Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
labas rytas 😀
panduk mes su kristupeliu imam tavo maziuke i marcias 😃
sveikutes, na mums teko isbandyti kelis ciulptukus, nelabai kas tiko, bet galiausiai prieme avent ciulptuka, kuris anksciau labai nepatiko neeme, dabar ima jo net kartais reikalauja 😃
Missk, zinok as irgi vargau su zinduku, vienu metu namuose buvo net 11 soskyciu! Vienas spjove, kitas visai neeme, nu zodziu buvo kosmaras. O viena netycia kaip eme ciulpti, taip ciulpia iki dabar. Tikriausiai forma tiko. Bandyk ne vienos firmos, ivairiu formu, manau tai daug lemia. Maniskiui ir dabar dar soskiuka reikia kokiu merliuku paremti, nes kartais pats uzmirsta kaip reikia ciulpti 😃
Niekas neduoda patarimo man i anksciau rasyta klausimuka ☹
Tikrai super grazi princesyte 😉
Oi panduk nu saunuole ,grazuole ta tavo mergyte 😀
😀
😀
Niu negaliu neįmesti 😃 Man taip gražu čia 😀
😉
nea, per paprasta, pabandysiu per mozila kuria diena 😀
aciu kad pasakiai, net nepagalvojau 😀
Dzurdzita, o tu per mozillos narsykle keli, nes per kitas buna neikelia?
Panduk, nuostabaus grozio mergaite 😀
Jau siandien bandau antra karta ir niekaip ☹
Ačiū ačiū už komplimentus 😀 Lila, tai gausi sugalvoti Kalėdinį norą ir užsiprašyti tos mergytės 😉 Dzurdzita, bankyk dar kartelį, gal įkels... O gal per didelė, todėl neįkelia? 😀
Vat ir nera ☹
Mes ir norime pasirodyti 😀 Tikiuosi si karta ikels nuotraukyte...
Panduk, kokios jus grazios!!!!!!
Labukas. Patarkit mamytes ,kaip pripratinti prie zinduko. Niu iseinam i laukeli,kai pradeda rekt tai turiu ir vezima stumt ir dar mazaji nesti. O su zinduku bent manau aprimtu.
Ačiū ačiū 😀
pandukas niu grazuoliuke turi 😀
Man visų lialiukai labai gražūs ir jau kokie paaugę 😀 Taip smagu sekti, kaip mes čia visi augam 😀
Va dar viena, kaip mes žaidžiam 😀
N u labai gražu super foto :-)
Mūsų blakstienos 😀
Dabar ištisai taip būnam 😃
😀
Labukas 😀 Pasirodom ir mes 😀
Na va neidejo mano bambliuko ☹
O cia mano bambliukas 😘
Labas rytas mamytes 😀 Niagra, o kurioj tu Airijos daly gyveni? Gal atsitiktinai siaurinej? Ir beje kiek ten kainuoja Aptamilas ir pampersai 😀 Klausiu todel kad ruosemes su mazium pas teti vaziuoti ir nezinau ar vestis pradziai ar ne.. Ir dar klausimelis, jei skrendi su vaikuciu koks bendras bagazo kiekis 20kg ar tada ir daugiau galima pasiimti, ir kaip su maistu lektuve ar galima su savim pasiimti pienuko? Dar su vaikuciu neteko skristi tai vat smalsu pasidare..