2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

16. Sep 2011, 12:11

ooo egle koks saunus tavo vyrukas,na mum tik snd tris menesiukai tai dar visa men palauksim su kito maisto ragavimu,nors kai mato kad mes valgom tai ir ji dreba rodo kaip nori jau valgyti kartu su mumis 😀 na o vyresnioji mano tai turi bedu del darzelio,keliasi nlb noriai eit eina buna kad begte,pamato darzeli vos neverkia i grupe eina buna be asaru,bet aukletojos sake kad buna bevalgant mato kad tuoj verkt prades tai guodzia kad mamyte greit ateis tai sake kolkas padeda apsiramina 😃

16. Sep 2011, 10:45

as dar kaip tik vakar pagalvojau kad va Benui 3,5men vakar buvo ir jau galeciau duoti paragauti ka nors naujo,bet ne pagalvojau tegu sulaukia 4men o tada jau bandysim kazka paragauti 😀 o va mano vyresnelis tai nuo 3,5men jau bulvytes paragavo,labai norejau kad tik greiciau uzaugtu,cia visos mes turbut antrus vaikus auginancios manom kad tie leliukai neskubetu taip gyventi 😀beja benas jau ragavo banano tai oj kaip jam jis nepatiko 😃daugiau ir nedaviau 😀 na o as jau senokai negaliu nulaikyti beno pusiau sedom kai laikau ar guli jis toj pusiau sedimoj kedutej tai rieciasi iskarto o kai vel paguldau tai supyksta.maniskio tereikia tik pirstus man duoti kad jis isikibtu ir nereikia jo net prilaikyti kai per sekunde op ir sedi vyrukas,oi tada kiek laimes ir juoko jam buna,bet sakau benukai tau negalima dar sedeti dar puse savo gyvenimo kiek nugyvenai turesi pakenteti iki sedejimo 😃 beja siandien nueinu pakelti vyresneli ir sakau kelkis eisim i darzeli tai jus matytumet kaip jis visas uzsimiegojes soko is lovos 😃 jam darzelis tai kaip svente😃 pirma manes leke visa kelia i darzeli ir ate iskart parode aukletojos glebi 😀 kai nereikia jauniui i darzeli tai vis sako mama ar eisim siandien i darzeli 😀 mat mato jis darzeli per musu langus tai vaikui sirdele skauda kai mato darzeli zaidziancius vaikus,o jis negali ten eiti 😀 nezinau gal tas norejimas eiti i darzeli itakoja tai kad nekiekviena diena jis ten eina ir po 5val tik,o gal jam ir patiktu ten kiekviena diena buti 😀

16. Sep 2011, 09:17

Labas rytas 😀tiesa sakai svistulka,man taip pat dabar,taip norisi,kad ji tokia mazyte isliktu kuo ilgiau,o pirmoji kai augo tai norejosi,kad kuo greiciau uzaugtu.net nepastebejau kaip 7 metai prabego.

16. Sep 2011, 08:35

oj net susipainiojau su gimtadieniu,tikrai painu,bet linkiu smagiai atswesti 😀 tai saunu kad platus jusu ratas ir kad gabyte turi jau draugu,tikrai bus jai lengviau uzaugus bendrauti 😀 o va mano mazoji panelyte jau sestis nori,pati i prieki bando lenktis kai guli,jetus galvoju ir kur tu skubi taip leliau 😀 su pirma dukryte tai labai skubejau,norejau kad greiciau pradetu kosytes valgyti,kad sestusi kad greiciau vaiksciot ismoktu,ir po kokiu 2metu pastebejau kokia ji jau didele,ir draugems sakiau neskubekit tik,megaukites kiekviena akimrka,o va su antra dukra tai jau megaujausi kiekviena diena bendrauju o ji pati skuba uzaugti ir vat nepastebejau kaip jau tris menesiai praejo,kaip va likimas sustato viska i savo vietas 😀

15. Sep 2011, 20:43

svistulka aga, pirkom ta baby bjorna, nes kart nuo karto visai gerai vaikuti idet dar plius ir zaisliuka dovanu gavom, tai liux😀 o del svenciu tai man atrodo, kad kiekvienas sugeba svente paversti kazkuo ypatingu, tik tam reikia laiko ir noro, kartais kuo nors truxta ir viskas😀 o foto, tai pazadu veliau idesiu😀 o del sveciu i gdukrytes gimce, tai as irgi kvieciu tik tuos, su kuriais bendraujam, kadangi musu ratas yra gana platus, tai ir sveciu ganetinai daug😀 na, mes irgi praeita gimce darem su giminem, ir si norejom, tik kad Gabijos jubiliejus beveik sutapo su mociutes jubiliejum, Gabyte gimus rug 21, o mociute 24, taigi mes galvojom svest sest, bet kad gaunasi 24, o mociute ruosesi organizuot gimce sode, taigi pernesem i sekm, del to ne visos gimines gali atvaziuot (oi, sudetingas ten tas planas), nes mano vyras yra is pnvz, o Gabijos krikstatevis jo brolis:0 taigi, gimines pakvietem sest, kad kartu su mociute o jau sekm atvaziuos draugai😀 matai, mes va jau nuo praeitu metu bendraujam su mamytemis is vln, ir musu vaikuciai bendrauja, taigi ir gimtadienius visi kartu svenciam😀 tad per Gabytes gimce bus daug vaiku, na tie, su kuriais ji ir bendrauja😀

15. Sep 2011, 14:40

eglute nepamirsau,tiesiog musu forumas apmire kazkur visi issilakste galvojau gal ir tu pabegai ,nepyk 😀 na mano vyresnioji po truputi jau pereina prie to kad as pasakiau ir swenta gali rekti cypti nepades ? 😃 as tai i dukros gimtadieni kvieciu visada senelius ir kriksto tevelius,jie plius atvaziuoja su savo vaikais tai pakanka surmulio namie,o kai jau tures draugiu tada su jais jau teks swesti 😀

15. Sep 2011, 13:05

oi Svistulka o mano Benuko nepamirsai jis irgi juk vyrukas :p na jus turit bendru temu dabar apie gimtadieniu ir krikstynas,o mes kadangi krikstinsim Bena tik kitais metais tai nesuku dar sau galvos galvodama apie jas 😀 nors zinau viena kad dabar darysim kuklesnes krikstynas,nei darem Jauniui 😀 o as galiu pasakyti kad mano abu vaikai yra labai ramus,Jaunius tik aisku kaip beveik triju metu tai turi jau savo charakteri ir truputi bando ji jau rodyti,bet pries mama jis nepasokines 😃 mama griezta yra 😀 na iki Jauniaus gimtadienio liko nepilni du menesiai tad jau pradedu galvoti apie vaisiu stala,pas mus vaiku nera cia gaila juk gyvename ne Lietuvoje tad ir zmoniu nebus daug,bus vyro seima ir bandysim pakviesti vienus draugus kurie gyvena uz 200km tikekimes gales atvaziuoti su savo mergyte,tad jauniui juk linksmiau butu,o ir benas jau gales sedeti prie stalo maitinimo kedutej,kuri skirta yra vaikams nuo 5men 😀 na kalbejot apie panasumus tai Jaunius nuo pat gimimo luptas tevelis yra taip ir nepasikeite ir manau nebepasikeis 😀 na o Benas tai turi vyro nosi tai tikrai 😀 o paskui ivairiai vieni sako kad mano vaikas bus kiti kad ir vel tevelio,tad laukiam dar kol pauges,nes nuo gimimo tai visiskai jisai pasikeite,nepanasus visai i ta kuri pagimdziau 😃

15. Sep 2011, 11:51

labas rytas,jau zaliaake tavo nuotaika turbut nuostabi po vakar,daug ispudziu turbut,o jau vaikuciai tai nuostabus,o tai ta baby borna pirkot? 😀 o tai kur cia tie seansai vyksta ir kokia kaina? 😀 oj lauksim ziniu apie karoliuka,kolkas jis vienas vyras musu tarpe tarp mergaiciu 😃 o tau tai fantaziju netruksta swentems,turbut laukia laaabai smagi sswente,o nuotraukyciu dvigubai laukiam 😀 va manno pirma dukra i mane panasi,buvo pirmus menesius tik rami o poto labai pasikeite tapo judri,beganti,skardziabalse tai viena nlb su ja kur vaziavau,o va antroji grynas tetis,bet savo charakteri jau turi,tai ziuresim kas bus toliau 😀

15. Sep 2011, 11:36

zinok, mano panelyte buvo baisiai nerami, o stai Karolis tfu tfu tfu nerealus ramiaks😃 😃 😃 bet as manau, kad yra taip, dukryte paveldejo daugiau is vyro veido bruozus ir mano charakteri, o stai Karoliukas mano bruozus ir vyro charakteri, uztat vaikuciai yra visiskos priesingybes😀 taigi, su Karoliuku man sekasi visai kitaip, as su Gabyte iki puses metu bijodavau ir iseit kur (bet ten, gal, dar ir pirmagimio baime buvo), o su Karoliuku koncertuojam jau nuo pirmuju dienu, juk jis vasara gimes😀 mes ir i gimces einam, ir i svecius, ir prie ezero ir siaip...zodziu, atsipalaidavus kaip niekad ir lb patinka, kad pati ji maitinu😀

15. Sep 2011, 09:32

Labas rytas 😀 musu tortadienis buvo saunus,tik trumpam nuotaika sugadino lietuviu pralaimejimas makedonams.kokie grazuoliukai tie visi musu "zirniukai" 😀,o mazasis jau tikras vyras 😀kuri lengviau augint zaliaake, ?as tai buvau prisiklausiusi,kad jei vienas ramus vaikas,tai kitas bus ne.bet taip nera,abi ramios 😀

15. Sep 2011, 09:01

o stai mano princese😀

15. Sep 2011, 08:59

o stai mano grazuolis baby bjorne😀

15. Sep 2011, 08:58

labas rytas😀 oi, smagu girdet apie tortadienius ir busimas krisktynas😀 visad smagu buna per tas sventes, o kai dar ir mamytes gauna laiko pasigrazint, tai isvis nerealu😉
mes tai vakar su Karoliuku buvom nuvare i multikina, i ta spec.seansa mamytems su vaikuciais, bet filmas pasirode per daug rimtas ir lb jau ilgas, tai vos pati kartu su Karoliu ten nesmigau😛 paskiau vaziavom aplankyt seniai matytos drauges, mat ji parvaziavo atostogoms is londono ir jau si svtgl isvaro atgal☹ kadangi isvarem vakar i vln, tai visa d ten ir prabuvom, snd ir vel pas mama uzsukom, nes reikia varyt su mazyliu i poliklinika, 3men proga😀 veliau parasysiu kiek paaugom😀
o mes jau irgi gyvenam gimtadienio nuotaikomis😀 kt sav mano dukrytei bus 2metai, tai pagalvojau, kad ji jau yra pakankamai didele teminems sventems, taigi tema bus "Sketukai ir guminukai Havajuose", svecius paprasem kad butu apsiave guminiais batais ir turetu skecius(zinoma, pagal galimybes), na o visos vaises ir zaidimai bus havajiski😀 ta proga uzsisakiau fotografo paslaugas, kad iamzintu neikainojamas akimirkas😀 oi, laukiu nesulaukiu, sunkiausia sekesi sugalvot gimces vaises, bet jei biski pasuki galva, viskas buna ciki piki😀 po gimces butinai ikelsiu kelias foto, ok?😀

14. Sep 2011, 15:53

mes tai nuo mazens ja grieztai auklejam.as tokia jau esu,nemegstu kai vaikai ima virsu.na o kas veliau bus tai neaisku,gal ir pasikeis,ypac paauglysteje.

14. Sep 2011, 15:34

tai jau tikrai svarbu kad gera mergaite auga,mano tai pasiutusi,tai auklejam,nes sako visi kaip iki 8metu isaauginsi taip ir vaikas pataps toks😀

14. Sep 2011, 15:26

na svarbiausia,kad neisdykus ir paklusni 😀,

14. Sep 2011, 15:23

kokia grazi mergaite 😀

14. Sep 2011, 13:29

Aciu labai 😀cia mano jubiliate 😀

14. Sep 2011, 13:10

valio sweikinimai didziausi aukit grazios laimingos ir dideles 😀

14. Sep 2011, 13:05

Sveikos mamytes 😀 tai saunu,laukia smagi svente 😀 o pas mus siandien tortadienis 😀,mano didziajai dukrytei Tomai siandien 7 metai 😀

14. Sep 2011, 12:13

sweikos gyvos,kazkaip musu cia aptustejo,negi kur visi pabego 😃 na mes tai gyvenam krikstynu nuotaikom,pagaliau eisiu dazytis plauku,vaje visus metus ju nesidaziau 😀

12. Sep 2011, 14:02

mano irgi kartais zagsi, bet pastebejau, kad tai buna po valgiu, kai oro prisirija😉 kai zagsi, nebutinai, kad salta, nors aplinkiniai mano, kad butent nuo to😉 jau ne karta esu tai pastebejus😉
as turiu lb gera receptuka, duodu paciulpt kruti, siek tiek atsigeria ir viskas, zagsejimo kaip ner😉

12. Sep 2011, 12:26

tai maniske kartais gan ilgokai zaksi,net gaila vaiko.

12. Sep 2011, 12:20

o aiste mano kaip nemegsta kai reikia purksti i nosi,tai tada sniuksti,o geriausia prikaitinu vonia isodinu i silta vandeni ir kol ji zaidzia mes varom is nosies baubiukus,😀 aga tokio amziaus bet patikek jie gudresni uz tave,as jau tai patyriau,kad ko nori tai gauna savaip 😀 aga mazesnioji mano irgi zagsi,tai senelis vis sako kad jai saltaa aprenk silciau,bet pazagsi ir nustoja 😃

12. Sep 2011, 12:01

Mano maziuke daznai zaksi.o kaip jusu vaikuciai,ar turit tokia beda?

12. Sep 2011, 11:56

na, mano dukrytei irgi biski nosiuka varva, tik kad jai lb patinka, kai tetis ilasina ta druskos vandenuka ir siurbia su tuo spec.siurbtuku...ji netgi atvaro prie jo ir sako "bega", tai reiskia, kad reikia valyt nosi😃 anxciau tai per jega reikedavo tai daryt, o db pati po 4-5k per diena praso, ir kas supras tuos vaikus?😃 😃 😃 beje, mes jau ismoke savo dukryte issisnipt nosi, tai kartais duodam jai nosinaite ir sakom issisnipsk, ir ji daro, nerealu😀 o atrodo, juk jai tik 2metukai, na dar nera, uz 9d jau bus😀

12. Sep 2011, 11:21

labas rytas 😀 kaip smagu kad leliai auga ir tuo patys i nauja rezima ieiina,va mano panele anksciau tik karta valge o dabar jau kaip savaite nakti keliasi du kartus,nes matoot ji nusprende kad nori nevalgius eit miegot,vakare kai guldau tai kol paruosiu pieno ateinu o ji jau miega,bet jau pripratau prie naktinio kelimosi 😃 mmmmm varskes keksiukai,kaip as noriu ju,o va obuoliu pyrago jau atsivalgem todel jau [po truputi zvalgausi i idomesnius receptus 😀 o va austeja mano kovoja su sloga nupirkau i nosi klizma kad tuos baubus istrauktumem,jie zarazos nenori iseiti,tai bent gerai kad ciauduli ivaro tada ciaudi ciaudo ir kazka isciaudo 😃

12. Sep 2011, 09:24

labas rytas 😀as dar turiu tokiu vitaminu,tik mano gal truputi kitokie Pregnancy care,nera to zodelio plus,bet manau didelio skirtumo nera,reiks ir man pabandyt 😀na o as labai mesos nenoriu,ypac kiaulienos.retkarciais galiu.

12. Sep 2011, 09:12

labas rytas, mergaites😀 tas pyragas su citrinos idaru, bet ganetinai idomus...zinokit, galvojau, kad to pyrago uztex bent 2d, bet jau vakar ji visa seimyna skaniai sukirto😃 tai snd vyras paprase kokiu keksiuku arba kt pyrago, tai mastau ka gamint, ar avrskes keksiukus ar obuoliu pyraga😀 nuotaika tfu tfu tfu puiki, kadangi mano sunelis ir vel grizo i senas vezias, vakare sminga apie 21val, 2k atsokelia pavalgyt ir ismiega iki pat 7ryto, tai as jau pagaliau issimiegu😀 nes praeita sav buvo tikras beprotnamis, valgydavo naktimis kas 2val☹ taigi, ir pas mane buna nedideliu pieno pauziu, bet svarbiausia teigiamai nusiteikt ir viskas pamazu susitvarko😉
Giedre, smagu girdet, kad ir pas tave pamazu viskas susitvarko😉 taip ir toliau, lai pienukas bega upeliais😉 o as tai db kaip taisykle tokia turiu, tik atsikeliu, iskart isgeriu puoduka vandens, paskiau pusryciauju ir iskart geriu tokius vitaminus pregnacare plus (viena mamyte pasake, kad nuo ju pienas tiesiog upeliais bega), tai ten tox kompleksas vitaminai nestukei plius omega 3 (zuvu taukai), paskiau dar isipylu granatu sulciu ir per visa diena skanauju (kad gelezies nei man, nei leliui netruktu), per pietus dar isgeriu kmynus su pienuku...ir tikrai jauciu, kad pienuko daugeja, krutys visuomet ganetinai pilnos (bet ne kietos) 😀 na, ir, zinoma, stengiuos gerai maitintis, kasdien mesos valgyt😀

11. Sep 2011, 17:11

sweikutes,va prisedau po darbu,as snd is avieciu kepiau pyraga,aiste su gimimo diena dainavo ir zvakutes pute,as tai tik aistei i darzeli islyginsiu visa savaite vyras vakarais dirbs tai kai neturesiu ka veikt tai issilyginsiu 😀 giedre tam cia mes ir esam kad padetume palaikytume ir patartume 😀 o koks pyragas zaliaake? 😃

1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 29