2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

12. Sep 2010, 14:12

Aš iš Mažeikių 😀

12. Sep 2010, 13:26

Tai ir manoji mašinoj miegalė 😀 Mes važiavom, nes kitą savaitgalį turim pas draugus į vestuves eiti, tai reikėjo nusipirkti kuom pasipuošti, bei rudeniui jau šio to... Tai teko važiuoti 😀 Iki šiol irgi bijojau ilgesnės kelionės, galvojau kaip čia bus jei pabus, kaip pamaitinti ir pan. 😀 Bet viskas praėjo šauniai 😀 Tai vyrui sakau - kai tik mažoji vakare nemiegos - reikia dėt į mašiną, apsukti porą ratų mieste ir parveši jau miegančią 😃

12. Sep 2010, 12:35

Oi Panduk, mano su masinyte ir labai megsta vaziuot, irgi miega, ar jei pabunda, paklapsi akytem ir vel iminga. Tik kazkaip dar bijau toliau vezti ☹

12. Sep 2010, 12:32

Labukas, mamytės 😀 Mamumas, mano vyresnėliui 2,5 m. 😀
Mano mažoji vakar atlaikė pirmą rimtą kelionę 😀 Važiavom biški apsiprekint į Akropolį, tai visą kelionę išmiegojo ir pabudo tik kai jau buvom namučiuose 😀 Tai dabar laukia kelionė pas senelius (vyro tėvai dar nematė mažosios anūkėlės), tai jau esu rami, kad nebus jokių problemų 😀

12. Sep 2010, 10:31

Tai vat Lila, as ir taip galvoju, nes va vakar viena kruti padaviau, su malonumu istustino ir vel valgyt prase, padaviau antra, ir ta suvalge, bet toliau tai as nebeturiu ka duoti, o jis vistiek dar prasosi... ☹

11. Sep 2010, 19:11

Nu tada nepergyvensiu ir duosiu savo maziui kada jis nores, ir jis ramesnis bus ir man geriau 😀

11. Sep 2010, 14:55

labas😀 as irgi nelaukdavau kol 3 val praeis, jei nori duodavau, o dabar jau po biski tie tarpai ilgeja ir tai mane begalo dziugina, mum jau menesis pirmadieni bus😀

11. Sep 2010, 14:25

O mums diena viskas tvarkoje, bet va tik ateina vakarelis ir prasideda beprotiskas rekimas. Sakau gal nedavalgo...

11. Sep 2010, 11:30

as irgi taip galvoju, kad vaikui reikia duoti tada kada jis nori, tik vot daktare sake kad reikia islaukti 3 val, nes tipo nespeja susivirskinti maistas. Mums irgi 3 savaites, tai vot irgi galvojau pradeti kokia arbatele duoti 😀

11. Sep 2010, 11:11

Sveikos, mamytes, norejau pasitarti, kiek zinau misinuku dazniau nei kas 3 val. duoti negalima, bet ar jums nebuna kad vaikelis prabunda anksciau ir pradeda labai verkti nes valgyti nori ? Ir ar duodat kokia arbatele ?

10. Sep 2010, 23:08

lila ar labai atpilineja tavo lelius.mano dicke tai fontanais atpilinejo misinukus,kartais net vandeniu tai as daviau aptamil atpilinejantiems ir visai neblogai tiko.o del pilvo diegliu tai ir mumis kartais pakankina tik viena paguoda nors po nedaug bet tustinasi po kiekvieno valgymo.panduk o kiek tavo vyresneliui metu?

10. Sep 2010, 23:04

kad guziuku nebutu labai gerai degtines kompresai.iskarto pradeda begti pienas o guziukai prasivaiksto.

10. Sep 2010, 21:49

Mano vyresnėliui irgi visai netrugdo mažosios verkimas 😀 Mes šiandien išmokom sakyti žodelį SESĖ, tai visą dieną kartojo 😀 Mažoji jau irgi paguldyta ant pilvuko po biški bando galvytę kelti, bet dar taip sunku jai... 😀 Antradienį jau žygiuosim pas gyd., tai matysim kiek mes čia paaugom, pasiskiepysim... 😀

10. Sep 2010, 20:13

bet kaip žinot kad tikrai tas tinka?

10. Sep 2010, 19:54

sveijos mamytės, norėjau paklaust iš kur žinot, kad butent tas mišinukas netinka jūsų vaikui

10. Sep 2010, 19:08

nea nusprendem kad po nauju metu tai nuom parasem prasyma kad po sausio pirmosiso pradesime bandyti lankyti, na osiaip tai mazius jau jau priprato kad sese jau turi buti su mumis tik prabudes bucki duoda pag;losto pasiziuri ar yra , o vakar vakare tai juokas buvo sesei pradejo pilvuka pusti ta krioke tai sakau isnesiu mazaja teciui kol dicki uzmigdysiu o dickis pradejo verkti kad sese isnesiau , pasirodo jam visai netrukdo kad sese kriokė :-)

10. Sep 2010, 17:19

Aš savo vyresnėlio dar nevedu į darželį 😀 Bet esam užsirašė nuo rugsėjo 27 d. 😀 Bandysim po biški lankyti 😀 O kaip jūs, jau vedat?

10. Sep 2010, 15:57

bet vat sako kad negalima daznai kaitalioti misinuku tai hm mes kolkas pabandem dar NAN bet su juo dar blogiau

10. Sep 2010, 15:36

lila ir kaip jums milupos?misinukas?o panduk tu vedi savo vyresneli i darzeli? ar ne?o inesiki del bambutes hm keista kad liepe nevalyti nes as pamenu su dickiu kazkaip buvau ne iki galo pavaliusi atejusi sesute i namus pagasdino kad infekcija gali vaikutis pagauti ir galima net vaikelio netekti tai mane tada taip nugazdino kad net po pora kar valydavau ir greit tada nukrito jauciu per 5diekikes o vat su mazaja tai net visas 10isilaike kad ir pasukinedavau ir valiau bet nukrito o sako jeigu ilgai nekrenta siunccia pas chirurga

10. Sep 2010, 14:39

Labukas, Inesiki 😀 Šiaip tai patarčiau bambutę valyti su cilicio spiritu (jei nevalai), nes paskui kad neprisižaistum ir nesupūliuotų... 😀 Nuotaikų svyravimai po gimdymo irgi labai normalu 😀 Man irgi tas pats buvo, labai jautri buvau, net ligoninėj nuverkiau, paskui namuose vyresnėlį vis apibardavau, visai be kantrybės buvau... O dabar jau viskas praėjo, susitvarkė 😀
Engrida, aš irgi galvojau - vat mergaitė, bus ramesnė, pilvukai juk joms mažiau skauda.... Nė velnio !!! 😀 Ramumo gal ir rami, bet tie pilvukai tai pakankina.... ☹

10. Sep 2010, 14:33

valgome semper baby , na pirmam maziui labai tiko o vat dabar tai musiau nelabai tinka kad pucia pilvuka, o jus kokius valgote?

10. Sep 2010, 14:27

o man ligoninen neleido nieko daryt su bambute sako ji savime nukris net valyt su niekuo nu cia danijoj jie su savo taisyklem perdetom biskuti tai as ir laukiu kol nukris eina sau kiek yra dalyku kur dar nezinau kazkaip tau engrida turetu but lengviau kai antras tai viska jau esi patyrusi ir zinai kaip kas turi buti o man viskas nauja del visko stresuoju tuoj kad neuzsiverktu kad neuzmelinuotu nu zodziu. o jums nebuvo pirmom dienom tokios kaip cia pavadinti nuotaiku svyravimu nes kai gryzau is ligonines man taip kazkaip norejosi vienatves ir tik verkt net nezinau pati ko nenorejau kad kas mane kalbintu iskart asaros kaip pupos nors dziaugiausi kad gryzom namuku bet kazkas daresi dabar jau eina geryt gal kad jau po truputi isivaziuoju i ta ritma nes viskas kitaip buvo kai gryzom namuku.

10. Sep 2010, 14:19

Ineskiki mūsų panelei irgi nukrito tik 10 paroje , bet ten kai valai su spirituku reikia nebijoti pasukineti , kad ta bambute graziai issisuka ir nukrenta,o maudyti tikrai nereikia bijoti

10. Sep 2010, 14:19

Ineskiki mūsų panelei irgi nukrito tik 10 paroje , bet ten kai valai su spirituku reikia nebijoti pasukineti , kad ta bambute graziai issisuka ir nukrenta,o maudyti tikrai nereikia bijoti

10. Sep 2010, 14:17

Labukas, nea ten norejau parasyti minti kad manoji mazai kakoja tik karta i para oi o sisioja tai oi pampersiuka keiciam daznokai, o sako kad mergaitems pilvuku nebucia o maniskiai pucia tai vat tik mastau gal misisnukas netinka, nes hm kas pirmam maziui tiko , tai mazei nei pro kur viskas netinka neįtinka

10. Sep 2010, 14:16

sveikinimai jantur musu vaikiukai beveik vienodai gime manoji rugsejo 2😀sveikutes mamytes😀 kad jus zinotumet kaip mus liudna musu tetukas isvazevo i lietuva tai likom dvies kazkaip ir neramu ar viskas bus gerai vistiek kai jis salia tai ta tai ana pagebsti nu bet tikiuosi ta savitele praskris skriste.
o manoji net nezinau kaiek kartu valgo bet maziau nei nakti naktai kazkaip ar ji neprivalgo naktim pamiega pusvalandi ir vel verkia duoda pienuko nurimsta o su kakuciu vaje vaje vakar palikau biskuti pliksiuke tai kai sove patrankele tai visa apejau: ) istikro daug kakoja ji pas mane kars pakeiciu pampi ir vel girdziu prisidare. beje norejau paklausti kada jums bambutes nukrito manajai jau 8 dienos bet nieko nevyksta as net maudyt bijau nors sesele sake kad galima kol nenukrito bet as geriau palauksiu.

10. Sep 2010, 13:49

Viburcol žvakutėms nereikia receptuko 😀 Jos yra nuo skausmo, nuo temperatūros, jei vaikas labai irzlus - ramina biški... Jos homeopatinės 😉

10. Sep 2010, 13:44

Manajai vakar vakare irgi kad užėjo pilvuko skaudėjimo priepolis, kad pasikukčiodama verkė ☹ Bet aš tuoj Viburcol žvakutę, tetukas ant rankyčių pasupo ir neužilgo skausmų kaip nebūta 😀

10. Sep 2010, 13:38

Manoji valgo tai kažkur kas 2-3 valandas 😀

10. Sep 2010, 13:38

Jo jo, pirma kol įsiūlai, paskui kol atimi... 😀