Krikštynos

26. Feb, 09:54

Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)

24. Jul 2010, 21:44

aciu,ugnesmama,na apie vaikiuko gyvenima smagiausiai butu paklausineti...o svesime bute,tad daug atrakcionu neprimastysime...na o jei ne visi atsakys i tuos smulkius klausimelius....aisku,priziukai vis tiek priklausys,aciu....gal dar ka nors... kuri prisiminsite,parasykite aciu

24. Jul 2010, 21:31

labas lappute, galima pradziai sakyti tostus/palinkejimus, galima rinkti vaikiuikui profesija, mes buvom pamege zaisti alias per susiburimus, bet krikstynom gal ir nelabai.. galima padaryti viktorina su mazais priziukais (barskutis, ciulptukas, buteliukas, sauskelnes, saldainiai ir kt, ka fantazija sugalvoja), o klausimus parinkti is vaikiuko gyvenimo : kada gime, koks svoris, kokia akiu spalva ir t.t na pasedejus tai daug prigalvoti galima, o ir azartas koks sveciam butu😀, galima sugalvoti kokias nors estafetes jei lauke tai su vandeniu, ar kad gertu ka is buteliuko... na daug dar vardinciau😃 tikiuosi ant kelio uzvedziau..

24. Jul 2010, 20:27

mergaites sveikos,uzveskite ant kelio ka galima idomaus prie krikstynu stalo nuveikti...as busiu kriksto mama...gal zinote zaidimuku ar kokiu uzduoteliu susirinkusiems?....aciu

24. Jul 2010, 17:44

vilniui akropoli maciau, nuo kostimeliu ivairiausiu spalvu, zvakiu, skraisciu, peteliskiu.. visko pilna.. tik ir kainos truputi man brangokai, kai viska sudedi...

24. Jul 2010, 16:48

sveikutės
norėjau paklausti gal galit patarti, kur Vilniuje būtų galima nusipirkti grazžius krikšto rūbelius berniukui?
ačiū

24. Jul 2010, 13:51

Na pavyzdziui "Kotryna", "Cipolinas", "Vaiku miestas" ir "Mazylio pasaulis" parduotuvese ju tikrai turetu buti, tik reikia paklausti pardaveju 😀 ir kituose vaiku prekiu parduotuvese ju turetu buti, tik kaip sakiau reikia paklausti pardaveju 😀

24. Jul 2010, 13:46

nu nezinau, bent jau Vilniuje neuzmaciau tu skraisciu.reiks atidziau ieskot 😀

24. Jul 2010, 13:42

na mes irgi po poros sav krikštysim vaikutį tai nieko kunigas nesakė nei dėl krikštatėvių nei dėl rūbų.Ta skraistė reikalinga ,o pvz.mano vaiko krikštatėviai bus jauni paaugliai vienam16 kitam14m😀

24. Jul 2010, 13:37

bet kurioje parduotuveje, kur yra krikstynu rubeliai 😀

24. Jul 2010, 13:32

jo jo skraiste as tik neatsiminiau kaip jis pasake 😀) tai kur jas pirkt?

24. Jul 2010, 13:21

Dovilee, kunigas turejo omenyje ne salikeli ar skarele, o kriksto skraiste, nes kuri laika ji bus laikoma rankose, o jau veliau, kai kunigas pasakys ja reikes uzristi ant vaikucio 😀

24. Jul 2010, 13:06

nu ka as zinau, kunigas sake ji ant rankos bus, tipo toks kaip salikelis ar skarele, nu tai sake reik pirkt...

24. Jul 2010, 12:36

Tikrai, ta skraistė tai ten visai nereikalinga.Betgi reikia...atributas

24. Jul 2010, 12:35

Taigi gali būti skraistė krikšto.Nebūtinai tas krikšto rūbas.

24. Jul 2010, 11:55

mamos gal zinot kur pirkt kriksto ruba, nezinau kunigas taip pavadino, po to paaiskino, kad ten toks kaip salikelis, ji ant rankos reiks turet.. tai net neisivaizduojam kur ji pirkt

29. Jun 2010, 23:40

Tiesa, biski ne i tema... nesuprantu, kodel nerodo mano ikeltos nuotraukos mano profilyje. Gal joms yra kazkokie tai dydzio apribojimai?

29. Jun 2010, 23:39

Labas mamytes! As dar naujoke ir siame klube, ir kaip mamyte - dukrytei dar tik 2,5 men. Birzelio 26 diena pakrikstijom savo grazuole, tai galvoju, pasidalinsiu ispudziais. Nekelem dideliu krikstynu - ir del finansu, ir del to, kad lelyte dar labai maza. Buvo tik seneliai ir kriksto tevai. Sventem namuose. Is tikruju tai net nezinojau, kad tiek visokiu dalyku galima per krikstynas pridaryti, vos ne kaip vestuves. Bet visi zaidimai ir atrakcijos turbut labiau tinka, kai vaikelis didesnis ar bent jau daugiau sveciu dalyvauja. Man didziausias rupestis buvo rubeliai, kuriuos nuneriau pati - suknyte, kepuryte, batukai ir skraiste, kurios beje neprireike, nors kunigas liepe BUTINAI tokia nusipirkti. Didziausias akcentas buvo tortas - didelis, rozinis ir su mazuciais batukais. Labai patiko kriksto teveliu padovanota dovana - sidabrinis ciulptukas, kuriame esame ipareigoti issaugoti pirmaji dantuka 😀)

24. Jun 2010, 17:28

labas mamytės 😉 krikšto tėveliais gali būti tik tie asmenys, kurie patys yra krikštyti, priėmę pirmąją komuniją ir sutvirtinimo skaramentą, o jeiu turi antrą pusę būtų gerai kad būtų susituokę ir neturėtų praeitį santuokų. mūsų kunigas klausė dėl šitų dalykų kai krikštijom savo mergytę.

24. Jun 2010, 16:51

Gali, ir ne dėl to, kad neklausia kunigas. o va ,jeigu nekrikštyta, tai jau ne

24. Jun 2010, 16:09

tikrai manau gali,jok niekas ten neklausia😀

24. Jun 2010, 16:03

sveikos mamytes😀 gal kuri zinote ar gali mergina neturinti sutvirtinimo sakramento( nepadirmavota) buti kriksto mama?

16. Jun 2010, 22:35

sveikos mamytės... gal galit man atsiųsti viską ką turit apie krikštynas... aaaastaaaa@gmail.com

11. Jun 2010, 18:56

bet kaip pacios mamytes padaro ta laikrastuka buna zymiai maloniau tiek mamytei parodyti kitiems ir zinoma parodyti kaip paaugs vaikiukas.. o uzsissakyti jai norite tai galima va radus esu sitame puslapyje: http://fotodovanos.blogspot.com/ as pavyzdziui darau pati pagal sitame puslapyej esancius pvz.

10. Jun 2010, 22:13

ACIU

10. Jun 2010, 20:21

http://www.sveikink.lt/krykstynos.html va čia su kainom radau..

10. Jun 2010, 19:37

na tam reika ir laiko tureti,ir zinoti kas kaip kur deti,na kas tuo uzsiima tam daug paprasciau.na ,gal yra ir mama kuri puikiai tai atlieka ir tuo uzsiima

10. Jun 2010, 19:32

nežinau, dažniausiai tai mamos pačios daro, arba užsisako pas kurią nors 😀

10. Jun 2010, 19:28

sveikos,gal kas girdejote apie profesionalu kriksto laikrastuka?kazkur skaiciau,bet dabar neberandu

10. Jun 2010, 19:28

Žinok nepamenu kodėl būtent sidabrinį, bet tai yra nuo seno jau.

10. Jun 2010, 19:25

Mes ryt krikstinam savo busima kriksto dukra, ir kadangi kriksto tevai, kaip ir atsakingi uz dvasini vaikucio gyvenima, tai mes pirkom sidabrine grandinele su kryzeliu, vaikiska biblija, Marijos statulele ir rozanciuka, ir sitas dovaneles pasventins kunigas pries kriksta.

1 2 3 4 5 6 7 8