sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
sveikutes. as jau visai pajutau visus nestumo malonus, jei iki siok tik patasydavo, dabar su visais skrandzio turinio fejerverkais rytais.. beee, pats nemaloniausias matyt visame nestume reikalas tas. oj, siandien dar teko po draudimus lakstyt, nes bvakar vakare kazkokia mnoteriska ivare i mano kieme masina stovincia ir apgadino, nors nesmarkiai, bet visien pikta buvo, ir dar pabego, nora mate kaip tik vyras grizdamas visa eiga, jos pavyt jam nepavyuko. nu ka, iskvietem policija. bet esme, jai butu ojoj kokia bauda gresius iki 3000Lt ir teisiu atemimas 2 m. su perlaikymu. nes isvaziavimas is ivykio vietos, tas pats kas sunkus girtumas. nu zodziu, pakalbejom su policija, sako, mes duosim num, bandykit jei norit tartis su ja, nu tai issigando kai pasukom ir atvare. aiksu, nei aciu, nei ka, supildem deklaracijas ir tiek. keisti man tokie zmones, nenori labai nubausti, bet zodziu aciu galetu pasakyti... kad nuo tokiu baudu issukom
as gimtadiniui virtuvele pirksiu 😀
atsimenu kai vaikai buvom, mano puske atostogavo pas mus, po pelkes visokias rankas kaisiojo, po zemes ir t.t. tai atsirado kirminuku... Tiesiog tos visokios bacilos gyvena visur. O del gimtadienio dovaneles,Lego turim, statom kartais.Gera dovana Grazina..O mes sugalvojom nupirkti Baby born, labai ji zaidzia su lelem, supa, dainuoja aaa pupa jom, maudo ir t.t... tik kazin ar man neteks paciai ta Baby borna priziureti kai prades verkti ar sisioti... O Kaledom turiu virtuvele Bosch nupirkusi, manau jai labai patiks, nes man is virtuves neiseina, kartu kepam, verdam, puse samciu pas ja zaislu dezej atsirade. Beje, Renita, o tu i darba nebeini?
Tai va kira as ir pries todel pradejau dometis.....
Renita nereik namie turet gali nuo kito vaiko per nesvares rankas,lauke ir t.t uzsikrest,bet as esu pries vaistus gert bereikalo,tai manau geriau tyrima pasidaryt jei abejoniu yra.mes turim ir katina ir suni ir neturejom jokiu kirminu
Pas mus ir kate yra bet daugiau lauke buna....ai ri.tai nezuksiu sau kol kas galvos 😀 kai busim pas gyd paprSysiu tyrimo ir viskas....rankas plaunam i darza neinam, nesam nevalos tai gal ir viskas ok...tuo labiau kad pozymiu jokiu nera kad butu......
sveikos.profilaktiskai kiek zinau reikia per metus karta, bet tada,kai vakas eina i darzeli arba turi augintiniu, pvz suni,su kuo glostos murdos ir nuo jo gali apsikresti.o seip jei sedi namie su mama ir kaip mes auginam tik zuvytes,is kur jis man tu kirminu tures. pas mama yra katinu, patampo uz uodagos,bet nesibuciuoja 😃 mes esam palike,porakart kai i balius, vestuves ejom, o paskutinikart,kai norvegijoj buvom,savaite su virs su seneliais pragyveno, ale jam nieko,viskas gerai buvo,neprireike musu 😃 tik kai gryzom idomiai suregavo,kol prisileido,matyt tada pyktis vaika suemes buvo 😀
Tai va ir man taip pradeda atrodyti,bet siaip idomu kam profilaktiskai reikia...nes mes gi siaip negeriam vaistu siaIp sau...ir is viso idomu kas ten per vaistai....
tai nepaprasciau issitiri?ten lipnia juosta sesute uzklijuoja ant uzpakaliuko poto nuima ir viskas,labaratorijoj per kelias minutes atiduoda atsakyma
Tai va Kira tas mane ir neraminakad duoti tam ko gal dar nera. Todel noriu daugiau pasiskaitineti ir susidaryti nuomone. Idomu kokios pasekmes buna....o gal tiesiog vertetu laukti kol bus itarimas kad ju yra ir tim tada duoti. Ir is viso idomu kas ten per tabletes, nes vien tik gyd nuomones nenoreciau pasitiketi....ech...kiek daug klausimu pas mane 😀
oi,o del dovanu tai dar nezinau reiks kuria diena vaziuot apsiziuret
sveikutes,nu ir priciausket😀Grazinos naujienu ir as vis cia ilendu paziuret ar nera😀oi mano mamyciuke,bet jei as salia tai ji lekia kaip viesulas,visur jos pilna,parduotuvej tai isvis neimanoma viska ima delioja ir t.tKas liecia del kirminu tai nemanau,kad reiktu duot siaip sau,mes pries arzeli tikrinomes del kirminu,neturejom ir dar kaiptik klausiau daktares gal reik profilaktiskai tai sake,o kam jei ji ju neturi,tas tyrimas mokamas ten gal apie 3lt tai galima gi patikrint
O dovana jau senokai turiu...dideli lego komplekta tai ramu kol kas. O kaledom kartais pamastau tokia vaikiska irankiu deze padovanot bet cia kol kas tik vienas is variantu. Nes megsta masinas apverst ir ten krapstinetis 😀 gal dar ka sumastysiu, net nezinau.....
Tai va ir man buvo naujiena,reikia issiaiskinti tik kokios geresnes. Reikes su gyd pasitarti. is viso reikia mums pas vyd nes be skiepo mes bet bijau kad daug serganciu tai ir neinam...... Tai Marija tu esi ta grieztesne puse? Nes pas mus tai as,bet ir prie manes labiau issidirbineja.....
as irgi nei karto nedaviau nuo kirminuku, reiketu manau ir mums nusipirkti, Jau ir katinui veterinare skiria i metus pora kartu profilaktiskai 😃 O su palikimu per nakti tai daug kartu esam palike vasara, juk tiek vestuviu, mergvakariu teko apeiti... kazin kaip bus kai grisim i LT. Beje, mamytes ar jau dovanas paruosete vaikuciu gimtadieniams?
oj, o as ne kart dar nedaviau... mhz...
sveikutes... oooo geras. mes dar niekur nebuvome nakciai palike 😀 idomu kaip butu. siandien tetis i darza isveze , bet biski jau niurzgejo. matyt supranta kad juo manipuliuot gali labiau. nes man neleidzia nei jokio garso kai palieku darzelyje
Taip Gražina reikia duoti profilaktiskai lygtai i metus viena karta ar 2 bijau sumeluoti. Pasiklausk daktares, pasakys kiek kartu. As saviskes buvau nesenai nuvedusi pas daktare kai abi blogavo, tai dar pasakiau kad mano dicke daznai pykina ir ji valgyt nenori, ir maze prastai valgyt pradejo tai sako ar geriat profilaktiskai ir israse dabar sugerti.
Sveikutės 😀 Mano didžioji tai labiau pasiutus nei mazoji, nors ir maze nera jau labai rami jai reikia visur eit.lyst ,lipt kur tik imanoma sakau tikras bezdzioniukas, Kamile niekad nelipdavo taip kaip mazoji. As Gabija pirma kart per 2 metus palikau penktadieni miegot pas savo mama, tai liko ji lengvai, bet va miegui sake verke ir reikejo mamos,o sestadieni kai nuvaziavau pasimt tai buvo labai supykusi.
Oj prisiminiau...ar jus girdejot kad vaikam reikia profilaktiskai duoti tableciu nuo kirmeliu? As ana diena pirma karta isgirdau....tai galvoju reikia issiaiskinti kas cia tokio 😀
O mums tai akropoli tada buvo, siaubas kaip baisu buvo,sekundziu reikalas..o atradom batu pardoj 😀 as jau pati galvojau duosiu per uzpakali jai 😀 nu tomas siek tiek ramesnis, bet ka cia gali zinot kas saus jam i galva 😀
esam ir mes ieskoja Adrijaus, bet cia pas mus pardesmazos, visi pazystami,tai kazkaip greitai suradom, sedejo vezimely-masinoj prie prekystaliu. o kidesnese parduotuvese i vezima sodinam, kitaip neimanoma.
Oj geras 😀 tikra mergaite 😀
mano Santa jau skiria kurioje pardeje gales lakstyti pvz H&M ar kokiam Lindex paleidziu, ji yra parduotuviu siaubas, perkabineja rubus is vienos vietos i kita 😀 ir maistineje vienoje zino kad galima islipti, pasiima guminuku sauja sveriamu ir eina salia 😀 arba sedasi atgal i vezimuka. Kitur neleidziu baisu kad nesudauzytu ko 😉
As labai bijau pardu. Visad stengiuosi kisti i vezima. Nes mano drauges mergaite buvo pardoj pabegusi tai lakstem abi kol suradom. Tai tada labai issigandau ir bijau kad tomas taip nepabegtu....
O tomas tai toks trupuciuka mamyciukas buna pirmas kelias minutes. Pastovi i koja apsikabines o tada sprendzia ka daryt...lauke tai ne, visur eina
,zaidzia. Bet va namie ar siaip kur kitur tai turi apsiprasti. Bet paskiau jau buna gatavas lipt ant galvos,kol visus zaislus aprodo 😀
o va as vos speju gaudyt. uztenka sekundei akis nukreipti,kai lakstysi po parde ir ieskosi vaiko. ziauriai judrus, guvus. va tik su aukle sako ramus, bet uztad tevukai vakare atsiima,kai gryztam 😃
mano Santa vaikus labai myli, bet ju beveik nemato, tik zaidimu aiksteleje kartais mato, tai mamos nereikia, turiu dar ziureti kad neiseitu su vaikasi kur, o siaip pas betka neina, kartais ir bijo kitu zmoniu...galeciau pasakyti, kad mano ramus vaikas, tokius du galeciau uzauginti 😀 ;D
mano visai nemamyciukas, nebuvo tokiu atveju,kad stovetu koja isikibes ir ko nors nedrystu. jis lekiantis, judrus, pasiutes ir jam dzin ar tevai salia. atrodo, kad vaiku reikia labai. tai turiu jausma, kad turetu greitai adaptuotis darze. bet per ziema su auklyte dar busim.
Grazina, viskas bus gerai, tikekis geriausio 😀 laukau kumstukus uz tave 😀
as irgi bijau pagalvoti kad kaip reikes i darzeli leisti, mano Santa mamyciuke... Grazinut, jau isivaizduoju kaip sirdele tau virpa... viskas bus gerai !