Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
manasis man irgi nepasakoja savu fantaziju.Nikaip neistrauksiu
arba kalbeti neminint nei vardu nei datu nei kokiu isskirtinu faktu, nes mes moterys viska " issrisam" 😃
na labai jau i asmeniskumus nereikia isiliet ir tuo labiau apie kitus kalbet..
😃
man reikia sukurti tema apie moteris -raganas, nes as ant ju pikta ir apie jas vis rasau 😃
man irgi atrodo, kad kaip kiekvienas ismano, taip daro, as asmeniskai nelabai linkus atvirauti tokiom temom su kitais, su ex draugem priatviravau, o paskui teko velniop pasiust, kas cia zino, kiek cia pazistamu sedi su nikais? 😀 yra buve, kad supemamoj, kad pasakoja, kad pasakoja, o pasirodo tai mane liecia 😃
Pafantazuoti galime kiekvienas ir tyliai 😀
na, as paemiau ir paklausiau, jis pasake, kad kiekvieno vyro fantazija su dviem, bet ne visi ta igyvendina ar nori igyvendinti 😀
tik nesakykit iskart ,kad vyras jums viska papaskoja 😃 tikrai nesamone ar sako ,kad nori su 2 moterim pasimylet ar sako dar kokias nesvankybes,,vyrai daug fantazuoja,bet neisidalina fantazijomis,na kartais..kaip ir moterys,bet tai nera uz ka pykt tai fantazijos tai super..
man patiktu,kad vyras pasakotu,gal pasakytu net tokiu troksimu kokiu svajoja ar nedrysta pasakyt...o kodel gi ne...draugem nepasakociau o cia viskas puiku
Na ir priraset... Turbut reiktu uzvesti nauja tema - kaip jaustumeisi jei vyras draugams pasakotu intymius dalykelius is jusu gyvenimo? Nes cia tiek priatvirauta... Nezinau nezinau. As net geriausiai draugei nepasakoju kaip, kur ir ka darom, o cia visam pasauliui... Juodas jumoras - tema apie pasitikejima...
na tai as prisidesiu prie liaupsiu vyrams, as irgi labai pasitikiu saviskiu, dar daugiau nei pati savim, kaip as sakau, zmogu is manes padare 😀
labas rytas 😀 miegojau lb gerai,su vyru paisdykavom 😃 o paryciui siauliuose lb lijo.
sveikos,na pasakokites ka nuveiket sianakt 😉
Na ir priplepėjote 😉 Neskaičiau visko, bet į linciukės klausimą temos atsakysiu - pasitikiu 99,99%, o jei rimtai, tai nėra pagrindo nepasitikėti, tačiau tinkamoj vietoj tinkamu metu nežinau kaip jis pasielgtų, nors ir neatrodo, kad taip galėtų - ką gali garantuoti. Dabar pasitikiu.
O už save galiu garantuoti, nors i rpagundom atsirasti gal ir būtų vietos, tačiau žinau, myliu vyrą, ir išdavystės neatleisčiau jam ir tuo labiau sau.
o kas cia vyksta ne ramybes busenoj? 😀 einu ir as jau miegoti, labanakt visoms 😀
Si vakara visos ramios tokios 😀
as kol vaika ismaudziau, jau ir dingo puse 😀 as vyrui irgi sakau daug ka, bet jis man daugiau nei as 😉 kad jau nelabai turiu ka slepti, draugaujant visa info istrauke 😀 ir per daug dar
isbegiojo visos kol su vyru paciulaejau 😃
Labanakt laurike 😀
viskas mamukai kalbekit,diskutuokit.einu liuliuka.labanakt.
http://www.youtube.com/watch?v=CNJbZGEYzrA
paklausom....
pritariu jums, moteris atversta knyga vyrams nepatinka 😀 reikia paslapciu turet 😀
laurike, manau del vyro gali buti ti:neduo dieve isiskirsi ir viskas bui apsakyta vismeim, jei tai ivyko tavo iniciatyva... bet va buvau uzklausus apie vyro buvusia, jis pasake tai jos praeitis 😀 tai manau teisingai padare kad nepasakoja ju imtymumo 😀
Laurike tu teisi. man vyras yra labai geras draugas, mes daug kalbames, vienas kita nuo kudikystes pazistam, bet juk turiu tureti kaska ir sau, kaska ko kitas nezino, nebut kaip atversta knyga, as noriu turet paslaptele kuria zinot galiu tik as ir todel as jauciuosi zmogumi
taip laurike tik taip....
ne,tik ne vyram.mano mamos kriksto mama yra pasakiusi niekada visko iki galo nesakyk vyrui.maistavau,kaip?juk jis mano vyras..tarp musu paslapciu buti negali...deja deja,db supratau ji buvo teisi.
man vyras ir geriausias draugas, bet jam manau nebutina zinoti viso apie mane, nrs jis kai ir pareiske, kad ji nedomina ,kas vyko iki jo 😀
man vyras geras draugas,bet visko jam papasakot tikrai negaliu...nes jis is tokiu vyru kuriems visos tiesos zinoti nereikia😃
vaivita taip pasikeiciau del patogumu,o linkejimus perduokit butinai..