Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Jantur, didžiausi sveikinimai 😀 🌷
Sveikute Jantur,sveikinimai susilaukus dukrytes 😀
sveikutes
nepapuoliau i jusu gretas, nes pagimdziau rugsejo 1 diena savo karalaite 😀
Inesike labai sveikinu sulaukus mergytes
Soskės mes irgi dar jau įpatingai nepamilom, kartais įkišu, tai pabūna su ja ... Bet jei jau verksnoja ir bandau įkišti, o ji nenori - tai dar didesnį aliarmą pakelia 😃
Labas rytas, merginos 😀 Mano Meidutė tai iš ryto kiek ji gali stenėti, raitytis, kol pakakoja, išsipurpčioja 😃 Kartais net ir juokas suima, kiek ji ten darbuojasi 😃
Engrida,kaip suprastat tik kakojat, o tai sysiuko nedaro?
Inesiki as jau veziau i lauka savo maziuka savaites laiko. O as noriu pripratinti prie soskiuko,bet kad jis atsisao jo,atsibudes kelia didziausia isterija nir reikalauja tik mamos papuko 😀 net sauskelnes negaliu padoriai pakeist pries valgi 😀 O gali buti ,kad soskiukai netinka? Gal reiks koki kitoki nupirkt
As tai duodu Inesiki, bet mano ir po kurio laiko isspjauna ☹
dekui merginos uz patarimus ir sveikinimus na tikiuosi viskas susitvarkys ir man😀 o mes tai dar nebuvom laukeli bet jau reiketu kada jus pirma kart vaikucius i lauka isvedet? engrida isivaizduoju kad tu turi daug reikaliuku su dviem nes mano mazoji visa laika atima yra ka veikt dar po to cezario kai vos pakrutu tai is vis. beje kaip jums su tutukais ar duodar mazyliams as man rods isitaisiau varga idaviau o ji nemoka dar laikyt jo tai miega vos tik iskrenta taip ir verkia praeita visa nakt taip.
kaip jūs mamaukai kaip mazieji rupestėliai, mes tai oi pucia mums pilvuka tai hm naudojam espumizan lasiukus ir kakojamame tik viena karta į para tik kakojame
o aš kažkaip vis laiko pristingu įlysti paslaitinėju ir nebespeju atrasyti, tai dičkis tai mažė ko nors užsinori ir namuose mazokai buname kvepuojame grynu oru tai kaime tai lauke,
Labas vakariukas , sveikiname Inesiki susilaukus dičkės dukrytės,
gal zinot ar pienlige gali mazinti pieno gamyba?
Oi Missk, gerai, kai tavo lengvai atsikelia! Mano jei nemiega, tai nemiega visiskai, o jei jau uzmiega, kaip nori gali ji kutenti, niekaip neatsikels 😃
Sveikinu inesiki susilaukus dukrytes 😀 Man taip pat buvo labai skaudzios krutys,tai as nusitraukdavau siek tiek pienuko su ranka,nes jau buvo guziukai pradeje darytis, o dabar viskas susinormalizavo, pienuko pakanka ir krutine nebeskauda ,ir zaizdeles uzgijo. O savo maziuka keldavau pavalgyti jei jau miegodavo ilgiau nei tris val.
Oi Inesiki kaip sveikinu tave! Nuosirdziausi sveikinimai susilaukus princesytes 😀 Man su speneliais kaip ir problemu nebuvo ir su kietejimu nea, nes mano kleckiukas apzoriukas, valgo daznai, del to ir krutine kazkokia minksta, bet vaikelis pavalgo, tai gal galvoju pienelio uztenka. As kaip tik turiu problemele, kad negaliu visai nusitraukti pienelio, man jis nebega ☹
sveikinu ir as inesiki labai😀
Labukas, Inesiki 😀 Sveikinu labai sulaukus dukrytės 🌷 😀
Kaip suprantu, tavo važoji yra iš tų tinginukų, kurie daug miega 😀 Šiaip tai tokius vaikučius patartina žadintis, kad jei valgytų 😉
Aš tai nuo pat pradžių tepiausi Germastan tepaliuku, po kiekvieno maitinimo. Kelis kartus per dieną apsiprausdavau krūtis,išspausdavau savo pienuko ant spenelių ir leisdavau jam nudžiūti, tuo pačiu gaudavosi ir tos vadinamos oro vonios 😀
sveikutes merginos stai ir as taigi pagimdziau rugsejo 2😀 o viskas prasidejo 1 rugsejo😀 kaip kazkuri ir pranasavot:😀 3450kg 51 cm gime manoji bet teko daryt cezari man ir dar pilna narkoze nes buvo komplikaciju bet db viskas jau gerai siandien lygiai savaitele mums tai laukiam turi ateit sesele apziuret. o norejau paklaust gal kuriai ir taip buvo su pienuku pas mane jo daud mazyle pavalgo ir miega ilgai po 5 val o krutine pradeda skaudet karsta kieta bet temperaturos neturiu tai po biskuti nutraukiu as ir bijau kad nebutu tas mastitas beje speneliai labai skaudus ir su zaizdelem tai be antspeniu neapsieinu kaip jus susitvarket su sitais rupesteliais?
Sveikutes, mes vis vargstam su akytem dar,bet jau siek tiek geriau. Pilvukas uzeina skaudet dazniausiai vakarais,kartais diena ir nusiramina tik supamas. Ir veidukas vis dar pabertas baltais spuogiukais,bet vakar sesele atejusi sake,kad tai vadinami naujagimio spuogeliai,juos reikia nudegint su salicilio spiritu ir praeis po truputi. Miegam ramiai nakti,keliames 1-2 kartus tik.😀
manajam irgi karts nuo karto uzeina, tik jam labai sunku yra nusikakint, tai kol atlieka reikaliuka buna labai neramus, veileli ir mums pberia bet tokiais kaip su pulinuku spuogiukais bet jie kaip atsiranda taip ir praeina
Manoji naktimis tai gerai miega, bet dieną jau vis sunkiau užmigdyti, jau nori pabendrauti 😀
Mano panelytei vis dar užeina tie pilvo skausmeliai, bet jau pradėjau perprasti kaip jai padėti, kad greičiau praeitų 😀 Tik vat tas veiduko bėrimas man nepatinka... ☹ Jau trečia diena taip negražiai paberta.... Bet po biški lyg gerėja...
Labas rytas merginos, mes tai vakar prasokom nuo 9 iki pirmos, niekaip nenorejom miego, o poto uzmigom iki penkiu. Bet va nuo penkiu ir nebemiegam ☹
tikiuos, kad greit baigsis, nes taip gaila vaikucio☹kaip tavo panelytei reikalai su pilvuku?
Niu jei iki to laiko nepraeis slogytė, tai jau jooo, nepaskiepys... ☹ Niu nieko nepadarysi, yra kaip yra... Bet greitai pasveiksit ir viskas bus gerai 😉
gerai , kad jau greit pas gydytoja, zadam treciadieni is ryto vest, bet del slogu turbut ir nepaskiepys mazojo☹ vel dvieju menesiu dviguba doze gaus kaip ir pirmagimis
Oi, užjaučiu nuoširdžiai, Erika, jei mažiukas sloguoja... Kaip sunku jam dabar... ☹ Labai bjaurus reikalas tokiems mažiems ta slogytė...
Sveikos😀 mano mazius turi baisia sloga, tai vargo vakariene man, nakti labai sunkiai pamiega, nes uzkimsta nosyte, diena vis dar valgom kas valanda arba pusantros, tik nakti kas tris😀 siaip jis pas mane rankinukas☹
Labukas, merginos 😀 Niu kaip išmiegojot? Kaip jūsų lialiai? 😀