Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
viena is dovaneliu gali buti marskineliai su uzrasais, seneliam lazdeles, mociutem skareles.. as tai galvoju gal kokio gero viskio ar brendzio buteli papuosti ir tegu laiko iki 18likos metu😀 lappute, o jei padaryti koki kaip pergamenta ir ikisti i buteli irgi kad kai uzaugs atidarytu? aha man ir justyte padejo😀
viena is dovaneliu gali buti marskineliai su uzrasais, seneliam lazdeles, mociutem skareles.. as tai galvoju gal kokio gero viskio ar brendzio buteli papuosti ir tegu laiko iki 18likos metu😀 lappute, o jei padaryti koki kaip pergamenta ir ikisti i buteli irgi kad kai uzaugs atidarytu? aha man ir justyte padejo😀
Sveikos, as ir prie jusu, rugsejo 4 krikstysim suneli, gal kas idomiu ideju apie dovanas kriksto teveliam / mociutem pasiulys 😀 Aciuuu 😀 O justyte tikra saunuole, labai graziai ir greitai viska daro 😀
lieposmamyte,gal gali patart ka mergaitei nuo kriksto teveliu simboliskai padovanot?na berniukui,suprantu,galima sampano buteli su linkejimais aprasineti,o mergaitei gal ka unikalaus prisiminimui,noriu parasyti savo palinkejimus,kad isliktu ilgam ,bet kaip juos pateikt?
as tai ir galvoju sode kur, nes norisi ir priziureti medeli😀
o tai tikrai labai faina, kai salia namu yra plotas, pas mus tai nebent tevu sodas, bet ir tai nelabai:-/ o daugiau variantu neisivaizduociau
gera mintis 😀 o kur jus medelius sodinot/galvojat sodinti?
😃 pas mus panasi situacija.. man tai is medziu berzas labai patinka, nezinau kodel bet mielas...
is tiesu labai grazu, ideja nuostabi sodint medelius per krikstynas, arba kaip lieposmamyte - dukrytes garbei 😀 tik savajai nezinau koki hibrida reiketu israst, nes charakteris kietas kaip azuolo, nors yra bailiuke kaip drebule ir turi oziukus, kurie bados kaip eglutes spygliai 😃😃
😃 jauciu ir man taip butu, pati zaloka kaip tie medeliai😃 o pas mus jau kiek azuolu zaliuoja prie mokyklos, taip grazu...
tai cia bajeriukas buvo neblogas, kai iprasta mokykloj sodint per paskutini skambuti azuoliukus, zodziu toj mokykloj dirbo musu kaimynas ekonomu, na ir reikejo gaut azuoliuka, nuvaziavo i miska ir iskase, pasodino dvyliktokai, viskas kaip ir gerai. Ziuri, ogi po kiek laiko, kad vietoj azuoliuko drebule uzaugo 😃 tai vat taip ir buna su tais issikasimais kartais 😃
pavarei tu cia😃 😃 nu istikro ir mes gal issirautumem, bet kaimo neturim, o vaziuot kazkur i miskus ieskot, tai gal paprasciau nusipirkti, dar kokia bauda gautumem😃
😃😃 jeigu nedristi raut - patalkins lieposmamytes vyras su uosviene 😃
http://www.vrmedelynas.lt/titulinis ziuriu cia ju puslapi, bet kainu nenurode..
rugputi krikstysiu savo mergyte,gal kas gali ka nors idomaus pasiulyti?
😃 va radau prie nemencines plento, reiks ten nuvaziuoti😀
😃 nu rauti tai kazkaip nelabai norisi, kad vel pasodinti..
va va, dar prisiminiau, kad smolensko berods gatvej yra medelynas vilniaus, ten tikrai turetu turet, kazkada reikejo i soda vieno augaliuko tevams, tai ten gavom😉
o tiksliai, net pamirsus buvau, reiks nuvaziuoti pazeti.. gal dar ir pakonsultuos kada galima kada ne sodinti😀 aciu
del azuoliuko sodinimo laiko, tai tikrai nezinau, kada geriausia, o pirkti, jeigu vilniuje, tai manau turetu buti ukmerges g. senuku kieme arba ukininku turgelyje irgi ukmerges g., reikia pasidaryti, kur pardavineja visokius augalus
o kaip idomu😀 o kur pirkot tas lliepas?
vakar dar su vyru pakalbejom, tai sugalvojom dovanu dar ir azuoliuka nupirkti.. gal zinot kur? kokia kaina? ir kada ji galima, o kada negalima sodinti?
sveikos 😀
pasidalinkit, mamytės,krikštynų idėjom 😀
😃 xi xi isivaizduoju
😃 joo kai žuvelės, kai jau išmoksta vartytis - tik spėk gaudyt 😀 pas mus jau pussiau ropojimo-šliaužiojimo pradžia, tai ir tik spėk sužiūrėt, kuriam buto kampe jau atsiranda 😃
dekui dekui😀 oi tai jau tikrai, ismoko apsiverst ant pilvo, tai ramybes nera😃 plaukioja po visa lova, laukiu kad sedetu greiciau, tai gal jau paprasciau bus😀
ačiū, Ugnė irgi man labai gražus vardas, bet vat pusseserė aplenkė mane su šiuo vardu savo dukrytei 😃 na 3 mėnesiai irgi jau rimtas amželis😀 - pats tas gražumas, nes vis daugiau ir daugiau naujovių atsiranda 😉
tai jau didele mergaite ir vardukas grazus😀 mum trys menesiai ir savaite😀
dėkui😉 manoji Emilija, 6mėn.😀 o kiek jums?
na jau tikrai😉 vistiek saunuole sharlote😀 tiesa, kaip maziukes vardas ir kokio jau amziaus?