokio grozio laikrastukai... na net truksra zodziu 😀 labai grazus tavo darbeliai 😉 🌷

09. Jun 2010, 20:51

ačiū😀

09. Jun 2010, 20:43

http://lenagold.ru/fon/clipart/alf.html - čia yra visokių gražių paveiksliukų, gal pravers darant laikraštuką.

09. Jun 2010, 19:08

oho kaip gražu😀 man dar toli iki tokių grožybių, bet pabandyti verta😀

1 2 3 4 5 6 7 8