Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
a, tai gerai, nes photoshopu visiškai nemoku☹ wordu dar gal kaip nors😀 gal kokių nuorodų turit?
Šiaip kaip kam patogiau, aš asmeniškai dariau su word'u ir man puikiai pavyko.
Sveikos,
kiek zinau tai krikstynu laikrastukus daro su photoshopu, na bet manau galima ir su wordu padaryti.
O pradėti... tai tiesiog pasiziureti pavyzdi koki nors, pasirinkti tekstuku, fonu, paveiksliuku ir vaikiuko nuotraukyciu.
Aš tai viska dariau word'u. Jei nori pažiūrėti, tai esu įkėlusi į blogus 😀
labas, o tai kokia programa daryti? wordu? 😀 man pati pradžia neaišku, reikia tik pradėti kažkaip😀
Labas trepsiuke,
Ir kas tau neišeina su laikraštuko darymu? Esu padariusi net 23 lapu (jei gerai dabar pamenu) 😀
sveikos mamytės 😀 šią vasarą krikštysiu savo sesės berniuką 😀 labai noriu padaryti daug staigmenėlių, bet niekaip neišeina laikraštukas, gal galit pakonsultuoti? išmokčiau, tai ir dukrytei kitiem metam padaryčiau 😀 ačiū labai😀
raganele ar galetum pasidalinti ka turi is krikstuku aciu lyra221@gmail.com
o is kur tu juratejo esi?ir beje kokios spalvos tas kostimelis yra?
gal mamytes turi kokia grazia suknite krikstynu, atsiuskyt foto ir kainas. Aciu lenocka@post.skynet.lt
Krikstynu fotografija www.ritafoto.lt ! 😀
aciu raganele 😀
viltyte ir dove12 jau issiunciau 😀 o musu suknute atveze kriksto mama is UK buvo tikra princese 😀
gal kam reikia kriksto kostiumo berniukui naujas,mes du turejom tai vienas liko nenaudotas.jis 1m.vaikui,svarkas,kelnytes,marskineliai,peteliske.Jei sudomins galiu atsiusti foto
raganele,gal ir man galetum atsiusti, el.pastas jvysniauske@gmail.com, ir dar vat toks klausimas iskilo kur jus visos mamos pirkot drabuzelius krikstynom?ar siuvotes ar is parduotuviu? gal zinot kur pigiau butu?
gal kokia mamyte turi grazia , jums jau nebereikalinga NERTA krikstynu suknele?😀
atsiuskite nuotraukyciu sukainytemis, aciu
cigone911@yahoo.com
labas raganele gal gali atsiusti man kaklas3333@gmail.com,,aciu😉
[url=http://www.sveikinimai-linkejimai.com]www.sveikinimai-linkejimai.com[/url]
[url=http://www.sveikinimai-linkejimai.com]sveikinimai[/url]
http://www.sveikinimai-linkejimai.com rasite sveikinimų krikštynoms
😀 jau
nesupratau, ten raides ar eit reikia kaskur
nusiunciau 😉
labukas, ir man gal galetum parodyt krikstynu pavyzdeliu... arnutis@meile.lt
pas mus krikstateviai surenge aukciona "pardavinejo" ivairius dalykus: vakariene romantiska (ipakuota buvo tyrele vaikams), patalynes konplektas (vienkartinis vystyklas), muzikinis centras (barskaliukas) indaplove-sveistukas, apatinis trikotazas-pampersas, perlu verinys-baranku girlenda-automatine skalbimo masina-muilas pan pradine kaina 3lt ,taip pat buvo padare saulute ir kiekvienas traukesi ka pasizada padaryt vaikeliui: ismokyt vaziuot dviraciu, nusivest i cirka ir t.t dar sumaste buvom taki bajeri: vyrus aprengem leliukas(pampersai, seilinukai ir kepuraites su ripuliukais) ir is buteliuku turejo isgerti alu per ciulptuka, pimam tai padariusam-prizas dzipas (zinoma zaislinis) 😃 na sugalvot galima daug o dar ir internete paieskok , sekmes 😉 aj dar kaip krikstijom savo princese ziema buvo, kaledos, tai paprasiau kaimyno kad pabutu kaledu seniu , visiems simboliskai nupirkau dovanu tai buvo isties fajna 😀
rasituk jau ir tau nusiuncia, tik neaisku kaip su ta one.lt gali nedaeit , jei turi kita pasta pranesk, 😀
noreciau paklausti, gal turit mamytes kokiu graziu minciu krikstynom-planuojam liepos gale...
jau issiunciau 😀
Labas raganele man reiketu krikstuko pvz. Gal gali ymesti raulonis@gmail.com
Aciu😀
turiu jei kam reikia krikstuko pvz 😀
astat gali krikstyt jei nesusituoke