Krikštynos

26. Feb, 09:54

Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)

25. Jul 2010, 14:26

tikrai gali būti 😀 origami nebandžiau dar, bet vis pradėjau skaitinėt - įdomu labai😀 pas mane sukasi vilna, modelinas ir dekupažas, tai vis kokį niekelį darydavaus, dabar sakiau mažylei bandysiu botukus nuvelt, labai jau knieti , tik va per tokius karščius nėra visai noro - lauksiu atvėsimo😃

25. Jul 2010, 14:21

man kazkas sake, kad maziukas pilvelyje lyg issaukia mamytei daryti visokius darbelius grzius😀 o bandei is modelino auskariukus daryti? labai grazu😀 as ne su piestuku, o su akvarele, labai gerai nervus nuramina😃 o tai ka dabar gamini? bandei origami daryti?

25. Jul 2010, 14:16

aš ir nėštumo metu taip įnykau į rankdarbius, tai kokius auskariukus, tai sagę sau ar sesei, vyras jau kikendavo,kad grįšiu kurią dieną ir rasiu tave su nudekupažuotu pilvu 😃😃 o va gimus mažylei tai irgi viskas jai, sau jau net nebeįdomu kažką daryt 😀 piešimas gražu man labai, bet kažkaip pačiai su pieštuku draugaut nepavyksta 😀

25. Jul 2010, 14:12

na kaip cia pasakius, kolkas nieko tokio ispudingo nepadarius, vis domiuosi viskuo, gal kas labiau patiks.. as siaip daugiau del saves piesdavau..o va kai gime dukryte, vis ka nors jai norisi padaryti😀 viskas nuo progu prasideda😀

25. Jul 2010, 14:09

oki 😉 taip pat užsiimi rankdarbiais?kas labiausiai patinka?😀

25. Jul 2010, 14:06

as ir ko tik neprigalvoju sededama namie😀 nera uz ka, jei ka rasi idomaus parasyk😉

25. Jul 2010, 14:03

ooo, dėkui už nuorodą, aš pati kai ant rankdarbių pasinešus, tai dabar užsinaršysiu 😃 šito puslapiuko dar nebuvau užmačius, dėkui 😉

25. Jul 2010, 14:01

😃

25. Jul 2010, 14:01

http://mamumene.lt/?cat=18 va man cia patiko sita svetaine

25. Jul 2010, 14:00

tai jau visa amunicija paruošta 😃 mes ir patys darėm sykį ir taip vienu metu kažkaip neužmatėm, žiūrim mažoji jau prie veiduko glaudžia, tai ir juokaujam, kad rankytė, kojytė ir nosytė bus atminčiai😃

25. Jul 2010, 13:56

buvom nusipirke tokia nesamone, kur reikia miltukus su vandeniu sumaisyti, tai net nespejus uzdet normaliai iskart sustengo😃 mes su sese tik jos berniukui darem,po to tik gavosi su modelinu normaliau.. o savo maziukei dar nedariau, nors jau prisipirkus modelino, laukiu kol didesne truputi bus😃

25. Jul 2010, 13:52

tikra tiesa - ko tik nepadarysi 😀 su modelinu irgi galima gražiai padaryt, svarbiausia įjungt fantaziją 😀 o jum lengvai pavyksta mazylės įspaudukus daryt?nes mes tai privargom tada darydami - vis tekšt rankute ir vėl iš naujo formuot reikia😃

25. Jul 2010, 13:47

nu jo brangoka, bet ko nepadarysi del musu mazuju😀) as pati ir savo noreciau tureti😃 mes tai dar tik modeline ispaudziam, apipavidalini tai irgi neblogai atrodo😀

25. Jul 2010, 13:45

dabar nebepamenu kaip tiksliai vadinasi firma, kadangi krikstijau pries gerus 3m., čia Vilniuj atvažiavo tokia moteris į namus, nuėmė mažosios įspaudukus ant tokio 'ale' plastilino, davė pasirinkti rėmelius, užrašą kokį norėtume dėti ir pan. viskas kainavo nemazai - apie 500-600lt., bet kai toks atsiminimas gražus lieka, tai negaila ir tų pinigėlių 😀 nors ten yra visokių variantų ir pigesnių ir brangesnių, nes priklauso kokį metalą pasirenki liejimui

25. Jul 2010, 13:36

as ir buvau negirdejus😀 o va po to sako galima grandinele dovanoti, kad ta svilpuka pasikabintu😀 o kur sharlote daret tuos ispaudus? brangu?

25. Jul 2010, 13:33

gražu tikrai ir švilpukas man visai negirdėta..sako gi, kad kriktynų proga reikia kažką sidabrinio dovanot, aš kai savo dukterėčią krikštijau, užsakiau sidabrinius mažylės kojyčių ir rankyčių įspaudus, tai ir gražus labai prisiminimas ant sienos kabo 😀

25. Jul 2010, 13:24

kai buvau juvelyriniu dirbiniu parduotuvei, ziurinejau ka nupirkti simbolisko krikstasuniui, tai pardaveja papasakojo, tokia pasaka: kad kai gime mazas berniukas, jo feja krikstamote jam pasake: dabar as tave saugosiu visus 18 metu, o kai sueis 18, kai tik manes prireiks susvilpk sidabriniu situ svilpuku ir as pas tave ateisiu... na kazkokia tokia ta pasaka, tai va yra labai graziu svilpuku pirkti, po to dar parode dezutes sidabrines (pirmam dantukui).. na labai patiko😀

25. Jul 2010, 13:18

ne, neteko girdėt :-/ čia gal kažkas iš tų pasakų, kur galima sekt ir svečius paskirt vaidint tam tikras roles?😀

25. Jul 2010, 13:14

ne tik santuokos, dar ir krikstynu😃 tiesa, ar girdejot mamytes pasaka, apie feja ir svilpuka? (cia kaip tik krikstynom prisiminiau)

25. Jul 2010, 13:11

santuokos egzaminas😃😃 o anketa, pildyta pas kunigą tikrai priminė tokį neblogą tardymą 😃 kai kuriuos klausimus kažkaip net nebuvo minties, kad kunigas galėtų uždavinėt 😃

25. Jul 2010, 13:00

pritariu kad idomu😀 o isivaizduokit dar padarytu testus kokius😃 😃 kaip mum per pirma komunija kazkada😃

25. Jul 2010, 12:50

pritariu Tau, ugnesmama, santuoka yra tik dviejų žmonių reikalas ir tik jiems spręst, kada jie yra jai pasirengę, o kiti tegu sau tauška kiek nori..😃
dėl popierizmo tikrai nemažai jo bažnyčiai reikia, bet išties gan greit įmanoma susitvarkyt, o tos privalomos lankyt santuokos pamokėlės ,bent jau mums, buvo tikrai labai įdomios 😀

25. Jul 2010, 12:44

kad ir baznycioj dabar tiek popierizmo😃 siaip ir mum yra labai svarbi baznytine santuoka, bet kazkaip per vaiko krikstynas nusprendem susituokti, kad tikrai tai apgalvota, o ne ka pasakys kiti😀

25. Jul 2010, 12:11

joo civilinė yra tik popierius valstybei, dėl to su vyru tuokėmės tik bažnyčioje, o bažnytinius popieriukus tiesiog po vestuvių nunešėm į metrikaciją, kad gautume išrašą😀

25. Jul 2010, 10:43

jo jo, dėl mokėjimo tai absurdas - "auka bažnyčiai" - pradinė suma 200 lt 😃 mes kai tuokėmės, tai kažkaip su kunigu tikrai labai pasisekė, nes net nebuvo užuominų apie aukas visokias, bet vat iš draugių kiek teko girdėt, tai košmaras kažkoks...

25. Jul 2010, 10:37

na taip, juk cia yra svente, va norisi ir baznycia jaukesne, mielesne sirdziai pasirinkti, o kai pasako negalima, ar atsauna kiek sumoketi reiks..

25. Jul 2010, 10:35

tikra tiesa - bažnyčia iš tiesų pradėjo per daug manipuliuot žmonėmis ir apskritai lupikaut:-/ šiaip manau, kad jei kunigas bent kiek pažįstamas, arba su juo normaliai pasišnekėjus, tikrai būtų galima tas taisykles šiek tiek apeit, juolab kad jūsų planuose ir bažnytinė santuoka😀

25. Jul 2010, 10:14

na siais laikais tai dar ir kiek problemu susituokti baznycioje, vien kiek kainuoja (nekalbu apie jokius balius).. mes su vyru dar tik planuojam, bet sia vasara krikstynos, tai jau cia kaip ir prievarta kazkokia.. nu nesamone man visiska, o ir as uz tai kad nelekt stacia galva tuoktis i baznycia, kad va gyvenime nebutu tokios situacijos antra santuoka ir t.t siais laikais baznycia is vis zmogu atstumt pradejo...

25. Jul 2010, 09:55

man tai atrodo normalus dalykas reikalauti, jog susituokę krikštatėviai būtų priėmę ir bažnytinę santuoką, nes jei pora nepriima bažnytinės santuokos, tai jau daug ką pasako apie jų tikėjimą, o jei jie nėra tikintys žmonės, tad kokia kalba gali būti apie vaiko krikštijimą.. aišku visur yra išimtys - pvz. jei jie bažnytinės santuokos sudaryti negali dėl to, kad vienas iš sutuoktinių jau buvo anksčiau sudaręs bažnytinę santuoką.

24. Jul 2010, 23:25

nu ir nesamone.. tuoj ir is tevu prades reikalauti kad butu susituoke baznycioj...

1 2 3 4 5 6 ... 8