2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

27. Nov 2010, 23:53

Labas merginos, va ir as prisedau Martyneli paguldzius 😉
O mes siandien buvom lauke ir visai fainiai, 3 valandas atvaiksciojom. Eisim ir kitas dienas, jei tik tokie grazus orai bus. Siltai aprengiau Martyneli, isupau i adialiuka ir siltuciai visai grizom namucio 😉 Kad visa ziemuze tokia grazi butu, tai kiemely visas dieneles praleistume 😀
Bet va grizom, persirengem, pavalgem, tai isdaigininkas tik perrengus sugebejo ir atpilti, va gulim visi issiterlioje 😃

27. Nov 2010, 22:30

Mano vaikuciai tik 23h miegucio eis. Tada jau man daugiau laisvo laiko 😀 Engrida stringa mamyciu klubas nes daug mamyciu cia rasinejasi 😀

27. Nov 2010, 22:23

Tai kaip leiziate vakariuka mamukai :-0 mana zuikiai jau miega tai as arbacike geriu prie PC ir skaitinėju šį bei tą.

27. Nov 2010, 22:23

Nu bet nesikeikiant cia tas mamycių klubas dažnokai stringa , vis kažkur sistema pas juos nedadaryta :-(

27. Nov 2010, 22:22

niu missk tikras grazuoliukas lelius :-) dickis

27. Nov 2010, 22:15

O cia sese gavo i ... 😃

27. Nov 2010, 22:10

Sveikutes va mes kokie jau 😀

27. Nov 2010, 16:29

truputi sukvailiavo sis psl, as jau ana zinute siunciau nezinau pries kiek laiko 😀

27. Nov 2010, 16:22

Mes nuo alergijos naudojom sirupa zirtek ir recept.tep. elocon. Issigydem per keturias dienas. mums buvo siek tiek daugiau nei menesiukas, bet nebeturejome kur bedingti. Musu berimas buvo kitox nei jusu vaikuciu. O dabar nuo seilyciu siek tiek parausta odele.

27. Nov 2010, 15:35

nu va ir vel neikele....

27. Nov 2010, 15:31

as kalafioru ir farso apkepa...😀 bet kodel foto neisikelia....☹

27. Nov 2010, 15:14

As esu uzmarinavusi lasisos file su garstyciom ir medum ir t.t. 😀

27. Nov 2010, 15:07

N mano dičkiui pirmas dantukas islindo 3,5 mėn.tai vat kazi mažoji aplenks ar atsiliks su dantuku dygimais :-) ka jūs mamukai sende skanaus gaminate

27. Nov 2010, 14:27

Taip, turejau omeny aptamil 1. Nu bet keista kaip gali buti skirtingos pakuotes - absoliuciai tu paciu produktu??? Seiliojasi ir manasis, bet nepanasu, kad dar griet sulauksime dantuko 😀

27. Nov 2010, 13:57

Mamytes kas duodate savo vaikuciams milupos aptamil, ar isties LT skiriasi pakuotes nuo musiskiu? Pas mus yra po 900gr Prasau pagelbekit siuo klausimu, nes bereikalo nesinori gabentis tris pakuotes misinuko.

27. Nov 2010, 13:54

man ir nesiseka ikelti foto :/

27. Nov 2010, 12:52

neikele foto ☹

27. Nov 2010, 12:50

cia pagauta mazoji nusiklatimo vietoje...😀

27. Nov 2010, 12:45

cia pagauta mazoji nusiklatimo vietoje...😀

27. Nov 2010, 12:19

Sveikos mamytes...na jo oras grazus bet salta,mes manau snd neisime i lauka...lauksime grazesniu dienu...😀

27. Nov 2010, 12:11

labukas mamukai, na vat mes miegojome neblogai bet mano mazei ir kulokiukai neislenda sende is burnytes tai muset dantukai arteja , ka jus mamaukai veikinejate ? as tai gaminu balandelius nu greitas variantas kad nereiktu sedet ilgai virtuveje beje kas nezinojote ( kopusto lapus atskiriu mikrobangu krosneles pagalba)

27. Nov 2010, 11:49

Mes persirasem pas Kartaniene - ji Panevezy viena geriausiu pediatriu. Ji dabar dirba VsI Integruotu sveikatos paslaugu centre, Staniunu gatveje. Ten nuejom, maloniai prieme ir perrase, tik 5 litukus mokesti reikejo sumoketi 😃

27. Nov 2010, 11:41

nieko nepasiule, paziurejo ir tiek.Aura kas ka jus persiraset?koks poliklinikos pavadinimas?nezinau man ta daktare pradeda labai nepatikti, reiks ja keisti

27. Nov 2010, 11:22

O tau Jana nieko daktarai nepasiule??? Cia kaip mano irmoji gydytoja, liepe su zelionka patepliot. Tai po tokio liepimo ir galvytes deformacijos nepamatymo pakeiciau gydytoja.

27. Nov 2010, 10:50

ant notrauku gal nelabai matosi, bet tie berimai darosi gilesni ir siurkstus 😥

27. Nov 2010, 10:49

sveikutes, as anksti apsidziaugiau kag mano mergytes neberia, vel beria atrodo toki pat maista valgau, ja neturetu berti o beria, taip gailo mergytes, nepadeda mums eucerin, dabar tepu migdolu aliejumi, bet zinokit as vis isitikinu kokiu yra keistu daktaru, ji mate kai mano mergyte beria ir nieko nepasiule, jokio tepalo ...

27. Nov 2010, 10:04

labas rytas mamytes 😀

27. Nov 2010, 09:03

Labas rytas mergaites, va pasiskaitinejau nuo ryto su kava ka jus vakar prisnekejot. Prisiminiau musu buvusias bedeles: mes buvom TAIP isberti, nuo APTAMILIO ir NAN, kad jau rodziau cia fotkes, nebezinojau kur detis... Bet va issigydem, bet esam alergiski. Berimai peraugo i atopini dermatita, kuri irgi jau nebezinojau kuo gydyti, nes daktares iki 2 men kudikeliams neleido niekuo tepti, nes tokiems mazyliams negalima. Nepaklausiau, pasinaudojau Panduko parekomenduotu IRICAR tepalu ir emem gyti. Dabar naudojam EUCERIN krema, kad dermatitas neatsinaujintu ir puikuojames apysvare odele. Bet puikiai pamenu, kad nesuprasdavau kodel prausiant virintu vandenuku veiduka ( nes pirma nuprausdavau kiekviena ryta, poto tepdavau ), oda vel atrodo kaip anksciau, siaubingai. Tai tik tada is dermatologes suzinojau, kad negalima slapinti odos alergiskiems vaikams, nes viskas 100 kartu paumejo... Savaite vaiko net nemaudziau, vengiau vandens, tik kremas ir... o stebukle, viska kaip ranka nueme!
Va kokie mes buvom ☹

27. Nov 2010, 02:21

engrida tavo mergyte kaip tikra braskyte 😀
O stai mano saunuolis 😃

27. Nov 2010, 01:18

Saldziu saldziu sapnu 😉