2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

15. Sep 2010, 13:58

sveikutes, kaip greit leliukai svori dadeda idomu kiek manoji sveria jai tik 2 savaites
kas liecia grybu tai as jos valgiau ir leliukui nieko nebuvo, nieko neskaudejo, nors ispradziu bijojau valgyt
aplamai uzsimanau pavalgyt ir ilgai mastau ka galeciau valgyt kad lelytei neskaudetu pilveli, nes jau turejom bemiegiu naktu :/

15. Sep 2010, 13:49

Sveikutes mamytes 😀 Kalbant apie svori man liko numest 7kg. Niekaip daugiau jis nekrenta,stovi vietoje,tai teks sportuot. O ten ,tai nors sake kad neplysau ir nekirpo ,o siuvo tik del zaiszdu,bet karta paziurejau ten tai tragiskai atrodo,jau nesulaukiu dieneles kada pas ginekologa apziurai. Man pienuko vel atsirado,padejo pientraukis,tai maitinu toliau,tik alergija kazkas sukele maziukui,nes isbere raudonom plemem. Panduk,tavo mergyte,kaip lelyte,labai grazi 😀 Mamukai,man tai isvis apetito nera,tai valgau ,nes reikia. Nuevo,na ir dickis tavo sunelis, mums taip pat 3 savaiteles,bet neaisku kiek cia prieaugom,bet rankose jau jauciasi svoris. Va norejau dar paklaust,ar galiu valgyti grybus? kazin ar nesukels alergijos mano maziukui?

15. Sep 2010, 13:22

o kaip del vyro tai su vyru kaip ir galeciau kazka nuveikti nes nejauciu kad buciau gimdziusi,bet pradejo siektiek pasirodyti kraujo is randelio kur siuvo tarpviete.nors leido sestis ta pacia diena po gimdymo bet pora kartu pasitempiau sokdama is lovos tai gal tai pablogino.su pirmu vaiku kirpo tai 10dienu sedet negalejau,ir tustintis buvo sunku tai ir apie vyra pagalvot nesinorejo,perdaug bijojau buvau isitempusi kad skaudes

15. Sep 2010, 13:13

labukas mamos.kad jau pradejot diskutuoti apie svori tai tuo paciu paklausiu ar jumi nesinori saldumynu.man po abieju gimdymu svorio loko nedaug gal pora kg bet poto priaugu valgydama sausainius,bulkutes.ir dabar pastebejau kad pilvukas paaugo.sakau viskas nevalgysiu bet negaliu atsispirti kaip mazas vaikas,taip man norisi.

15. Sep 2010, 12:40

Ačiū Lila 😉 Tai čia tik nuotraukoje ji tokia didelė atrodo 😀 O šiaip tai mažutė, smulkutė... 😀 Man kai gimė ji, tai išvis atrodė tokia miniatiūrinė, kad net paimti buvo baisu 😀

15. Sep 2010, 12:31

Engrida, tai jau nerimsta Tetukas? 😃 Maniškis dar kantriai laukia kol sueis tos 6 savaitės 😃 Gerai, kad sportuoja daug, tai turi kur išsikrauti 😃 O kaip pačios jaučiat, ar jau atsistatė ten viskas? 😀 Nes aš kai palyginu kaip atsistetinėjo po pirmo vaikučio, tai manau dabar viskas lėčiau vyksta 😀

15. Sep 2010, 12:15

Na man po ligonines taip gerai krito o dabar stop stovi svoris vietoje nors tu ka :-) tai jau ziuriu daug kuriom mamukam jau mnesiukai po gimdymo as vat sendiena jau ir pas gunekologa prisiregistravau kitai savitelei eisme pasirodyti, nes hm tetukas visai i soniuka atstumatas, reikai jau ir ji palepinti :-) ne tik pietumis :-)

15. Sep 2010, 12:15

Na man po ligonines taip gerai krito o dabar stop stovi svoris vietoje nors tu ka :-) tai jau ziuriu daug kuriom mamukam jau mnesiukai po gimdymo as vat sendiena jau ir pas gunekologa prisiregistravau kitai savitelei eisme pasirodyti, nes hm tetukas visai i soniuka atstumatas, reikai jau ir ji palepinti :-) ne tik pietumis :-)

15. Sep 2010, 11:10

Labas, mums irgi dar tik 3 savaiteles, bet vakar buvom pasisverti, nes nebuvo aisku ar pakankamai mano Martynelis gauna pienuko, tai priaugom 800 gr. Dabar sveriam 4.5 kg. O Missk man ir su tuo pieneliu nesuprantu, tai yra, tai nera...

15. Sep 2010, 10:43

Sveikos, ir mes parasysim savo duomenis😀 Neduko ugis 56cm, o svoris 4.6kg.

15. Sep 2010, 10:42

😀

15. Sep 2010, 10:42

😀 Pasiruošusi valgyti tortą 😃

15. Sep 2010, 10:41

Mes irgi biški šventėm tą pirmą mėnesiuką (kartu ir 3 vestuvių metines), tai buvo torčiukas, šampanas ir net mažoji su suknyte 😀

15. Sep 2010, 10:39

O man pačiai svoris nukrito jau po savaitės po gimdymo 😃 Dabar sveriu net 1 kg mažiau, nei prieš nėštumą😀 Aišku pilvuko raumenukai dar tikrai ne kokie - čia reiks palaukti kol atsistatys, biški pastangų įdėti 😀

15. Sep 2010, 10:37

Labukas, mamytės 😀 O mums jau virš mėnesiuko 😀 Vakar buvom pas gyd., paskiepijo labai skaudžiai - tai tiek verkė mano mažoji, skaundėsi ☹ Dabar sveriam 4050 kg. ir esam 54 cm. (tai reiškia paaugom 3 cm ir 800 g. 😀 )

15. Sep 2010, 01:32

Labukas mamukai, o kaip jums pacioms svoris krenta? ??mums sende irgi 3savaiteles suejo,

14. Sep 2010, 15:31

labas😀 mum vakar irgi menesis sukako, valgem torta netgi😀 rytoj eisim pasisvert ir skiepa gausim😉

14. Sep 2010, 10:03

kaip jusu pazyliai laikosi sulauke pirmo menesiuko.kiek paaugot per ta laika.mes tai sveriam 4,5kg ir 54cm.

14. Sep 2010, 10:01

labukas mamytes.jus diskutuojat apie kedutessavo pirma panele sodinau nuo dvieju menesiu bet tiesiau ranksluosti kad kuo labiau pasidarytu gulima padetis ir nuvaziavus i ortopedini del klubu uzklausiau ar gerai sulanksiusi patiesima tai liepe dar daugiau.iki 5 ar 6men pamazu mazinau ranksluosti kad nebutu staigaus islinkimo

13. Sep 2010, 19:23

nuevo o man vakar va is vienos krutines diena eme ir dingo pienukas,vakare is kitos.taip ir nesupratau kas nutiko. ☹ tai kankinos maziukas mano,verke,nes nevalges buvo. tai padariau silpnos ramuneliu arbatos. ryte sian viena krutine pilna pienuko,o antra neatsigavo. va dabar vel nebera ir is tos likusios. nesuprantu niekaip kaip taip nutiko,o visa laika pakankamai pienuko turejau.

13. Sep 2010, 13:15

Taimvat as ir bijau, kad man pienelis nedingtu... As bandziau nusitraukti, tai man gavosi 80 ml is abieju krutu...

13. Sep 2010, 12:54

Na mes tik lopsiuke ir jokiu keduciu iki 3 menesiuku, hm na bent jau as dicki irgi lopsiuke veziojausi , na o kedutej nezinau man ji kazkodel tokia idubusi per daug atrodo nors raso nuo 0-11kg tai niekos kol tetis tampo vezima ir lopsi naudojames proga aisku kedute lengvaiu isikelnti nesiotsi ir patogiau

13. Sep 2010, 11:37

Ne,nuo pusės metų - jau vėlokai 😀 Pirmąjį aš sodinaus pilnai jau nuo 2 mėn. 😀 Dabar pas gyd. irgi keliausim su kėdute - taip daug patogiau, nei su lopšiu.... Bet ilgesnėm kelionėm tai visgi geriau dar su lopšiu 😀 Šiaip tai lopšį irgi juk galima prisegti 😉

13. Sep 2010, 10:57

Nu tai vat man irgi skauda širdelę kai guldau į tą kedutę 😀 Tai stengiuos tik trumpam ten ir tedėti 😀 Jau geriau tada su vežimu pasivaikščiojant nueinu kur man reikia (jei ne labai toli)... O mažąją išlaikyt 1,5 val. kelionėj toj kėdutėj - tai man širdis neleidžia 😀 Galvoju kad ne labai gerai stuburiukui tada... 😀

13. Sep 2010, 10:43

Pas mus irgi nėra visai gulimos padėties, vistiek gaunasi kad ji kažkiek sėdi.... Tai man dar baisoka ją vežtis taip į tolimesnę kelionę... Ir ne labai jai patogu.... Tai toliau važiuojant visgi guldau dar į vežimo lopšiuką, o čia pat po miestą - į kedutę... 😀

13. Sep 2010, 10:40

labas rytas mamytes, na mes tai i kedude dedam nes jei policija sustabdys daug baudos gausim😀 bet nezinau ar jai labai patogu toj kedutej nes musu ji visai nepasiguldo tai mazoji pusiau sedomis o kai ji tokia mazute tai labai kazkaip isirietusi o kaip jusu kedutes?

13. Sep 2010, 10:37

Labukas 😀 O kaip jūs vežatės savo lailius - su lopšiuku ar jau dedat į kėdutę? 😀

12. Sep 2010, 19:00

Na kaip matau is pasisakymu, cia daugumai mazyliu patinak vaziuoti mes irgi vat vakar keliavome pas draugus i tortadieni sendiena pas uosviene i tortadieni tai maze parpė kaip dickė atsikelia pavalgo visiems pabudrauja ir tolaiu miega

12. Sep 2010, 15:58

sveikutes, del tu neramumu man ir mazoji vakarais balsiuka rodo o per diena miega, sakau reik pazadint kad isvargtu diena o nakti rami but😀 va pasigirsim ir mes siandien buvo pirmoji musu kelione lauke 3val isbuvom taip patiko visa laik pramiegojo ir as taip atsigavau nes dar dorai nebuvau nosies i lauk iskisusi. o man su pienuku tai zinokit jis begte bega mazyle pavalgi o jis vis varva ar jus nejauciat kai maitinat viena krutine per kita toks idomus jausmas kaip tirpimo ar panasioai ar cia ti man taip😀

12. Sep 2010, 14:12

labas😀 as ir primaitindavau ir pienas dingsta... nuevo, pamegint nusitraukt i buteliuka piena ir paziurek kiek jo turi. pvz 3 sav vaikas turi suvalgyt apie 120gr. dvieju savaiciu 90gr. tada zinosi ar jam uztenka😀 mano vaikas per menesi laiko jau buvo ir pas senele ir pas prosenele, po 100km i viena puse padarom😀 buvom ir pusbroli i mokykla islydet, sventej dalyvavom😀 ir restorane su draugais pietavom😀 toks keliauninkas kaip ir tevai😃