2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

27. Oct 2012, 18:09

O kaip atsigavai po cp? Kai pagalvojus, tai dvigubai kentet reikejo, dar ir saremius iskesti.... Marija, kaip tu?

26. Oct 2012, 12:22

Labukas su pirmu sniegeleiu,ziuriu pas visas pasnigo😀 simuliuoju siandien darbe😀 taip nera noro dirbt. Pas mus salta ir sniegas ir krusa tai norisi tik namuos po kaldra gulet. Turbut mane gripas puola... Maniske jau pasveiko tfu tfu tfu nera nei berimo nei kosulio tai namuose bardaka daro abu su tevu. Jii su savo zaislais viska apvertus,o vyras,kad valgyt ir pagamina,bet po jo i virtuve baisu ieit😀 vakar kugeli kepe,turejau prisipazint,kad skaniau gavosi jam nei kad man. Oi Grazina suprantu tave del gimdymo baimes. Pirma kai gimdai bijai nezinomybes,o su antru jau viskas aisku,bijau ir as prisiminti savo gimdyma. Nors ir cezari man dare,bet pries tai skatino tai sakiau nuo 10 val saremiu isprotesiu. Paskui suleido epidiura,atsigavau,bet saremiai baigesi taip ir teko gultis ant stalo cezariui. Aisku ta laime,pamacius savo vaika uzmarsina paskui jau viska. Laikykis,matysi,viskas bus gerai,mes kumscius laikysim,kad gimdymas butu sklandus. O mergaites kas sergat tai sveikatytes😘

26. Oct 2012, 11:42

sveikutes,su pirmu sniegu😀mes neinam i darza sirguliuojam,dar pirmadieni pas daktare reik pasirodyt,o tiek reikalu visokiu turiu tai kaip tycia pries pat darba apsirgo☹ gimdyti maziausiai baimes pirma vaika,nes nezinai kaip ir kas,bet kai po tokios pertraukos gimdziau trecia tai baisu prisimint kaip bijojau,o ir gimdziau sunkiausiai trecia,ir gimda labai skaudziai susitraukinejo,o po pirmu vaiku greit viska buvau pamirsus,o po trecios ilgai prisiminiau ta skausma.....ik va krutin labiausiai skaudejo su pirmu vaiku,ir speneliai buvo nugriauzti,o su trecia nieko nebuvo skausmingo kas liecia krutis

26. Oct 2012, 10:24

Sveikutės, su pirmuoju sniegu 😀 kaip gyvenate? nuo kitos savaites turejau jau gabija vest i darzeli bet dar neapsisprendziu ka daryt, nes Kamilei atostogos kaip tik prasides, tai norėciu dar ir su mazaja pabut savaitele namie, kad nereiktu ansti keltis 😀 reika gal bandyti skambinti i darzeli kad tik neisbrauktu musu, nes jau visas menuo kaip turime eiti, bet is daktares pasiemiau lapeli kad sirgom gal tikiuosi nieko nesakys 😀

25. Oct 2012, 21:53

Tai va, kad ner kur dingt, kaip bus taip, negimdziusi neliksiu 😀

25. Oct 2012, 19:58

as nei prisiminti gimdymo nenoriu, para gimdziau.... bijociau ir as, bet kur mes moterys dingism, toks musu likimas

25. Oct 2012, 19:39

Nesijaudintk Gražina pajėgsi 😀 viska mes pajegiam norim ar nenorim 😀 beje sako kad antras lengviau buna, nors man nezinau po Kamilės irgi sakiau jau daugiau niekad nebenoresiu taip gimdyti galvojau tik cezari darysiu, nes irgi skatino is vis juokingai gavosi menesi stabde o tada skatino 😀 su Gabija tai net susigaudyt nespejau kad jau reiks gimdyti tai nebebuvo net minciu apie joki cezari jau tuo metu svarbu buvo man tik vaikui viskas gerai butu, bet irgi su skatinamaisiais gimdziau, dar siule epidura kurio pradzioj atsisakiau o jau kai norejau nieko negavau 😀 bet ne pagalvoju kad vis del to antra lenviau gimdziau 😀

25. Oct 2012, 18:32

Aha pamenu kad menesiu anksciu 😀 taip Dovile, labai gimdymo bijau, mane gi visa gimdyma skatino, naturaliai nieko nevyko...tai baisu kai pagalvoju, kad vel taip nebutu, na ziuresiu pagal situacija, bet jei eis link to, tai bandysiu cezario prasyt, nes nezinau ar pajegsiu vel per ta pati praeiti..

25. Oct 2012, 18:29

na man nei su viena nei su kita neteko jokiu priemoniu imtis kad paankstint, Kamile nuo 8 men jau norejo pasauly pamatyt tik stabde daktarai, leido jau likus 2sav gimdyti. o va Gabija irgi visu menesiuku anksciau nei turejo 😀 o ko bijai Grazino, gimdymo?

25. Oct 2012, 16:16

tai jau tikrai, pamenu kiek visko griebemes. Uj jus net neisivaizduojat kaip man kartais buna baisu.......

25. Oct 2012, 15:50

nu jo gheriau greiciau😀

25. Oct 2012, 15:15

braske, ananasu valgymas prasides? 😀 ar grindu plovimas keturiomis? man nei tas nei tas nepadejo 😃D vos ne Tomukui dovana gimtadieniui, gal ir gerai kad kazkiek dienu skirtuma tures

25. Oct 2012, 15:08

Aha, jei nepagimdysiu laiku, bet as imsiuos visu imanomu priemoniu kad kita sav imtu judet ledai....

25. Oct 2012, 14:29

tai gimtadienius svesit vaikuciu kas dvi savaites 😀

25. Oct 2012, 12:49

As toma turejau gimdyt 16 d, o pirmadieni 22 d pagulde skatinimui ir 23 pagimdziau, tai dabar vel pan gausis jei 6 d nepagimdau, tai ir vel pirmadieni 12 d guldo ir ziures ar jau skatins ar dar gales kokia diena palaukti....yra sansu kad pagimdysiu arba per Gabrieles arba per Santos gimtadienius 😀

25. Oct 2012, 12:26

Sveikutes😀 Gražina o kuria tau diena buvo apskaiciave gimyma? tai leis dar pernesiot kazkiek?

25. Oct 2012, 11:20

Oj kira tikiuosi, tikiuosi, tuo labiau kad ne tiek daug laiko praejo..

25. Oct 2012, 11:04

labukas,negalvok,viskas bus greit ir gerai,viens,du ir jau turesi savo angela ant ranku😀

25. Oct 2012, 10:58

Sveikutes, na apsilankiau jau paskutini karta pas gine, tad jei nepagimdau laiku, tai 12 d guldo I ligonine, brrrrr net baisu pasidare, kad gali vel kartotis tas pats scenarijus......

24. Oct 2012, 15:31

nu apskritai toks mazas suniukas kazin ar butu prasimaitines gatveje

24. Oct 2012, 11:44

sveikutes,Rasa nemanau,ta parduotuve netoli namu,ieskojom ten ir kasdien ten einam tikrai butume mate,nemanau,kad kabo skelbimas,kad uz suni 500lt premija ir koks valkata jo nepagautu manau jau butu pagave del pinigu jei jis ten lakstytu.Pinute sveikit

23. Oct 2012, 21:00

nu as tai girdejau,kad kiaulyte kai berniukai serga gali likti nevaisingi.Bet apie raudoniuke tai nezinau ...Su inkubaciniu laikotarpiu 2,3 savaites.Nu tas berimas vel dingo... Ai,nesuprantu as pati

23. Oct 2012, 20:25

jooo skandinavai "afigieni" gydytojai.. as esu girdejusi, kad jei berniukai raudoniuke suserga tai gali buti nevaisingi. O per kiek laiko turetu pagyti Karina? svaikatytes vaikuciams. Nu Kira idomu, o gal tikrai mate, negi sako Miglei tik noredama paerzinti..

23. Oct 2012, 18:31

Raudoniuke vaikams nera pavojinga liga ir neskiepinti praserga daug lengviau.Kiek zalinga berniukams,nezinau,nesu girdejus.O susirgus nesciai moteriai vaisiaus apsigimimas beveik 100%

23. Oct 2012, 18:30

Grazina teisingai raso ir paskiepinus sergama ta liga tik lengvesne forma.Nu Kira ar tau is Rasos neaisku kokie cia skandinavijo daktarai.Jeigu vaikas neleisgyvis ir is bado nealpsta,o temp ne 40 laipsniu tai kitais atvejais viskas gerai,pasveiks savaime.Nuo visu ligu paracetamolis ir dar nuo pilvuko skausmu taiko gerti coko cola.

23. Oct 2012, 17:47

sveikutes oho, Pinute, tai kaip cia iskart nepastebejo?gi raudoniuke sergant reik saugotis sviesos,gi ir pas daktarus buvot ir nemate?!siaip paskiepinti vaikai gali susirgti,bet labai retai tik forma ligos buna daug lengvesne nei paskiepinto,sveikt 🌷 mes i darza irgi neinam,buvom pas daktare tai gerkle raudona,koseja,sloguojavisai nezymiai pabera nugaryte tai pasirodo musu darze toks virusas,pilna vaiku serga butent is musu Riesutelio,ik kitiem temp yraomum tik vien diena buvo 37.8.Sandien paskiepinom savo ciuciu gavo pirma skiepa,o lapkricio 14d nesim cipuot.Miglei siandien mokyloj drauge pasake,kad mate musu suni prie parduotuves,gaude,bet nepagavo.Netikiu tikrai as,o ji vel susinervino☹ toj parduotuvej kabo skebimas ,kad kas ras 500lt premija tai nemanau,kad lakstytu nepagautas

23. Oct 2012, 14:13

Sveikos mamytės, suprantu, jog anketų pildymas seniai įgrisęs dalykas, tačiau būčiau labai dėkinga jei pagelbėtumėte. Tiriu ikimokyklinukų (1-7 m.) vaikų mitybą ir jų fizinį aktyvumą. Reikalinga kiekvienos Jūsų pagalba www.manoapklausa.lt/apklausa/385524855/

23. Oct 2012, 11:03

Skiepai tik gali malsinti pasekmes, aisku visiskai neuzkerta kelio ligai. Bet dazniausiai viskas lengviau praeina ...

23. Oct 2012, 10:21

nu idomiai, tai reiskia tie skiepai nelabai ka padeda????

23. Oct 2012, 09:36

Pinute, bet jums kokia forma buvo idomu, jei pasiskiepyjot? Nes kiek pamenu tai raudoniuke labai blogai berniukam, na aisku nepaskiepintiem....ai ir dar nesciom moterim, jei gerai pamenu...

1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 380