Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Aš irgi galvojau lįst į lauką, bet toks vėjas, kad dvejoju...
Vakar nebuvau, bet siandien planuoju islysti 😀
mamos ar einat i lauka su savo mazyliais kai taip vejuota?
tiksliai nepamenu kiek laiko su pirma tepliojo bet lyg trumpiau tai ir mastau kaip reiks eit pas gyditoja jei dar nesusitvarke viskas.
Mamuk, zinok ir man dar valosi tokiomis nebe kraujo spalvos isskyromis
laba visom.tai tavo vyrui lila nekas jei taip ilgai teks laukti.beje rasai kad nekraujuoji tai norejau paklausti ar isskyru jokiu taipat nera nes man vis dar teplioja bet nekrauju o tai tamsiau lyg dar valytusi viskas
Aš tai jau irgi nuo kokios savaitės nebededu jokių pirštinyčių, ir aišku kepuryčių 😀 Man ir gydytoja patarė nedėti. Tegul jie tyrinėja su tom rankytėm, susipažįsta 😀 O tai kad biški ir pasibraižys - tai nieko tokio. Mes tai nagučius nusikirpom jau iš ligoninės grįžusios ir dabar dažnai pakerpam 😀
na su pirstinytem kiek zinau ilgai nerekomenduojama laikyti nes vaikaucia paskui ipranta buti sugniauze kumstukus o tai nera gerai paskui gali net masaziuku prireikti, tai turiu net pavyzdi drauges berniukui taip buvo tai mes jokiu pirstinyciu jokiu kepuryciu kambaryje tai tik kai isimaudom valandzikei uzdedu ir kai einam i lauka
jo, augam kaip ant mieliu😀tai mum jau menesis ir 2 dienos😀
Oi Anastazija, tai jus jau visai diduciai 😀
labas😀va mes buvom sian pasisvert ir skiepa gavom tai jau paaugom iki 56cm ir sveria 4570gr, per 2 sav 900gr ir 2cm priaugom😀 as nagucius nugrauziau kai oskarui savaite buvo, o dabar kerpu jau specialiom vaikiskom zirklutem. o pas ginekologe liepe po 6 sav ateiti, bet man sian mmm prasidejo tai kja as zinau,galvoju nueisiu gal kita savaite
Man ir liepe po 8 savaiteliu tik kazkur pasirodyt...
as tai dar laikau su pirstinytemnu mums dar tik dvi savaitikes nes siandien nuemiau tai ir susibraize veiduka o naguciu dar nein nukirpt tokie uzsilenkia jau kaip imanoma aptrumpinom oi sunkaiai su tais nagugiais tokie jie mazuliukai😀 o kaip tu jau be? man ir pas ginekologe tik po menesio ir dar ilgiau.
na man gyditoja sake ateiti 6-8sav.O del pirstinyciu tai dedu kai saltos rankytes buna.
Žiūrint į nuotraukytes, man įdomu pasidarė - ar jūs lialius vis dar su pirštinytėm laikot? 😀
Tiesa, o tai po kiek laiko jums ginekologė liepė pasirodyti, kad čia jau kai kurios skuba registruotis apžiūrai? Man tai sakė ateiti po poros mėnesiukų kažkur... 😀
Ai, mes dažnai sirgdavom angina, tai mes visada dar turim Umcalor (kažkaip panašiai vadinas).
Nuevo, jo jo, man tai irgi super daiktas ta kėdutė 😀 Aš ją tebeturiu dar iš Matuko laikų 😀 Be jos, aš kaip be rankų būčiau 😃 Dar turiu supynes, bet jos lyg nuo 6 mėn. Tai jų dar neišbandėm 😀
Inesiki, niu labai graži tavo dukrytė 😀 Fainulka 😉 Jau tikrai tas gražumas tų mažų vaikučių... 😀
Inesiki, tai tegul vyras nuperka ne tik Espumizan, bet ir Sab Simplex, Virburcol žvakučių (nuo skausmo, nuo temperatūros), Paracetamolio žvakučių, Ibuprofeno (irgi nuo skausmo, temperatūros) - niu čia jau pagrindiniai vaistukai 😀 Niu žiūrint ką jūs išvis ten turit? 😀
Dievuliukai koks grozis tie mazi vaikiukai 😀
Eik tu Panduk, ir pas tave tokia pat kedute? Man tai ji kazkoks atradimas! Nereikia vaikucio pastoviai ant rankyciu nesioti, taip nugaryte biskuti mano pailsi, pasidedi salia ir kalbi sau su vaikiuku 😉
nu gal db isides foto😀 mes ir bandem suknele pasipuost😀
sveikutes as tai ir nemoku ten ikelt tu foto☹ o del svorio tai man ir liko dar vienas kg bet pilvukas vis dar matosi biskuti dzinsu nelabai dar susegu😀 del valgymo zinokit man ir visai nesinori galeciau jauciu per diena nieko nevalgyt bet zinau kad reikia del mazytes. zinokit o as turiu zadint naktim savaja lelyte nes 12 uzmiega ir viskas tai 6 jau keliu pamaitint nes kitaip nesikeltu. bet pries tai nuo kokiu 7 vakaro prasideda asaru paklanes tai isiverkia ir miega ilgai po to. tai laukiam kada vyras grys is lietuvos sestadieni parves lasiuku espumizan gal pades. gal dar kokiu vaistuku galit parekomenduot ne tik nuo pilvuko nes cia pas mus danijoj nieko ner vaistuku tai sakau vyras parvestu tuo paciu bet net nezinau ko dar prasyt
Missk, tai gal nieko neparašai, kai keli foto? O gal per didelė? Nors būna, kad kartais neleidžia įkelt ir net nežinau kodėl...
O Tetukas tai jau tikrai - viską spėja vienu metu 😃 Šaunuolis 😃
Oi oi, koks grožis 😀 Taip skaniai miega...
Žiūriu, kad mes tokius pat pledukus turim ir kėdutes (tik mano kėdutė kitokių spalvų) 😃 Geras sutapimas 😀
O cia jau miegelis lanko 😉
Va musu tetukas speja dar ir i moteris pasidairyt, kol Martynelis bando atrugti 😃
kazko neleidzia ikelti foto ☹
Missk, zinok daktaryte man sake, kad galetu ir daugiau dar priaugti, kad tai visai norma 😉 Tai ir nesijaudinu, nors rankose laikyti 4.5 kg jau jauciasi. O man akyse atrodo jis toks pat mazutis, nepaauges 😃
Tai as cia rekordininke. MAno svorio kritimas sustojo ties 14 kg, tiek liko dar numesti. Daug labai, bet jis nekrenta ir viskas, teks padirbeti, kai nebemaitinsiu. Na as daug ir buvau uzaugusi, visus 25 kg.
O vyro irgi dar nelepinu... ☹ Man ir kraujuko pasirodo is siutos vietos...
Mamytės, tai įkelkit ir savo mažylių nuotraukytes - labai jau norisi pasidžiaugti 😉
Na mano mažoji irgi vis dar išberta ☹ Tai gali būti, kad biški ir alergizuoja ją kažkas. Galvojau ką aš valgiau paskutiniu metu, tai tame tarpe buvo ir grybai, tai net nežinau ar jie gali sukelti alergiją ar ne 😀