sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
Niu taip,turejom si skiepa.
Niu va... o jus netureje skiepuko nuo ju?
labukas.Tai pasirodo mums tas paslaptingas virusas yra paprasciausia RAUDONIUKE😀
bet ir pas mus galima veliau iseiti. svarbu ne anksciau
kad lietuvoj istatymai nuo 30savaiciu isleidzia,uzsieni tai jos stengias kuo ilgiau dirbti,nes ten skaiciuoja nuo dekreto visa laika tai jos stengiasi kuo ilgiau dirbti,kad poto galetu su vaiku ilgiau pabuti
ziuresim, vyrelis siuos visus reikalus tvarko, ka jis kalbes😀
Tai tau gal net neapsimokes eit nuo 30 sav I dekreta, jei gerai jausies. Nes zinau, kad kai kurios iseina kai lieka maziau nei menuo....
Ne nu jo aisku, rimtai gi dar daug laiko...
o tai kaip jusm atrodo, ka as turesiu veikti iki dekreto?? negaliu 5-6 men buti visai be pajamu...☹
Ooo Marija tu net spesi padirbti? Mano nugara visai surakinta, su kiekviena diena vis maziau ka sugebu pasidaryt....ech...
nu jooo. kad kas moketu tai ir as neiciau
as irgi nenoriu,jau skambino skyriaus vyresnioji dare grafikus tai 20d jau turiu but darbe☹mielai dar metus pabuciau
nu jo. bet man jau tuoj tuoj i ji gristi... oj, kaip nesinori...
gerai,kad nereik keltis ir eit i darba,kai atsimenu darbe tuos blogumus visus tau uiiiii,tai tau dar sioks toks pliusas,kad namie
dar ne, bet per pietus buna banga ...
as tai labai noredavau miegot😀taves netraukia apvalia para parpt?😀
😃
matyt jis dabar daznai gerai papusryciaus 😃
geras😀na bent suniukas gerai papusryciavo😀
as su kavke jungiuosi...papusryciavom jau.... tik puse mano pusryciu dsuniukui atiteko 😃
labas rytas,kas kavos?😀 mano mazoji labai koseja,sloguoja tai neleidau i darza,ryt eisim pas daktare,kad plauciukus paklausytu
As lygiai tokia pati buvau, gal todel kad nuo mazens ka nors laikiau.. bet ir dabar va oze.buvo irengtas, o gal dar ir yra, senokai ten ejau, gyvunu is prieglaudos kampas, tai visad imetu pinigu I dezute. Man kazkaip zmoniu bomzu negaila, o va gyvunu tai gaila...nes per tokius zmones ir atsiduria vargsai gatvese....
aisku ir as pergyvenau,bet suauges zmogus vistiek kitaip viska ziuri,o ji pas mane isvis gyvunu myletoja nuo mazens savo kisenpinigius leisdavo ant valkataujanciu kaciu sunu uz tuos pinigelius jiem pirkdavo maista😀 o dabar zada but veterinore aisku jei nepasikeis,nes dar tik 7 klasej,bet nuo pirmos klases kalba apie sia profesija 😀
Tai aisku, gi trauma vaikui po tokio ivykio...
isivaizduoju...
jau buvo gaila i Miglyte ziuret ji labai pergyveno tai dabar namie visai kitokia nuotaika😀
sita emiau be dokumentu jau,nes ai kam man jie,va ano ciuciaus guli ir kaip sakant galiu s.... nusivalyt.900lt mokejau,dingo didesnis ,sitas rugpjucio 28d gimes,dar ausytes pilnai nestovi,bet varysiu cipa idet 😀
Jetau koks mazuliukus, o tai tokio dydzio ir dingo?
As ir zinau kad per gimdymus isima spirales, bet cia gal tik tada kai velai nustato? Oj Kira kaip faina del vaiku, vis uzsimirs greiciau....
geras... 😀 va kaip buna 😀 mielas ciucikas jusu Erika 😉jauciu vel gerai suplojai...