sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
nzn, bet labai tikiuosi. nes kjelio jau atgal nebera
Nu tada gerai..idomu kaip Gabrielei seksis, ar patiks..
aga, as ir tai klasuiau. bet visi lanbai ramiakai. net keita buvo matyt tokius
Svarbu auklytes, o ta dyrike tai zinai..ir dar aisku ko,ie vaikai tog grupej, nes pas mano drauges mergaites grupej ir keli probleminiai vaikai, su kuriu tevais taip pat neimanoma susikalbet, tai sake uj kaip vaikai kencia....
tai vat. kaip sakoma, geraiu tokia vieta, nei is vis be jos 😀
Nes lyg sake, kad tame rajone daug pagyvenusiu zmoniu, todel is kitu rajonu veda. Nu svarbu, kad bent gavote, nes beda su tais darzais visur....
gal dirike biski nemaloni bent jau man. bet gal as klistu
gali buti. bet darzas tai neblogas. finansinis apsirupinimas ju geras. paklausiau ar renka pinigu kam ar pan, priemoniu gal kokiu piest ar ko. tai nieko nieko nereikia. baldai grazus grupeje, zaislai fainai tikrai... pirmas isoudis tikrai geras. aukletoja sakyciau tikrai faina
Lauksim ziniu. Oj tai labsi patogu tada, cia kazkuria diena sake, kad lazdynuose visada buna vietu. O siaip gal perejo koks vaikas I kita darza ar pan. Idomu, kaip mums seksis uzsirasinet nuo sausio 2 d. I musu darzeli daug norinciu, tai ziuresim kas cia bus...
einu siand, nors treciadieni buvau iuzsirasiusi. Niu gi buna stebuklu ir atsiranda. aisku, tolokai nuo namu Lazdynuose, bet vyrui salia darbas
O tai kaip cia taip, kad veliau atsirado vieta darzeli? Tiesa, kada tau pas gyd?
kadangi ryt G med komisiuja, tik ryt i utena nuvaziuosiu vakare
nzn, kaip ji pati ziuresim. pradesim nuo ketvirtadienio pasorodo, nes treciadieni bus laidotuves, kazkaiup galvojau kad ketvirtadieni. pradzipoj sako, jei neverks iki pietu miegelio, jei labai verks, po 2 val.
Sveikutes, tai Marija po kiek laiko pratinsites? Dovile, daug serganciu vaiku darzeli?
kaip mazoji i darzeli?
Sveikos, užuojauta Marija jums. Mes šiandien irgi buvom jau darželyje, pabuvom valanda laiko ,bet aš buvau kartu.
14d. i darba. aciu uz uzuojauta
Sveikos, Marija- uzuojauta... 🌷
nu va kaip fainiai, kad patekote i darzeli, nereikes aukliu. O nuo kada tu i darba?
sveikute. Mnao gabriele jau darzelinuke. gavom darziuka, penk,tadieni pirma diena jame bus 😀
Vajaaa Marija, kuo didziausia uzuojauta! Siaubas kaip baisu, net siurpas perejo...
joo
tas ir buna baisiausia, kai nesulaukia gilios senatves...ir mirtis istinka netiketai. Baisiausia suzinoti kai nesitiki visai.. dar kai zmogus sunkiai serga tai kazkaip paruosi save tokiom ziniom
Aciu uz sveikinimus ir palinkejimus... tikiuosi viskas taip ir bus kaip planuojame
dekui. tik labai gaila, kad geri zmones iseina anksciau. o mirtis visiskai beprasme. zmogus tiesiog nukrito ir susitrenke pakausi, skilo kaukole, skelveldros pazeode smegenis.. zodziu, sveikas zmogus pilnumohje... baisu
ojetau kaip nesiseka jums Marija... uzuojauta tavo seimai... laikykites...
oi uzuojauta,Marija jusu seimai ☹
sveikyutes. as tai kaip ir gerai... judu krutu, pykina, viskas kaip ir su G. 😀 siandien pas mus didele nelaime, mire Gabrieles senelis, vyro tevelis. labai netiketai. Nelaimingas atsitikimas darbe. mire taip ir nesuzinojes, kad butu turejes jau 3 anukele ar anukeli...
Rasyt linkiu, kad issipildytu visi jusu planai ir kad kitais metais dziaugtumetes nauju seimos nariu!
Sveikutes,Rasa su gimtadieniu tave 🌷