Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
galima krikstyt 😀 giminaite pakrikstyjo nesusituokusi 😀
Labutis norejau paklaust jei mes su vyru nesusituoke baznycioj ar gali kunigas pakrikstyt vaika,ar dar reik susituokt baznycioj ir tik tada krikstis? 😉 nesituokem del to,kad as ruse o jis lietuvis ir as jau pakrikstyta rusu baznycioj
Sveikutės.Mes irgi planuojame vasarą savo Gabiją krikštyti.Planavom praėjusią vasarą krikštyt, bet atsitiko taip kad mūsų krikšto tėveliai išsiskyrė.Tai vat išrinkom naujus ir laukiam vasarėlės.
mes taip pat ant vasareles laukiame savo sventes🎉
Aciu, stebukle, uz info. Mes noretume krikstyti vienuolyne, kuris yra prie Kryziu kalno. Reiks kreiptis ten😀
padesiu visoms kurios nores 😃
va austyte super organizuoja krikstynas 😀 teks manau prasyti pagalbos 😀 (blush)
aiste, vienuoliai krikštyt gali 😉 labai gražiai Jokūbo(Vilniuje) bažnyčioj vienuoliai praveda krikštynų ceremoniją.
dekui dinciukass 😀 nu pas ane pagrindas ir yra is supermamu, dar kitu interetiniu adresu 😀
kam idomu parasykit austytei 😀 as jau akupavau jos skype oj kokiu graziu ideju pasisemiau 😀
taigi nueikit i supermama ir ten prisirinksit visko dar daugiau negu reikia 😃
Mes taip pat ketinam vasara krikstyti savo mazyle. Kriksto tevelius jau issirinkom, bet su jais dar nekalbejom 😀 Labai noreciau dukryte krikstyti vienuolyne. Gal esate girdejusios, ar vienuoliai gali krikstyti? Planuojam pakviesti tevelius, senelius, brolius, seses ir artimiausius draugus. Kavinukeje uzsakyti pietus. Kadangi kriksto mama dar mokinuke, tai mes taip pat patys pasirupinsim rubeliais.
Nenoriu dideles pompastikos (kiti daro krikstynas su daugybe zmoniu, fejerverkais ir t.t.), bet noriu jaukios ir grazios popietes😀
negavau tada parasyk dar 😀
as uzsivadinus daifule
o kaip tu uzsivadinus? negavau lyg
Austyte as tau parasiau y skype ar gavai?
noreciu ir as kokiu fainiu ideju kriktynom 😀 suneli reikes krikstyti ilgai nebedelsti,matyt jau vasarele 😀
katiusska parasyk jai nori 😉
sveikos,tikrai butu idomu suzinoti ir gauti nauju ideju krikstynoms,nes savo mazyli ruosiames krikstyti vasara...o ideju nebeturiu idomesniu...
jai nori parasyk man i skype "Justina ir Austytė" 😀
Austyte mane taip pat domina naujos ir ydomios idejos krikstynoms, nes vasara busiu dvieju dvynuku kriksto mama 😀
gerai austyte parasysiu 😉 aciu visoms 😀
mes savo mažiukei krikšto mamytę jau buvom išrinkę vos sužinoję, kad laukiamės, o su krikšto tėveliu apsisprendėm jau gimus mergytei. Kadangi abu krikštatėviai studentai, tai dukrytę aprengiau aš pati
jai domina man parasyk 😉 galesiu duot dauk patarimu 😀
aciu taip ir padarysiu nueisiu pas kuniga pirma vis del to krikstysiu tai abu vaikus vienu metu 😉
mūsų mergytės krikštynoms ruošėsi krikšto mamytė, tai visokie žaidimai, smulkmenėlės - viskas buvo jos 😉
Manau,kad pirmiausia reikia kriksto teveliu,kurie supranta kokia yra pareiga krikstinti vaikeli,paskui susitarti su kunigu.Del vaikucio rubeliu tai pagal susitarima,pavyzdziui pas mus, tai vaikuti rengia kriksto mamyte.nu ir aisku kokia didele bus svente,kas joje dalyvaus?seneliai ,teveliu broliai seses,ir t.t.Labai grazu kai teveliai paruosia grazias dovaneles vaikucio sveciams-paprastas,bet is sirdies😀
Man tai labai grazi svente-sveikinu irinute😀
pirmiausia reikia nueiti pas kunigą 😉
Sweikos mamytes😀 prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?😀