Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Jo, avent - viena is geriausiu firmu. Beja, simona,as parasiau tau i privata.
Aš turėjau rankinį Avent firmos pientraukį - tai labai geras buvo 😀
labai noreciau ir tikiuosi isvengsiu sito baisumo
Nu kai jau prasidės mastitas, tai tikrai pajausi, mamukas 😀 Man tada buvo sukilusi temperatūra iki 39, labai skaudėjo vieną krūtį, buvo karšta, kieta, vienoj vietoj jautėsi gūziukas (kur užsikimšęs buvo pieno latakėlis)... Nu žodžiu - labai ne kas 😀
sveikos mamytės žinau kad papuoliau ne į ta foruma, bet žiūriu čia buvo ir su viduriukais blogais, o tai nuo mišinuko pasitaisė?aš tai duodu aptamil atpilantiems.Beje DALVYTINGA kiek kartų darot kakų per diena?
panduk o kokie dar buna pozymiai kai buna mastitas.kaip nuspresti ar krutis skauda del pieno pertekliaus ar jau kazkas rimciau yra
"APTAMIL COMFORT"-PIENO MISINYS, SKIRTAS ESANT FUNKCINIAMS VIRSKINIMO SUTRIKIMAMS.
Sveikos,mamytes.Netycia uzejau pas jus i foruma ir pamaciau,kad kalbate apie pientraukius. As pagimdziau balandzio men. Nusipirkau AVENT pientrauki, bet ji panaudojau gal pora kartu - neturejau visai pienuko ir prasidejo mazyliui problemos su viduriukais, tai pradejau maitinti spec.viduriukams skirtu misineliu ir tuo pientraukiu nebesinaudojau. Tad jei esate kuri is Siauliu, galeciau parduoti. As mokejau 180Lt. Uz puse kainos galeciau parduoti.Jei susidomejote - rasykite i privata. INGA
Tai vat Lila, man ir gaila pinigeliu, juk i juos ir remiasi viskas ☹ Bet visai be pientraukio nemanau kad as apsieisiu...
Tai tau Lila gerai... As jau baigiu iki asaru prieiti, nes man padovanojo toki Canpool firmos, irgi su pompa, nuo kurios po 5 minuciu ranku nebejauti, o man dar kai rankos uztirpe tai isvis... Nebezinau ka daryt, nes paciai irgi reikaleliu kruvos suikaupe, o maziaus palikt juk negaliu... Bandziau ir su tuo pientraukiu, nieks nebega ir rankomis, tai vos vos po lasiuka, tai taip as gal kelias valandas uztruksiu nusitraukinedama ir visus pieno latakelius suspausiu, jei rankomis nusitraukinesiu... Nebezinau ka ir daryt... Ar pirkt ta gera pientrauki, kokio AVENT?... Bijau ismest i bala pinigus, juk jis ne pigiai kainuoja... Zodziu panikoj as.
Nuevo,as nenutraukineju pienuko,bet va reiks man antradieni islekt truputi ,tai reiks nusitraukt palikti vaikuciui pienelio,nors nezinau kaip bus,nes jei zinduko nenori,tai kazi kaip su buteliuku bus.
Bet jei kiek skauda, kietokios, jaučiasi gūziukai, tai pasimasažuok jas sukamaisiais judesiukai... Blogiau tikrai nebus 😉
Na man būna tokios pilnesnės, kietesnės naktį, jei mažoji pamiršta atsikelt pavalgyt laiku 😀 Bet kai pavalgo, tai tada būna minkšta, nebesijaučia nei to veržimo, nieko. Tai gal dar nėra iki galo susinormalizavęs tas pienukas, tai čia nieko tokio... 😀 Tik reikia pasekti, kad paskui mastito (ar kaip jis ten vadinas) nepasigautum 😀 Aš su pimuoju vaikučiu turėjau tą bėdelę kartą, tai dabar labai jau saugausi, nebenoriu to patirti 😀
nemanau panduk kad persalau nes labai jau saugau,jei vejuota lauke tai dedu merliuka i liemenele.siaip mergina istraukia piena gerai,krutine minksta pasidaro,tiesiog nakti pajauciau kad labai jau pilnos pieno ir kietos krutys.pavalge ir suminkstejo bet vistiek dar skaudena ir jauciasi kietoka.gal skysciu daugiau pageriau,o del maitinimo tai pora kartu daviau po 1.5-2val nes verke galvojau gal nedavalge o pasorodo buvo diegliuku pradzia nes pirmas tris savaites ju neturejom
nemanau panduk kad persalau nes labai jau saugau,jei vejuota lauke tai dedu merliuka i liemenele.siaip mergina istraukia piena gerai,krutine minksta pasidaro,tiesiog nakti pajauciau kad labai jau pilnos pieno ir kietos krutys.pavalge ir suminkstejo bet vistiek dar skaudena ir jauciasi kietoka.gal skysciu daugiau pageriau,o del maitinimo tai pora kartu daviau po 1.5-2val nes verke galvojau gal nedavalge o pasorodo buvo diegliuku pradzia nes pirmas tris savaites ju neturejom
Nuevo, o kokios firmos pientraukį turi? 😀
Na pas mane per dieną irgi atrodo, kad to pienuko susikaupia tik tiek, kiek reikia lialiui pavalgyti... Nusitraukti jau nebelieka ką 😀 Nors ir nebandžiau dabar, nes nebuvo reikalo 😀
Missk, su kokiu pientraukiu tu nusitraukineji?
Missk, manau nutrauktą pienuką būtina laikyti šaldytuve 😀 Bet kokiu atveju jį jau šildyti reikia, kai jau nori maitinti vaikutį 😀 Tai kam jį ir laikyt kambario temperatūroje? 😀
Tai va Panduk, kad man atrodo taip, kad ten niekas pas mane nebega, nors vaikas sotus, reiskiasi pienuko uztenka. Pavyzdiu toms, kurios gali nusitraukti... as nemoku, o gal pas mane pientraukis kazkoks nekokybiskas ( man ji atodave dovanu, nerimtas man jis kazkoks )
Pa mane tai jau susinormalizavo pienukas 😀 Mamukas, labai atsargiai su krūtine - kad nepasigautum uždegimo... Jei jau yra guziukai, skauda - lįsk po kiek galima šiltesniu dušu ir išmasažuok negailėda taip... Turi išsivaikščioti tie gūziukai... Jei lialius nesuvalgo pienuko - nusitrauk iki galo (gali pasidėt ir užsišaldyt tada 😀 ). Reikia tada labai saugotis - nesušalti, kad skersvėjis nesupūstų... Reikia stengtis nekišti rankų po šaltu vandeniu 😀
Tai gal liaulius dažniau pradėjo valgyt, ar ilgesni tarpai pasidarė tarp maitinimų? 😀
As noriu pripratinti prie zinduko,bet visiskai jo nenori, prabudes reikalauja tik mamytes krutines 😀 Nes ir laukelyje ilgiau negalime pabuti,o juk zindukas padetu sie tiek numalsinti ta alki 😀 O kiek galima laikyti nutraukta pienuka kambario temperaturoje?
panduk norejau paklausti o kaip tau krutine,ar jau susinormalizavo pienas,ar neskauda?manoji kaip ir buvo kaip ir susitvarkiusi bet nuo vakar vakaro vel pradejo skaudeti,darytis guziukai.krutine kaip kieti kamuoliai.sakau gal pradejo pieno daugiau gamintis:s
kai didzioji mano panele miegodavo as nusitraukdavau pieno ir laikydavau saldytuve iki maitinimo,nors skaiciau kad galima iki paros laikyti saldytuve o jei ilgiau tai saldiklyje.
jau savaitele kaip ir mes pratinames prie zinduko.anksciau duodavau savo papuli bet juk nebusi istisai prie vaiko prilipusi,o jei perdaug privalgo tai paskui atpila.o nosyte kolkas gerai issivalo su ausies pagaliuku.kai paklausiau ligoninej sake kad kisti pagaliuka iki vatos pabaigos bet as kisu maziau.
Aš tai nenusitraukinėju, nes pas mane manau ir nėra tiek pienuko, kad galėčiau nusitraukti... Šiaip tai labai gerai būtų pasidaryti šaldytas pienuko atsargas.... 😀
Nuevo, tai jei išeina, nusitrauk pienuko, pasidėk į šaldytuvą ir bus galimybė pabėgti ilgiau nei valandai 😉
Mergaites, o jus nusitraukinejat pienuka ar maitinat tik krutim? As nebezinau ka daryti, nes susikaupe kruva reikalu, o maziuko negaliu palikti ilgiau kaip valandai...
Lila, tai kad nėra už ką - kad tik padėtų 😉
Nuevo, tai tu turbūt turi tą vadinamą pompytę? 😀
Missk, aš tai kokią savaitėlę kaip pratinu prie žinduko 😀 Po biški ima, bet nėra labai jau juo sužavėta 😃
Ar duodate vaikuciams zinduka jau?
AS ir turiu tokiu balioniuka, bet dar neprireike 😀
Aš dar turiu ir iš Baby Compfort šlangutę, bet ji tinka tik didesniems lialiams 😀