Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Lila, vaistinėse yra pirkti Rhinomer tokios kaip kapsulytės su jūros vandenuku ir šlangutė snargliukams ištraukti 😀 Viskas ten labai paprasta - įlašini po biški to vandenuko, trupučiuką luktert reikia ir tada įkiši tą antgaliuką į nosytę ir pati per šlangute su burna ištrauki 😀 Labai gerai tada viskas išsivalo 😀 Ten prie to antgaliuko yra vatytė tokia, kuri sulaiko snargliukus, tai gali nebijoti, kad pati įtrauksi 😃 Šiaip tai vistiek reikės tos šlangutės (kiti su pompytėm moka ištraukti, bet man tai jos ne labai...), nes visi vaikučiai slogytėm serga 😀 Ja naudositės labai ilgai 😉 Bet pirkt būtent tos firmos (kaina apie 30 lt), nes kitų firmų antgaliukai yra žymiai didesni ir netelpa į nosytę 😀
Su krapštukais aš tik bambutę pavalydavau, kad visur ten prieičiau išvalyti, o vat nei nosytės, nei ausyčių aš nevalau... Bijau, kad paskui nepajausiu ir per giliai įkišiu 😀
Mano kėdutė turi visiškai gulimą padėtį, tai galima nuo gimimo 😀 O vat supynės - tai mes dar joms per mažos 😀
Nosytę mes pakolkas valom paprasčiausiai su susukta vatyte, kadangi nešnopuojam, viskas yra gerai 😀 Bet aš tai turiu iš vaistinės nusipirkusi tą specialią šlangutę nosytei valyti ir jūros vandenuką - tai jei jau pradėtume šnopuoti - reikės praplauti 😀
Mano lyg snargliuku nedaug. Bet as kai ramesnis buna su krapstuku prieinu ir atsargiai atsargiai pavalau 😉
O mano mat lovyteje visiskai nemiega, tik vezimelyje, tai va ir supuoju vezime 😀
http://neidukas.lt/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=1
va čia pažiūrėkit 😀 mes panašią turim, bet yra visokių gi variantų 😀 Mums tai labai geras daiktas, padeda 😀 Ir dabar mažąją migdau joje ir su jumis susirašinėju 😃
neleidžia kažko prikabinti nuotraukos ☹
kažko intikas streikuoja 😀
Va tokia 129 lt kainuoja 😀 nauja....
Va tokia 129 lt kainuoja 😀 nauja....
Oi, sito tai nezinau Lila 😀
Mes turim dar iš Matuko laikų, tai tiksliai dabar ir nebepasakysiu... Gal apie 150-200 lt naujos, bet kokiam komise galima ir žymiai pigiau gauti...😀
Mes tai kėdutę tokią supamą turim ir sūpynes, bet jei jau pradeda pilvai skaudėt, tai tik rankos padeda 😀
Manajai tai kaip kurią dieną.... Mums vakarais būna neramesnė.... Tikuosi kad neužilgo praeis tie pilvuko pūtimai.... O tai kai skauda pilvukas, tuoj prašosi ant rankų, supama...
Mes tai nuo vakar esam taip negražiai pabertu veiduku... ☹ Bet paskaičiau, kad čia tie naujagimio spuogeliai, savaime praeis...
Tai maniškis irgi lygiai toks pat 😃 Pasakiau jam vaistukų pavadinimus, tai jis visus ir partempė ir kaina jam nesvarbi 😀 Jei vaikučiui skauda, jis gali bele kiek išleisti, kad tik būtų gerai 😀
Mes ir tarėmės su savo gydytoja 😀 Bet ji irgi nieko konkrečiai nepasakė, kad jums tik būtent tie ar anie....... Nurodė ir vienus, ir kitus vaistukus 😉
Lila, simplex apie 14 lt as mokejau, tiksliai jau nepamenu 😀
uztat ir geriause pasitarti su daktaryte,nes visiems vaikams skirtingai vieni vaistukai tinka kiti ne.cia tas pats kaip ir su misinukais ar bet kokiu maistu
Na o jei jau niekas nebepadeda ir vaikučiui labai skauda - tada Viburcol žvakutė belieka... 😀
Mums veiksmingiausias yra Sab Simpexas 😀 Colinox šiaip yra geras, su gerosiom bakretijom, bet brangus... Bet aš pastebėjau, kad didžiausias ir greičiausias efektas yra su Sab Simplexu. Kiek draugių augino lialius, tai irgi daugeliui geriausias šis vaistukas buvo 😀 Mums Espumizanas visiškai neveiksmingas... Šiaip labai gerai yra vaikutį išmankštinti - pritraukiant kojytes prie pilvuko ir taip palaikant. Galima ant pilvuko uždėti kažką šilto - su lygintuvu pašildytą vystykliuką, mikrobangėje pašildytą gelio pagalvėlę (tik reikia žiūrėti kad nenedegintum)....
Mano maziukui taip pat pabere veiduka su lyg ta diena,kai pradejo akytes puliuoti. Nuo siandien vargstam su dideliais pilvuko diegliukais,ir espumizanas nelabai padeda mums, pastebejau,kad dar blogiau po espumizano jam. Panduk. colinox jie brangus,bet ar jie veiksmingesni,ar tas pat kas sab simplex,ar espumizan?
Odelė ir pas mus visa nusilupo 😀 Dabar tik kaktytė dar biški lupasi ir būsim pakeitę odelę 😃 O mes nusimaudę išsitepam su aliejuku, tai greitai mums ta odelė nusilupo ir dabar jau graži 😀 Tik veiduką dar kartais paberia. Maudomės tai pagal galimybes - 2-3 kartus savaitėj 😀
O mums Espumisan nei su pirmagimiu, nei dabar nepadeda... Mes vartojam Sab Simplex, dar turim Colinox lašiukus 😀
Nuevo pasitark geriau su daktaryte ka nuo pilvuko putimo duoti leliukui nes jei maitini savo pienuku tai arbatytes duoti nepatartina,kai pirma auginau tai visada su kiekvienu maitinimu espumisan ilasindavau.dabar augina dar viena mazyli,mergytei tik kelios savaiteles irgi maitinu savo pienuku ir espumisan lasinu tai kolkas su pilvuku viskas gerai
Oi Lila, tai man ramiau, nes pas mane ir odele ir veidukas pabertas, ir lupasi visas 😀 Zinosiu, kad cia nieko blogo. O arbateles sakiau pabandysiu duot, paziuresiu. Jis pas mane dar buteliuko neragaves, tai nezinau kaip aplamai isiulysiu 😀
bet kad su mamos pienu gyditi akis tai pirma karta girdziu.tai reikia pienuko ilasinti ar juo valyti
tobrex parsiduoda be recepto,mum liepe lasinti 5kartus kol uzgis.dar teta sake su vaiko slapimu gerai nuima uzdegima.berods pirmai mergaitei valiau su slapimu
Labas mergaites, aciu uz patarimus 😀 O tai pankolio arbatele tinkama bus, mano kleckiukui juk dar tik 12 dieneliu? Jam vakarais pilvuka pucia, tai sakau gal padetu kokia arbatyte?...
Loretuke, as saviski maudau du kartus savaitelej. Mano Martynelio odele labai sausa, tai visas atsilupes dabar 😃 Norisi greiciau ta pirmaja odele "nuplauti". O jusu vaikiukams veidukai paberti? Mano pabertas tokiais smulkiais inkstyreliais, bet man visi sako, kad cia odele valosi...
As kolkas maitinu tik savo krutimi, nenusitraukineju ir neprimaitinu. Nezinau kaipo bus toliau, stengiuos dabar negalvoti, maitinu kol yra pienelio 😀
merginos o kas kiek laiko jus maudot savo mazucius?