sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
😀
Ai ne, net nepamenu tiksliai, bet zinau kad tave ir tu pasakei lyg kad mergaites laukies, as kazkaip mazai ka atsimenu is sapnu, nelabai jie ryskus. Bet as tada pati kazkaip susipergyvenau tai ir susapnavau..
mano drauge buvo pastojus su spirale tik jai jos neisime,o per gimdyma isejo spirale,viskas buvo gerai ir jai ir vaikui taip,kad ir tau,Marija viskas bus gerai 🌷Rasa ciucius toks rudas su juodu varda dave naikas😀
geras 😀 ir ka mes ten darem?? kaip idomu, o gal ir varda musu susapnavai???
Jo jo sapnavau sekancia nakti kai pasakei, tik siandien prisiminiau 😀
tu sapnavai??? geras... 😃 zinok, as si kart ir galvojau kad mergyte turetu buti. nzn kodel net...
Aa aisku, tai jei padidejusi gimda logiska kad viskas vietoje. Nu zinok viskas bus gerai, tuo labiau,kad as sapnavau kad antra mergaite pas tave 😀
beje, dar pamirsau pasakyti. mane kai matys kad nestumas vietoje ir tvarkoje, is kart sius genetiniu darytis
Sveikutes... mes jau namuciuose... Grazinba, is tikruju, tai neturi tas tyrimas jokios reiksmes dabar HCG, nes visvien kad nestumas yra , ir jos mato, pagal gimdos padidejima ir gleivines stori. o tas tyrimas neparodyus gi ar nestumas gimdyvinis ar ne. tik po keliu savaiciu bus aisku, koks jis ir kur
o man celiulitas dingo, kai pradejau maziau nesioti aptemtus dzinsus, nu trupuciuka dar yra, siaip oda labai pagrazejo, nes kiekviena karta issimaudziusi issitepu visa kuna alyvuogiu aliejumi arba migdolu aliejumi.. apskritai betko tepimas, masazavimas padeda panaikinti celiulita, tiesiog reikia prie to padirbeti, pamasazuoti tas vietas, pagnaibyti ir t.t.Nu Renita lauksim rezultatu, pasakysi ar patenkinta tokia programa. Be druskos nei dienos neisivaizduoju, o be saldumynu galeciau gyventi menesius. Kira, nu butu bajeris jei atsirastu suniukas 😀 o spalvos tokios pat kaip buvo?
sveikutes,vakar nupirkau jau kita cihuahua suni Panevzyje,Miglei,nes jau sansu,kad kas grazins musu nera
o as isitikinau, kad be sporto celiulito neatsikratysi...
As girdejau, kad medus gerai nuo celiulito, reikia ji trint problemines vietas, tarsi net imasazuot, mano drauge gan ilga laika viena, du kart per savaite taip daro, tai sake rezultatas akivaizdus. Sakiau po gimdymo tuo uzsiimsiu, nes iki siol nebuvo tikslo nei dietoms nei dar kam nors, baigsis nestumai tada dirbsiu su savim 😀
oj, nenoriu nei numest, nei kvadraciuku ant pilvo. tiesiog noriu sustangrind kuna ir bent siek tiek celiulito atsikratyti.nezadu as persistengt, tiesiog pabandysiu. tik cia tas projektas, vercia nespjaut visko ir nepalikt, seip jau vakar buvo kiles noras viska mest 😃 nu bet dar tik savaite projekto tepraejo, liko 7 😃 ir musu mityba nera baisi,as asmeniskai daugiau valgyt turiu, nei valgau, kitka per prievarta kisu, sake blogai, kai mazai valgiau, nes kaip sakai pinute,kuo maziau valgai, tuo maziau nori, bet tada organizmas ir kaupiata celiulita ir riebaliukus ant pilvo, kadangi saugo kiekviena grama, nes zino,kad mazai gaus 😃 nu zodziu bus matyti. kolkas neleido saldumynu ir jokiu budu druskos vartot.
man baisu skaityti.. keksiuka per diena? nu nusisauciau.. As vis pagalvoju ar as sugebeciau laikytis dietos? o gal tiesiog reiketu supykti ant saves... sportuoti manau visai linksma kai darai tai su kokia drauge ar siaip prasijudinti nori. Mano vyras keliasi rytais 5 eina i kluba pasportuoja valandele, del saves, bet jau ir pastambejes yra nuo mano maisto gamybu 😃 prakeikti baigia mane. Sako gal davai kokiu grikiu isvirk, o as nemegstu ju.. Renita turbut nori kvadraciuku ant pilvo 😉
aha,tikrai Renita,ka tu mesi? Nieko as dabar nesilaikau pagal ta trenere.O saldumynams noras irgi praejo kai nustojau maitint Karina.Tai kad as keliuosi 5 val.i darba,ten 10.30 pavalgau ir grizus namo pavalgau apie 6val vakaro,nevalgau ant nakties,o kartais morka arba obuoli suvalgau.Zodziu kuo maziau valgau,tuo maziau norisi.I sportus as neturiu laiko jau kada,nes dirbu,po darbo noriu namo pas vaika,nes ir taip griztu tik apie 5val.Savaitgaliais sakiau eisiu,bet irgi nebuvau dar nei karto.O su sportais numesti man tie 10 kg atsiejo sveikata,nusilpino man imuniteta,todel ir sirgau tom votim,turejau gert 2 menesius is eiles antibijotikus.Taip,kad Renita nepersisteng.As kai laikiausi tos treneres nurodymu tai ji sake galima karta per savaite vyno taure isgert,ar juodo sokolado 2 plyteles suvalgyt.Nes tarkim paprastas keksiukas tai visos dienos koloriju norma.Tai ji sake-suvalgai 1 keksiuka ir visa diena turi nevalgyt😀
Reiks paziuret, bet man drauge tiek visko davusi, nes ji pirko daugiausiai neutralius rubus ir kokybiskus, kad mazai ka perku, tik va lialkai busimai nesusilaikiau ir daug roziniu nupirkau, kas man visai nebudinga 😀vaje vargse moteriske, brrrr. Msn idomu Renita ka tu mesi, kai ir taip ne daug ant saves turi 😀
o jau klaidu pridariau 😃
beje,jei reiketukudikiam savo lietpaltuku, imkit is Msrijos, jatau, koks fainas, minkstutis toks, miegas ir.. gražus :} biski didokas, ale gerai. 😀
joo,girdejau,kad serga,gaila moterytes... opinute taip ir valgai kaip treneris sustate? nesugriesiji kaip sakoma? 😃 man sian paranoja saldainiam buvo, gryzus is darbo kavos puodeli su kinderiuku tuois saldytuvu suvalgiau 😃
ji serga veziu, tai neprisijungia visai....
Jo jo Rasa as vakar ziurejau, buciau neklaususi. Gaila, kad nepriima draugu ji, nes seniai prasiausi 😀 bet raso, kad daug pas ja ar kazkaip pan....
blaim, pati nebeturiu to receptuko,tik atsimenu kad reikia miltu, kefyro, aliejaus ir mieliu..pabandyk paieskoti is fb Janinos Gri receptuose, gal atkasi
As tai zinok Marija pasidaryciau ir butu bent kazkiek ramiau iki kito echo, nes jei viskas gerai gi tad hcg auga. Pinute tai bent tiek gerai, nes gi akivaizdziai matosi, o normalu gi kad paskiau leciau krenta...
Nu turejo temp.kai grizau is darbo buvo 38,2 dabar normali. aha sukudau dar truputi,zodziu eina 6mensis nuo sportu kai pradejau sportuot,tada per 2 menesius nukrito 10kg ir nustojus maitint dar 8 kg nukrito,dar turi 11 kg nukrist iki buvusio svorio.Kazin kris daugiau ar kaip...bus matyt.
ne,kraujo neziiurejo. Pasiule pasidaryt
Pinute, bet tai kaip tu sukudai! Va ka tik fb pamaciau paskutinese fotke, kur tu viena stovi, oho kaip matosi!
Rasa, gali man primint tu bandeliu recepta, niekur nerandu. Siandien gavau dovanu grybu, tai noriu ryt pyrageliu iskepti 😀
Taik matyt jei be temperaturos tai matyt kazkoks alerginis berimas...
nu zinokit buvom mes priimamajam,pasiskambinau,pasakiau kaip yra ,tai sakop atvaziuokit. Vel kraujpo tyrimus padare,sake viskas gera,o berimas gali uzsitest ir ilgiau nei 3,4 dienas,zodziu jokiu vaistu nereikia.Tik sake jeigu tas berimho plis ir nekris temp.o kils tada reikia eit pas savo gydytoja,kad ziuretu kokios kilmes berimas.O dabar sako cia virusas nuo persalimo. Tai kada Mrija daro eho,kad jau vakaras. uzmigo maziuke vaziuojant namo,mazai valge,pietu nemigus tai nezinau iki ryto ismiegos alkana ar ne.