Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)
na mes taip pat negalvojam kazko ten labai stebuklingo, patys artimiausi zmones, taip graziai susest, pasibut...)
mes paskaiciavom tai krikstynos mums kainuos kazkur 1000lt nes krikstysim abu vaikus iskarto
sveikutes, na mums irgi aktuali si tema, vis zadam ir zadam pakrykstit bet vis atsiranda nenumatytu problemu, o pagrindine(manau kaip ir daugumai)-finansai..
jeigu krikštatėvis[krikštamotė]gyvena santuokoj bet nesusituokę bažnyčioj ar gali krikštyt ar ne?
dekui austyte
gute krikstyjome rumsiskiu baznyteleje, kunigas buvo labai fainas, toks jaunatviskas ir prikolnas 😃 👍
labukas mamytes ,mes ir savo maziuke krikstyti zadam vasara ,austyte kiek zinau tu is kauno ,kur jus savo maze krikstijot ,kokioj baznycioj jei nepaslaptis😀,nes mes nesusituokia ,tai noretusi kad kunigas butu sioulaikiskas ir supratingas😀
viltyte prie visko dar imetu nuotraukeliu su pasiulymais 😀
ooo, tai cia net 2 temos krikstynu😀
austyte o kodel negaletum parasyti keleta ideju ir i sia tema?visom sakai kad rasytu i skaipa,betgi lengviau butu parasyti kelias idejas cia 😉 mes irgi ruosiame krikstynoms sia vasara,nelabai turiu laiko dar skaitinetis bet po biski pradedu 😃 baliaus nedarysim visu pirma del finansu stygiaus,antra zinant krikstynu tiksla ir visa kita tai jo ir nereikia,na bet pas mus gausis apie 15 zmoniu,tai tik tevai broliai seneliai...
nu mamytes kaip sekas krisktynom ruostis? 😀
ir labai teisingai 👍 juk neskubu ir nebutina vaika greit pakrikstyti 😀
sveikos mamytes.Mes ir ruosemes krikstiti,bet suzinojom kad musu kriksto mamyte laukiasi,tai lauksime jos,juk kriksto mama renkama visam gyvenimuj😀
ups...
nu tai aišku, kad kunigai paneigia, juk čia prietarai, pagonybė ir pan...
nu tai aišku, kad kunigai paneigia, juk čia prietarai, pagonybė ir pan...
na prisiskaiciau super mamose tai tikrai kazkaip bijau teks atsisakyti nors ir labai norejau ☹ Siaip prietarais netikiu ir niekada i juos nekreipiu demesio, bet si kart kazkaip labai suabejojau, o jei kas atsitiktu, tai zinoma kaltinciau save, kad nekreipiau demesio i tai, nors galbut tai ir niekuo nebutu susije.
tai visi savaip tuos prietarus priima, vieni pasisaugo, kitiems jie kaip ir nebutu
😀
As taip pat esu girdejusi si prietara, todel vieni kuminai mums atkrito. Bet pakvietem mano sese su pusbroliu😀 Dabar liko visi kiti organizaciniai klausimai😀
as budama nescia ir krikstamote buvau ir nieko cia neatsitiko, netikiu tokiais priatarais, mes kunigo klausem ar galima jis atsake kad galima todel nieko nebijojau kad atsitiks
negalima del to, kad kazkuriam vaikeliui gali atsitikti nelaime arba nesciajai gali but persileidimas... esu girdejus toki varijanta net 😀 paskaityk super mamose apie tai 😀
na mano sesuo taip pat prase musu su vyru buti ju sunelio krikstoteveliais ruosiasi vasara krikstyti, tik vat uzvakar suzinojau,kad pati laukiuosi, tai net nezinau kaip dabar pasielgti. Manau reik atsisakyt kuo greiciau kad galetu kitu pasiieskoti. Tik labai idomu kodel negalima?
Mes taip pat buvom paprašę vyro sesers būti krikšto mama,bet tik paskui sužinojom ,kad laukiasi.Kiek žinau iš senolių prietarų, tai tipo nėščios negali.Nors vieni kreipia dėmesį ,kiti ne.Aš nenoriu jokių nesklandumų, nors tai ir pagoniškas prietaras,bet šiuo atveju pasieškojom kitos krikštamotės.
Sveikos mamytes. Norejau paklausti ar galima buti krikstomama, kuomet laukiesi? Esu girdejusi, kad negalima, tik nezinau kodel?
mes ir vasara krikstysim nes orai silti ir maze didesne bus 😀
taip ir da mus mergytes gimtadienis vasara liepos menesy😀
👍 teisingai, vasara ir oras pasakiskas buna dazniau 😀
mes ir vasara planuojam, nes kriksto mamyte mokslus baigineja tai visoki apsigynimai darbu tai tik vasara ji laisva buna,bet vasara bus silta tad tikrai bus labai smagu😀
mes irgi vasara krikstysim. oj kiek daug krikstynu bus😀
jei gali tada gerai nes jau pradejau pergivent 😀tikiuosi kunigas supratingas pasitaikis