Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Lila, tai tu ir nepergyvenk - svarbu nors ir mėnesiuką kad gavo mažylis mamytės pieniuko 😀 Tik aišku gaila, kad teks mišinukus dabar pirkti, kurie kainuoja ne taip ir pigiai...
Nuevo, šiaip tai nereikia nieko duoti, apart pienuko, bet galima kokią pankolio arbatėlę pasiūlyti, ypač jei pilvuką pučia 😀
nuevo yra arbateliu nuo 1sav. bet mano nuomone, jei turi pienelio, tai kito ir nereikia,nes kiek skaiciau vaikutis gali ne tik privalgyti pienelio,bet jei nori atsigert tai ir uztenka pienelio atsigert .beje ar tu is krutines maitini,ar misineliu?
Labas mergaites, ir as pribegau prie kompo trumpam. Mano Martynelis lyg rimsta. Neramus buna i vakara, bet nakti jau zadina mamyte tik tris kartus ir taip jau dvi dienos. Sakau gal gi jau rezimas sioks toks atsiras 😀 Klausykit, mamytes, o patarkit man ar galima tokiam vaikiukui duoti dar ka nors apart mamytes pienelio, ta prasme kokia arbatyte? Ir nuo kurio laiko jau galima duoti? As juk visiskai nieko nezinau, tai mano pirmagimis 😀
mamukas o kokia vieta reikia masazuoti? reikes loretuke pabandyti,kaip tu sakai su savo pieneliu,nes siandien ir antra akyte pradejo puliuoti. musu gydytoja atostogauja,gris tik 13d. O mamukai ,tobrex lasiukams nereikia recepto ??
labas merginos, ziuriu dalinates ispudziais, as tai va kol turiu sveciuose mama tai kazkaip ir neprieinu niekaip ilgiau pabendraut. mano oskaras labai ramus ypac nakti , miega, atsibunda pavalgo, pampersa pakeiciu ir vel miega,lauke kokias 6 val per diena praleidziam, 3 ramiai isbuna per viena karta. valgo labai gerai, dabar tik ciaudet pradejo kazkaip, bet gydytoja sake, kad gal del to kad i sodyba isvaziavom ir oras pasikeite. siaip kol kas nejauciu tokio didelio nuovargio ir tik dziaugsmai pas mus 😀
ir kiek dabar laiko laiko ligonineje, jei viskas gerai?
matot pries 10 metu nebelabai ka atsimenu
Sveikutes mamytes as noreciau paklausti mamyciu ar gimdymo namuose nuvaziavus reikia moketi uz pradine apziura nu ta prasme skutimas, klizmos ar nebera tokiu dalykeliu?
mum irgi biskeli yra bedeliu su viena akyte,bet jau sveikstave,mes valome vis su mano pieneliu akyte,mum daktare taip sake,pabandykit ir jus,mum tai padeda,jau beveik pasveikome
Labuka missk zinok nuejome paraseme prasyma kad dabar nebvesime gal nuo sausio menesio vesime bet man rodos kad gal nuo triju metuku mums svarbu eile dabar islaikyti darzelyje, kolkas visai viskas teka senaja vaga
missk,mum sestoj dienoj supuliavo akytes taip kad baisu ziureti buvo.is po nakties net paklode puliais apibegus buvo.mum padejo tik masazai ir torbex lasiukai.kadangi su pirstu nepatogu tai as su pagaliuku ausim valyti masazuodavau.zinoma atsargiai.kartais pavykdavo taip paspausti kad puliai vos ne fontanu tisko kiek daug buvo.o dabar tik kartais pasirodo puliuku jei daugiau verkia.
engrida labas. tai vesi i drazeli sunu?😀
musu mazoji pradejo kakoti tik viena karta i para hm vat ir misisnuku rezultatai , bet dickis irgi kakodavo tik syki, na osoiaip miegame budraujame , nakti buna didelesne pertaruka net iki 5 val ismiega nepabudusi ir nezadinu , bandysiu rezima padaryti kaip ir dickis ismiegodavo visa naktele nepabudes , tik kplkas mergina priesingybe broliui
Labukas mamytes na matau visos mamytes vi srupesteliu didesniu mazesniu turime, na mes tai hm 2 dienikes kaime prabuvome tai liuks oras buvo mazoji praparpe vezimelyje lauke o dickis tai visas balas ismaise ir oi aibiu prikrete, , tai sendiena sedime namuose su maziaiis skalbimosi diena ir tavrkos darymo, hm bet vat taip tingiu kad sakau reikai paskaitineti paziureti kaip jus laikotes,
Vat man ta baime irgi yra, kad atsibus, o as neturesiu kur ir kaip pamaitinti. As tai turiu nusipirkusi tokias termo tasytes buteliukui, bet nebandziau ir idomu kaip ar jos islaiko siluma ar nea...
Missk, neisivaizduoju kuo paplaut galima butu...
Ai, merginos, va nuo sesiu daviau Martyneliui veiklos, nemiegojom iki astuoniu, nors sunkiai sekesi, bet istraukem. Tada skaniai pavalgem, netgi pabandziau duoti pienelio is abieju krutu, ne is vienos kaip yprastai, ant ranku kleckiukas uzmigo tokiu saldziu miegeliu... Tik padejau i vezimeli, 10 minuciu ir gyvas... Ir dabar va paknirza, pasupi lyg vel gyvu miegeliu uzmiega... Nesuprantu is kur tas nenorejimas miegoti... ☹
Aš žinau tik ramunėles 😀 Bet geriau jau pasiskambink gydytojai, ji išrašys vaistukų ir viskas greitai praeis 😉
sveikos. mums uzpuliavo akyte, gal zinot be ramuneliu nuoviro,kaip ja galima dar pavalyti?
Bet aš taip įsigalvojau - juk net jei ir nusitrauktum pienuką ir išsineštum į lauką, tai kaip jį išlaikytum tinkamos temperatūros? 😀
Nu paskui turėtų vistiek susinormalizuoti tas miegelis 😀 Aš su Matuku išvaikščiodavau po 2-3 valandas lauke, apeidavau visas parduotuves, parkus ir t.t. Dabar dar irgi toli neinu nuo namų, nes dar bijau kad nepabustų, bet vėliau manau jau irgi keliausim toliau 😉
tai nuevo jau biskeli pamiegi gal daugiau?
ZInai Panduk, kartais isparpia ir po kokias tris valandas, bet negali zinot, va tai ir erzina, nes jei iseini i kiemeli, negali nutolt nuo namu niekur, nes nezinai kada atsikels ur prasys niam niam. Siaip diena ramesnis jis, bet valgo daznai, pradzioje isvis prasydavosi ir prasydavosi, o dabar jau siek tiek suretejo tie tarpai. Tik va nakti tai keliasi tris kartus kokius tai tikrai
Labukas, meginos 😀 Nuevo, o tai kas valandą ir valgo tavo sūnelis?
Maniškė tai lauke išmiega 2-3 valanadas kažkur, tai tokių problemų nėra...
Labas mergaites, va ir as prisijungiau 😀 Ir is karto su klausimais - labai idomu kaip jus keliaujat i kiemeli. Nes as maitinu is krutines, tai jei kur iseinu, tai valanda laiko ir zinau, kad jau turiu skubeti su Martyneliu namucio ar i kokia patalpa, nes neturesiu KUR ir KAIP duoti krutines... ☹ O taip norisi kieme ilgiau pabuti. Ar jus visgi isejimui i kiema nusitraukiat pienelio i buteliuka? As niekad nebandziau dar, bijau, kad Martynelis nemokes su buteliuku elgtis ir ar nenukentes nuo to pienelio gamyba ? ...
labutis missk,as po truputi,sunelis irgi po truputi,nelabai ima papuka,tai nutraukiu i buteliuka ,ir labai gerai viskas mum,daug valgom ,o siaip viskas gerai mazuciui,labiausiai patinka guleti teciui ant krutines😀
sveikute loretuke,kaip tu laikaisi? kaip sunelis?😀
na as kolkas vis pribegu paziureti ar niekas neparase kokios naujos zinutes
Sveikutes,kaip gyvena mamytes?ar yra kuri nors?😀
laba.na manosios kolkas supti nereikia bet ant ranku pabuti nori.siaip rami tik kartais tenka pasiuliti ciulptuko nes su mano papuliu galetu snausti puse dienos ar nakties.kartais bemaitindama uzsnustu,prabundu ji jau miega o papulis iskrites,tada tik i lovyte i miega.bet buna taip kad nuo vieno valgymo iki kito praniurzga,pasidairo,trumpam uzsnaudzia.greit laikas bega tai nespeju suprasti kad vaikas auga ir po truputi mazeja miegp.
Apetitas ir pas mane nemažas, norisi tų skanumynų, bet vis bandau kažkiek save sudrausminti ... Sekasi sunkiai šioje srityje 😃
O dėl prisijungimo - pas mane gerai veikia internetas, tik aš taip ir prisijungiu tik trumpam ir bėgu pas mažuosius savo 😀 Ne labai yra kada sėdėti prie to kompo ilgiau... 😉
Atopinį dermatitą reikia gydytį riebiais kremukais, aliejukais... Mes naudojam sviestmedžio tepaliuką.
Cinkas tai jo, džiovina. Aš tai dažniausiai tepu Bepanten kremuku, kartais tą Sudokremą. Krakmolo, nei jokių ten pudrų nenaudoju (kiek žinau pudros mergaitėms ir negalima naudoti).