sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
maniskei merliuko niekad nereikejo, tik va dar tiute turim ☹ o iltinukai dabar kalasi visi ir virsuj ir apacioj, jau svieciasi baltumos 😀 Gražina jei pades šampanas nepamiršk ir mums parašyti, labai laukiam 😀
nu jo... kol nesimatys nesakysiu nieko 😃
Zinau Rasa kad kai kurie vaikai labai megsta merliukus,maniskiui kazkaip nelabai jo reikejo....o as laukiu vyro dar nuvarysiu i parda...matyt jau paskutini karta,prigriebsiu gal sampano nedideli buteliuka,ananasu neimsiu jie nepasitvirtino praeita karta 😀,na o grindys jau isplautos 😀 dar tiesa vakare darysiu pilvo masaza su siltu dusu....o as nezuprantu kaip ten su Tomu dantimis yra...man atrodo kad pilna burna,suskaiciuoti neiseina.....
mano Santai prasikale virsutinis iltinis 😃 nu pagaliau, ziuriu is foto jusiskiai senai jau turi... Maniske miega su merliuku, megstamo zaisliuko kuri nestusi i lova neturi, myli tik merliuka... Ar is jusu dar yra kurie su merliais miega? Grazinut, nagi nagi nebedelsk 😉 😃 Marija, kiek tu i ta darbeli beeisi, tuoj vel dekretas 😀 jauciu kolektyvas apsals suzinoje kad nespejai gryzti ir vel tuo iseisi
mano Santai prasikale virsutinis iltinis 😃 nu pagaliau, ziuriu is foto jusiskiai senai jau turi... Maniske miega su merliuku, megstamo zaisliuko kuri nestusi i lova neturi, myli tik merliuka... Ar is jusu dar yra kurie su merliais miega? Grazinut, nagi nagi nebedelsk 😉 😃 Marija, kiek tu i ta darbeli beeisi, tuoj vel dekretas 😀 jauciu kolektyvas apsals suzinoje kad nespejai gryzti ir vel tuo iseisi
jooo
Nu labai jums pasiseke....
sake viskas gerai. viska valgo, ko namie nebudavo. tai cia man soas net buvo. ir miegot eina noriai, tik visada sus avo zaisliuku. tai aukletoja, jau ryte vis paklausia ar nepamirsom atrsinesti
Bet tai kaip faina kad jums taip gerai su darzeliu...nei tau streso nei vaikui..matyt labai jai ten kazkas patinka 😀 o kaip valgo darzeli?lengvai uzmiega pietu?
sveikutes,na tikrai idomu kaip ji,gal jau turi leliu😀mum jau irgi gerai darze,nebevekia,eina noriai.Zaidziam irgi labai su lelem,mastau apie virtuvele pirkt dovanu.Marija man 20d i darba,bet viena diena noru, kita jau nebe
Dar cia 😀 sakau jau sau paranoja ivarysiu,siandien jau truputi kitokia savijauta nei iprastai, bet bijau save apgauti.....na ziuresim kaip cia ka...gal pavyks sia sav sprogti.....
Idomu , Grazina dar cia???
Sveikutes. Na pfu pfu pfu, kol kas mums su darzeli gerai. is tikruju net nesitikejau kad taip bus. 😀 dabar ziuriu biski sau laiko daugiau net turiu. mamie daugiau ka galiu padaryti net. aisku tuoj tas geris baigsis, nes i darbuka jau po savaites... uj, kad zinotumet kaip nenoriu ☹
ramu nors su dicke jos norai aiskus, jau pati pasako ko nori, tik kad kuo tolyn tuo ir norai didyn, siemet jau kaledom nori lego, kates ir lieciamu ekranu telefono 😀 lego tai padovanosim, nes dabar uzsivedus labai ant ju, turi is mazesniu komplekteliu kelis o dabar jau nori nuovados ar kazko tokio didesnio komplekto, vis ziurineju kur cia rast normalesnem kainom gal internetu pigiau. gal zinot kas kur pigiau lego? Del kates jau baigiu atkalbint, sakau kad senis saltis nesivezioja gyvunu maise su zaislais, tai ji man sako o kaip ne jei man sinsilus dovanojo per kaledas 😃 del telefono irgi labai abejoju, nenoriu dar duot gero tel, kad nepamestu, nes vasara jau 2 tel pamete. dabar irgi turi bet paprasta nelieciama, manau kad kol kas uztenka ir tokio. Mes irgi ruosiames suremontuot, pertvarkyt Kamiles kambary ir gal jau vasara bandyt iskraustyt mazaja pas kamile,
Sveikutės, na mes jau gimtadienio atepa perėjom kas liecia dovanas tai ramu, liko tik kaledom, oj sunku man kai reikia mazei zaislu pirkt, nes jau namie ner vietos per juos, Kamile visko turi tai man ta pati daikta pirkti Gabijai jau nebeapimoka, Gabijai buvau nupirkus sketuka dar zaidzia su juo bet jau ir su Kamiles dideliu vezimu zaidzia. Gal virtuveles dairysiuosi, nes Kamile kur turejom iveziau vasara pas mama kad zaistu. Renita kalbejai apie akvareles vaikams, tai mes Kamilei mazesnei dovanojom toki staliuka ten dar buvo visokiu priedu piestuku,kreideliu,dazu, modelino, tai jai labai patikdavo, su tuo modelinu galedavo sukuosenas visokias daryt tokiem zmogeliukam, na ten viskas prideta buvo ,tikrai super daiktas zaisdavo ji man daznai ir jei jau spalvint ar dazyt noredavo tai tik prie to staliuko leisdavau, ten galedavo jau reikstis ir terliotis. Tik dabar jau ismetiti visi priedai ir virsutine lentele sulauze kur popierius dedasi, nors pats staliukas dar geras.niekaip nesumastau ka vietoj tos lentutes uzdet kad Gabija galėtu ten dabar žaisti.
Nea,miega salia musu lovytes. tik tiek sakiau, kad reikia po truputi pradeti pratinti, bus irengtas kambarys, kalbet kad cia jo lovyte, pietu miegui pamigdyt joj,ni zodziu moraliskai paruosti.. taip galvoju..
Mes irgi ruosiames kambari irenginet,reikia tik atlaisvint,parduot baldus nes ten beveik nauji,o kambarys ir taip beveik nenaudojamas tai ten vaikus apgyvendinsim...o Adrijus Renita jau atskiram kambari buna? Nes Toma tik nuo vasaros gal bandysim pratinti...dabar tai be sansu butu.....
beje, kaledom pagrindine dovana bus kambario irengimas, pirksim lova, pertapetuot zadan, lentynu zaislam, nes kosmaras perlipt neina.. o is zaislu tai tikrai nesimetysim sakiau, nes ner taip kur del, o sudomint max parai iseina, paskui numeta. nebendet kokiu akvareliu pirkt vaikam patepliot? maniskis labai su kreidutem ant lentos megsta, sakau gal vertetu tai pabandyt..?
dirbu, Rasa. tik va dave iseiginiu, tai nuo lapkricio 1 su lelka sedziu namuke 😀 nors va jau ryt i darba, uzsisedejus visai nebenoriu 😃 atrodo silta, gerai, pabundi naktis dar, keltis... brr... vasara paprasciau budavo.
uzuojauta, Marija, isgyvenau su Adrijum pykinimus, vemimus, tai ojojoj... turbut tai prideda 80 proc nenoro antro dar, jei kartotus..
o su gimtadieniu nezinau ka pirksim, bet sakiau nieko daug,nes neperlipam per zaislus. reiketu nupirkt yrankiu dezute kokia, labai "meistraut" megsta,tai va nzn kaledom ar dabar.
Man atrodo kad mergaitem paprasciau su dovanom....gi ir karoliai ir apyrankes tuoj prasides. Nu jo knygutes dar neblogai....bet pas mus jau visos supaisytos ir apdraskytos....mes tai ne lego turejom,tokias paprastas buvom gave dovanu tai jam labai patiko. O dabar spec neduodam...paslepiau visas kaladeles nes galvoju kai lialka atsiras gal teks anksciau dovanot 😀 tai kad jam butu dar idomiau tas statymas.....
o tas skettukas Karinai tai jau per mazas,ji savo vezima stumdo,ant to zaislinio tik susikabina visus rankinukus kiek turi😀
niu man kai nebuvo tu blogumu,patampe pacioj pradzioj dantis rytais besivalant... Jo,o su tom dovanom,tai mes perkam,kad vaikui butu idomu.Kriksto proga dovanojom ir mes ir kiti tokias jau reiksmingas dovanas,o dabar tokiom DOVANU progom,tai zaislai,zaidimai,kas dar tokiems vaikams ydomu.Mes turim lego,senai,bet ji jas sustatinet tai visai neseniai pradejo,jau buvau manius,kad bereikalo nupirkom,niu bet va priaugo...Knygas maniske labai megsta vartyt,pasakoja ka mato,visas beveik supiesus😀
Nu sake cia nuo daug ko priklauso...tik lyg 20% moteru nieko nebuna. Dar plius ir tarp nestumu nera didelio tarpo.....
😃 o as tikejau si kad kaip tau apsivers, bet deje...
Uhhh tai nekas.....as net nemaniau kad tokie nesmagus simtomai gali but...tik dabar uzuojauta galiu pajausti 😀
Grazina jman analogas pirmam nestumui. tai viskas i komplektea ieina
Marija va sitos savijautos tau labiausiai ir nepavydziu.......per si nestuma viska pajutau....o galva nesvaigsta,kvapam nesi jautri? Nes man net atidarius saldytuva supykindavo......
Su tom dovanom tai sunku...atrodo norisi kad vaikui ilgam patiktu bet kartais atrodo kad tokiu zaislu mazai yra....paskiau tik dulkes kaupia😀
o as galvoju kaledom vezimuka irgi, mes toki kaip sketuka turim, bet jau efejtas nebetas
Labutis. Vis paskaitineju,tik nieko neatrasau. Labiausiai laukiu naujienu is Grazinos. O del kirminuku,tai zinokit jeigu turetu tai ir plika akim kakutyje matytumet. Mes irgi nesam gere vaistu nei profilaktiskai nei su reikalu... Mes sestadieni vaziavom pirkt dovanos gimtadieniui,bet taip gavosi kad ir kaledom nupirkom. Karina turi ta tikra beibi borna net su VIP kortele,tai labai zaidzia. Zodziu pamaciau dar 1 ta borna,ziuriu uz labai gera kaina. Sakau perkam,bet jau pasirodo kaina dviguba,nes puse kainos buvo jei perki butent su ta VIP kortele,kuria buvom palike namuose. O vaziavom pirkt gulimo vezimo lelei,labai sakau ji zaidzia su tom lelem savo irgi ir migdo ir maitina ir myluoja ir buciuoja.... Tai sakem vezima dovanosim gimtadieniui,o borna ant kaledu.