sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
o Karinute temperaturos neturi? turbut vistiek svesit vaiko gimtadieni?
Nuo musu irgi sveikinimai Karinutei😀
aciu Kira uz sveikinima😀 Jubiljate dar miega,sirguliuoja☹ Ketvirtadieni is darzo grizo jau su sloga,o vakar ir kosulys prisidejo.Pries dvi savaites po ligos pradejo eit i darza ir vel...nera temp.,bet vistiek...
Sveikinam Karina su antruoju gimtadieniu! 🌷🌷🌷
alio444\\\\:
Pirmadieni einu pas gine ir gausiu siuntima,tada varysiu i ligonine ir ziures ka daryt....
PAGMDYSI NEPERGYVENK TIK SIEK TIEK KANTRYBES😀
Sveikutės 😀 Gražina kada guldys tave i ligonine jei nepagimdai? O kaip savijauta?
Grazinut, ka jau padarysi, teks tau laukti... pasakyk leliukui, kad namelio nuomos sutartis baigesi 😉
Sveikutes,na ka as vis dar 2 in1 ☹
brrr priminei Grazina mano vargus, nenoriu nei prisiminti... buciau LT gimdziusi viskas butu buve kitaip, buciau gavusi skatinamusju, o ne para saremius kentejusi... i zmogu nepanasi buvau.. jei drauge sake vos tave atpazinti eina.... nu kur tau para kaip varle duse praklupejau ir nemiegojusi, nevalgiusi.. Bet ka padarysi, turim mes moterys tai pereiti, juk viskas pasimirsta. Bet baimes gimdyti tureciau jauciu ojojoj
Tiesa greitinti as ir nenoriu...bet kai jau praeina terminai va tada prasideda bandymai 😀
Nu matyt todel kad taves neskatino, kai mano pirmas buvo tik ant skatinamuju tai griebiuos siaudo. Su tomu daugiau juokais buvo...o dabar bele kokiu patarimu noriu pasinaudoti kad vel nereiktu pereiti per tai kaip buvo......
mes jau praejom verkimo etapa,oi kaip suprantu tave Dovile
Nu idomiai,as nei su vienu nieko nedariau,kad greiciau gimtu,sunui terminas uvo kovo 15d gime 23d,o dukros abi gime nustatyta diena kada buvo terminas,kazkaip net nekilo noras greitint to kas turi vykti savaime
O ka aukletojos sako,kad gerAi ejo o dabar jau nenori?
As pati vezu,nes vyras anksciau i darba vaziuoja tai jam neiseina. Taip gerai is pradziu eidavo, o dabar jau pajuto kas yra darzelis ☹ Vaziuosiu tuoj pasimt, kazi kaip sekeksi jai,tikiuosi neilgai verke.
Matyt tikrai jai ten patinka,gal tikrai visi vaikai labai draugiski.....
nenorejo keltis tik. tai su asarom. bet kai apsirenge vbiskas jau gerai buvo. musu tetis rytais nuveza, nes jam ten darbukas. as dazniausia pasiimu tik
Nu jo Dovile,visai neblogas tas mano pilvas ziuriu,kad nei vienas nenori krapstytis lauk 😀 buvau tikra kad si kart bus arba anksciau arba laiku, nes gi nesioju Toma pastoviai ir pan. Nors pagal echo tai terminas ryt.....o tu Dovile vedi i darza ar tetis? O kaip jum Marija siandien ir gerai isejot i darziuka?
o jei... kaip gaila Dovile... isivaizduoju kaip negera paciai
Sveikos 😀 Gražina nori dar pilvuke pabut, gera pas mamyte 😀 Na jei jau viska išbandei belieka laukti 😀 mano mažylė šiandien liko verkianti darželyje☹ pirma kart palikau taip verkiančia stipriai, net pačiai negera ☹
Jo jo, bet kaip idomu buvo, ir pamenu kai Rasa vis parasydavo kad duse kankinasi......nu faina buvo...kaip koks serialas 😀
oj, pamenu kaip anakart laukeme, kokiu pozymiu, kada sprogsime... juokas net ima dabar prisiminus
Nu jauciu toki pamaudima,isskyru daug,buna su gumuliukais tai gal kamstis sakau ruosiasi iseiti. As viska su tomu isbandziau bet man nepadejo. O nebandziau tik sampes su silto duso masazu, tai vakare bandziau...
ir nieko Grazinut nevyksta??? as prisiminiau kai gulejau potologobniame, tai man gydytojas taip sake, suvalgyk ananasa, isgerk sampes, pagulek siltoj vonioje ir tada mylu mylu su vyru . Sako dazniausia moteris iki mylu jau nebeprieina o atvaziuoja 😃 bet kitos po mylu iskart
Nu jo kira,bet zinai kaip sakoma viltis durniu motina....reikia isbandyti liaudies patarimus 😀 o maza ka... 😀 be to visai skani ta ismintis vakar buvo 😀
sveikutes,mes au turim senai iltinius dantukus,zaislas kuri nesas i darza tai pliusini meskiuka,o su tiute ti darze jau sake nepraso kai pietu eina miegot nors turi aukletoja musu tiute,o namo gryzus iskart ciumpa,bet jau manau greit pavyks ir namie pamest ja,oi Grazina per prievarta neiskrapstysi,lelius zino kada jam laikas....
Labas rytas, nepadeda jokie dusai ir masazai...nelenda lialka lauk 😀 nu belieka laukti...gal dar persigalvos 😀
Aga parasysiu 😀 mmmmm kaip skaniai gurksnoju! Nu taip skanuuuu 😀