Kova su kilogramais

06. Jul, 12:49

sveikutes:) gal atsiras mamyciu kurios kovoja su savo svoriu ir pasidalins savo kovojimo budais,isgyvenimais ir t.t...

14. Dec 2010, 11:00

dar pasikartosiu, sveriau iki pastujimo svėriau 55kg., taip tesėsi nuo 20metukų iki 36metų, po gimdymo svėriau 61kg. ir tuo džiaugiaus 😀, kai mažyliui buvo pusmetis staigiai per kelis mėnesiukus pavariau iki 90kg., viskas buvo gerai džiaugiausi didele, visa gyvenimą svjota, krūtine 😃, nors kad kelnės neužsisega, kur ten neužsisega iki kelių tik užsimauna 😉 nebuvo tame problema, o va kitkas - kadangi gyvenime mano kojytės tokio svorio neturėjo, neatlaikė ☹ ir plyšo raisšiai, pasak gyd. nuo staigaus svorio padidėjimo, tada ir susimasčiau kad reikia kažką daryt, taigi močiutė receptuką pasakė, pabandžiau, atvirai pasakysiu nelabai tikėjau 😀, per pusantro mėn. iš 90kg. iki 75kg. numečiau, dabar sveriu 71kg. ugis mano 1,74

14. Dec 2010, 10:48

vau du kartus išsisiuntė, na tikrai užtikrintai 😃

14. Dec 2010, 10:47

Laba merginos, kažkada buvau įlindus į šią temelę, ir pamiršau 😉, žinot kaip būna - kai viskas gerai tai ir nesigiri 😃. Neparašiau kaip svo rinkų atsikrašiau 😀, taigi 250 česnako (tai pakankamai daug, nes jis lengvas) ir 100g. dektinės (pusę stiklinės), česnaką sutarkuojat, ar sutrini užpili dektine, mėn. palaikot, po to kas ryta pradedat po viena lašiuką ir kas dien didinant iki 15 lašelių, tada 16-tą dieną 24 lašelius taip tris dienas ir prdedate mažinti iki 1lašiuko, kad poveikis būtų geresnis patartina užgerti pienu. Tik tiek 😀 kartoti galima po metų, mažiausiai 😀 Šiaip tie lašiukai labai nesmagūs 😉, bet sugreitina medžiagų apykaita, patikėkit tai iškart pajutau 😉, tiesa kai kuriems tai netinka, ypaš jei turite problemų su inkstais, po pirmo lašelio pajusite... Man tai padėjo nerealiai 😃

14. Dec 2010, 10:47

Laba merginos, kažkada buvau įlindus į šią temelę, ir pamiršau 😉, žinot kaip būna - kai viskas gerai tai ir nesigiri 😃. Neparašiau kaip svo rinkų atsikrašiau 😀, taigi 250 česnako (tai pakankamai daug, nes jis lengvas) ir 100g. dektinės (pusę stiklinės), česnaką sutarkuojat, ar sutrini užpili dektine, mėn. palaikot, po to kas ryta pradedat po viena lašiuką ir kas dien didinant iki 15 lašelių, tada 16-tą dieną 24 lašelius taip tris dienas ir prdedate mažinti iki 1lašiuko, kad poveikis būtų geresnis patartina užgerti pienu. Tik tiek 😀 kartoti galima po metų, mažiausiai 😀 Šiaip tie lašiukai labai nesmagūs 😉, bet sugreitina medžiagų apykaita, patikėkit tai iškart pajutau 😉, tiesa kai kuriems tai netinka, ypaš jei turite problemų su inkstais, po pirmo lašelio pajusite... Man tai padėjo nerealiai 😃

14. Dec 2010, 10:43

sveikutes na ir as esu susidurusi su sia problemele.tik kad n viena neatskleidiat recepto kaip ta padaryt☹kaip greitai ir be pasekmiu numest svori.

14. Dec 2010, 10:29

man ir reikia dar numesti 8kg...ilendu i kelnes bet neuzsegu, dar pilvukas likes po gomdymo, labai erzina mane ☹ norisi kuo greiciau numesti, bet kazkaip taip staiga nesinori, nes zinau kad organizama susivaryt galima ☹ db mazinu maisto porcijas, stengiuosi tokiu bulviu nevalgyt ir saldumynu maziau.. tai pora kg jau numeciau...

14. Dec 2010, 10:15

Bet tu ir drąsiai ąia užsimojai -20 kg 😀 tai, kad iš tavęs nieko nebeliks 😀 Aš kažkada (dėl patirto streso) per gerą pusmetį numečiau 17 kg, tai teko ne tik garderobą visą atnaujint, bet ir į medikus kreiptis. Organizmas sustreikavo ☹ tradicijų ypatingų neturiu 😀

14. Dec 2010, 07:18

ir as jauciu as kiekvienais metais per naujuosius paimu lapeli ir rasau tris dalykus kuriuos turiu nuvekt per metus tai PIRMAS dalykas bus numes maximum 20 kg.tikiusi pavyks ;-))))))))o kaip tu sventi kaledas ir naujus?ar yra kokia pas tave tradicija butu smagu suzinot;-)))))))))))

13. Dec 2010, 23:01

Tai jau ko gero 😀 imsimės po švenčių.

13. Dec 2010, 17:38

visoms mums čia norų nestinga bet nelabai žiemą gaunasi😀susiimsim mamukai po švenčių

13. Dec 2010, 13:19

sveika as kovoju bet neisena akaip tu kovoji binga?

13. Dec 2010, 12:10

O kur visos dingot??? Gal visi kg ištirpo? 😀

02. Dec 2010, 22:38

na gerai ir as pradedu kovot 😀 labai noris i priesnestumines kelnes ilyst 😃 tik kad visos cia labai tyliai kovoja, pasislepusios 😀

02. Dec 2010, 21:50

Po savaitgalio ko gero teks girtis ☹ padidėjusiais kg, nes išvažiuojam į gimtadienį.

01. Dec 2010, 12:04

smagu kad jungiatės tik kad visos labai retai užsukat😀ir kaip tau sekas turtukai kariaut kokiu tu būdu su juo kovoji

30. Nov 2010, 22:57

Sveikos as irgi kovoju su kg ....

30. Nov 2010, 22:48

Niekas čia ne super. Trūksta man valios 😀 Žiemą planuojam važiuot slidinėt, tai pasimatavau slidinėjimo kelnes ir ... neįtilpau. Tai taip ant savęs supykau (kitų nusprendžiau iš principo nepirkti), kad ir pradėjau kažką daryt.

30. Nov 2010, 14:26

binga tai jau super va ką reiškia, net susigėdau reik susiimt čia kaiptai😃

30. Nov 2010, 13:45

Labas visoms, aš jau mėnesiukas kaip riboju maisto kiekį, t.y. pradžioj lyg kalorijas pabandžiau skaičiuot. Tapo aišku, kad mano porcijos gerokai didesnės nei priklausytų. Kai kurių maisto produktų net neįsivaizdavau kiek daug kalorijų turi. Dar dienomis truputį pasimankštinu: pratimus kojoms ir pilvo presui darau. Be to stengiuosi valgyti tuo pačiu laiku ir neužkandžiauti į tarpus. Tai mano to mėnesio rezultatas maždaug -3 kg. Tiesa, dar ir su metru apimtis pasimatuoju 😀 Tai po kokį cm nuo visų mano kritinių vietų sumažėjo.

30. Nov 2010, 12:24

Sunku kažkaip su tuo svorio metimu😃žiema šalta reik atsargų😃ir tikrai norisi maisto tokio į kurį vasarą net negalėjai pažiūrėt,pvz keptos bulvės negaliu kaip noriu,o jei dar orkaitėj tai net silpna darosi

26. Nov 2010, 22:45

kaip nusimesti gelbejimo rata😃

26. Nov 2010, 22:30

mamyte, o japoniska dieta bandet kuri nors? idomu kaip sekes 😀

26. Nov 2010, 21:01

ta laida ir as maciau baisu geriau taip kazkaip atsikratyt tu kg

26. Nov 2010, 20:29

Tai kad buvo laida apie tą Li Da. ten pasakojo, kad pasekmės ☹ Aš jau geriau be jokių vaistukų ir su mankštele 😀

26. Nov 2010, 19:00

sveikutes tai ir mane ta beda kankina man ir idomu kaip raspa atsikratei tu nereikalingu kg

24. Nov 2010, 17:27

jokių tokių preparatų nenoriu,kažkada bandžiau jausmas nekoks ir tuo labiau atauga su kaupu.Raspa o kaip tau tai pavyko,juk dabar tavo puikus svoris pagal ūgį

24. Nov 2010, 16:01

gal kas esate ja bandziusos ,as vartoju ir patenkinta,svoris tikrai po truputi krenta

24. Nov 2010, 15:58

Sveiki puikus preparatas LY Da kovojant su svoriu ,

24. Nov 2010, 15:21

laba, jau nebekovoju 😀, pasidaviau 😀... juokauju, svėriau 90kg. (ugis 1,74) per du mėn (nepilnus) pamečiau ir dabar sveriu 75kg., o dabar - pertrauka, žiema ateina, reikia kaupt 😀, na gal geriau išlaikyt ką jau turiu ir pavasarį vėl kartot svorio barstymą 😀

24. Nov 2010, 12:29

O man kažkaip ir valios pradėjo trūkt ☹ Kai namie visą dieną sėdi, tai kas belieka - tik apie šaldytuvą ir suktis.

1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 74