sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
na sekesi mums super. ir miegot ejo, ir valge ten gerai... ziuresim kaip ryt 😀
Kaip sekesi siandien Marija darziuke miegot? Maniskei tai siandien gerai buvo, neverke visai nors ir vaikuciu siandien daug buvo, na tikiuosi kad ir toliau ji taip gerai pasilikines,gal cia tik viena diena susigraudinusi buvo 😀
Prasinesiu kas kaip kad laikytumet kumscius 😀 bet tai kaip Gabriele be jokiu problemu ir be verksmu pasiliko....kiek girdziu tai vis paverkia vaikai ir tas apsipratimo periodas ilgesnis. Ji gal pratusi prie vaiku? Nes su Tomu tai jauciu butu bedu...niekur be manes. Net mokyklelej pirmas komias 10 min manes nepaleidzia..
niu jo, laukiam Grazina tavo geru ziniu labai 😀 ech... 😉
O pas nus auklyte vis ateina renita? As ir laukiu kad greiciau nes uzeinanti baime jau uzkniso. Norisi bac ir viskas aisku...o ta nezinomybe ir kankina....faktas tas kad privalau sia savaite....
sveikutes 😉 na stiprybes seimynoms pratinantis prie darzo,oj bijau pagalvoti ir kad musu tai lauks.. joo,oras prastas, namuke sedim. as vis ikisu nosi paziuret ar is grazinos ner kokiu maujienu.oj laukiam laukiam, kada cia tau pasibels 😀
Sveikutes, mes tai nieko,tupim namie....oras blogas. Sveciu dar turejom...o siaip laukiu nesulaukiu kokiu nors pozymiu.....ir kaip man cia sprogti sia sav,aaaa?
sveikutes . o as pirma diena kai pasiliko visai dienai. kol kas be asaru, idomu kaip toliau😀
Sveikutės 😀 kaip gyvenate? kaip mazieji? Siandien pervedziau savo mergina i kita grupe, pasiliko be asaru laukiu kol eisiu pasimt ziuresiu kaip bus vel kai mane pamatys.
niu normali, tokia pat kaip ir su gaBRIELE kai vaiksciojau, ryte pasitampau, paziaukcioju... o siaip normali. Mums nieko is vis nereikia, labai man keistai pasirode, nes tik ir girdziu kad kai nueini jie viskam visko praso , o cia nieko, ko paklausiau, sako viskom turim
mes darzelyje turejom mestis po 50lt ant tualetinio popieriaus,piesimo lapu ir t.t.,nes duoda darzelis,bet mazai tai truksta ir reik dapirkti.as kadangi auginu 3 vaikus tai man nuolaida mokejau 72ltMarija kaip tavo pacios sveikata?
sveikutes. na va mes pirma diena lopsiuke. pabuvau su Gabriele valanda ir nusprendem su aukletoja, kad reikia pabegti. jei labai uziverks paskambins leksiu pasiimti, jei neverks pasiiimsiu pries pietu miega
na va pajuto ir mano mergina ka reiskia darzelis ☹ atejau pasimt siandien tik pamate mane ir pradejo verkt ir sake aukletojos kad kol buvo tai pora kartu susigraudinus klause kur mama ir verke ☹ nezinau kaip dabar seksis pirmadieni kazin ar paleis mane kaip sias dienas. Na mums kolkas nieko nereikejo pirkti. Kamilei vyresnese grupese pirkdavau piestukus,flomasterius,piesimo lapus,spalvotus lapus,plastelina, trintuka,droztuka,akvareles gal dar kazka nebepamenu. O kiek dabar kainuoja tai net nezinau dar negavom mokejimo lapelio, tik sake kad pabrange, Kamile kai eidavo jei pilan men iseina tai su abonentu ir maistu ir dar kazkokiais kaštais netoli 200 siekdavo, tai jau dabar bus virš dvieju.
labukas, tie darzeliai stresas ir vaikams ir tevams. Beje, o kiek bekainuoja darzeliai? ka papildomai reikejo pirkti i darzeli?
sveikutes,oi kiek geru ziniu,smagu,kad Dovile neverkiat,o Marija sveikinam gavus darzelyje vieta😀mes antra savaite neinam i darza,bet vis paklausiu ar nori tai sako noriu ir nesa batus,kad jau eit😀nors bijau,kad neatprastu ir vel neverktu,bet tikiuos viskas bus gerai,oi kaip greit man darbas arteja.....
Sveikutes 😀 kaip sekasi? as jau antra diena maze palieku viena darzelyje po pusantros valandos. Vakar pirma kart palikau, tai lengvai mane paleido ir neverke nei kiek,aukletoja sake pora kartu paklause kur mama,bet drasiai elgesi. o kai atejau pasimt net namo nenorejo eit 😀 siandien kazkokia labiau pasimetus buvo, jau galvojau verks bet isejau negirdejau kad verktu, neuzilgo eisiu pasimt, pakluasiu kaip siandien sekesi 😀
Niu gal 😀
Nu jo, taip dazniausiai buna, bet va paziurek, atrodo dar visai neseniai viena kita isleidinejom gimdyt, o va jau du metai praejo 😀 man su situo nestumu ir taip buvo, galvoju ech kiek reiks laukti, vos ne metu metus, o va ir prabego greitai..o jei dar dirbt eisi tai is viso nepastebesi, vos spesi suktis....
Grazina man greit laikas ant kitu eina, o pacios letai 😀
lapkricio 13. Per g gimtadieni
kada kita karta Marija eisi pas gine? kaip faina, kad viskas gerai
Jooo laukia svarbu uzduotis, bet tas laikas taip greit prabegs, kad nepastebesi kai I gimdykla teks vaziuot 😀 uj o man paskutine sav eina...brrrrrrr
Labai šaunu Marija kad viskas gerai 🌷
stengsiuos aginti. tik dar mazai savaiteliu tu, bet va va puse rizikos perkopta 😀
😀
Nu tai valioooo Marija, kad viskas gerai! Dabar beliks augint pilvinuka 😀 jetauuuu kaip faina negaliu! 😀
uzuojauta Marija...
pagal echo kol kas viskas gerai.6 sav eina.gavom pirma foto kurioje jei pries tai nebuciau laukusis sakyciau nieko nematau tik rutuliuka
Na mums neblogai sekesi kaip pirma diena, pabuvom 1 val, bet as buvau tai ji beveik prie manes visa laik ir prabuvo, sedejau prie aukletojos stalo tai atsinesa koki zaisliuka prie manes ir zaidzia, bet gan drasiai elgesi ir aukletoja sako manau jai nebus problemu sako drasi mergina, valge su vaikais obuoliuka 😀 tik siandien grupej labai mazai vaiku buvo tik 3, kiti sake sergao kitu neveda nes kas turi vyresnius brolius seses tai jiems dabar mokykloje atostogos, tai ir mazuju neveda. Ziuresim kaip ryt gal bandysiu palikt jau kokiai valandai, bet siaip mes dar pora men eisim tik iki pietu miego. Kol nedirbu tai taip tegu po truputuka ir eina. Yra grupej vienas berniukas sake visa diena net nevalgo ir taip 3 men va tik dabar jau po truputi apsipranta, is pradziu sake ilgai verkdavo, o tada sedi visa diena ant lovos ir laukia mamos. Gaila maziuko, bet ka daryt jei tevam i darbus reikia. ir dar sake yra keletas vaiku kurie dar verkia.
Tai jooo, kur vaikas desis 😀 na dar trupuciuka laiko liks apsipratimui, tai gal viskas bus ok