2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

27. Nov 2010, 01:12

Na lekiu miegucio. Labos nakties 😀

27. Nov 2010, 01:12

Bandziau ikelti foto, bet kazko neikrauna ☹
Tai pats smagiausias amzius, sneki, viskuo besidominti 😀
Grisim kaip ir visi emigrantai ant svenciu 😀 nes per Sv.Kaledas krikstysim savo kudikeli. Pabusim menesiuka, leisim seneliams, artimiesiems pasidziaugti vaikuciu ir vel i airija 😀

27. Nov 2010, 01:07

bandziau ikelti foto, bet kazko krauna krauna ir neikrauna ☹

27. Nov 2010, 01:07

Mano dukrytei 2.6 m. O tai niagara i LT visam? O kur dabar gyvenate?

27. Nov 2010, 01:06

jau engridos dukryte kaip tikra braskyte 😀
Stai mano saunuolis 😃

27. Nov 2010, 01:04

Mano didzioji neina miegot sianden kazko 😀 Sedi su manimi prie pc ir piesia

27. Nov 2010, 01:04

Jei nepaslaptis kiek tavo dukrelei amziaus? Bus aikstinga panele 😀
Mes vis dar negalim atsidziaugti, kad jis taip suaniai sau parpia. Tik kazi kaip bus kai grisim i LT, vis del to 2val skirtumas?!

27. Nov 2010, 01:03

Na mano mazoji hm ir dickis guldau abu 9 valanda vakaro ir pabudnda jie man abu tik 9-10 val ryte , tai vat ritmas yra vaikučiai žino kad mamytės vakarėlis (bet žinoma visada buna išimčių ) būna kad maze miega daug diena tai vakare tik 1 val nakties uzmiega , bet dickis pagrinde 9 ir jau aliules

27. Nov 2010, 00:57

Niagara as tai labai dziaugiuos savo sunelio ramumu. Tik neaisku kiek tas ramumas tesis 😀 Nepalyginsi su mano dukryte. Ja supuodavau iki ryto ir dabar savotisko charakterio yra,labai nervinga jau.

27. Nov 2010, 00:51

missk, tox jausmas, kad butum aprasius apie mano sunu, isskyrus, kad tik seses mes neturime 😀

27. Nov 2010, 00:50

Nuevo, mano leliui ir buvo rade alergija, keiciau apsoliuciai viska, kad issiaiskint. Mums reikejo vartoti sirupa ir lab stipru tepala. Naudojom misinuka milupos aptamil, tai keitem i nestle HA1, naudos jokios. Musu zandukai buvo pasidare tokie grubleti, saizus. Vel grizom prie aptamilio. Plaudavom veiduka virintu vandeniu ir tepdavom kremais kas vakara. Bet mielosios netepkit kas vakara, uzteks kad patepsit issimaudzius. Nes uzsikis poros, nekvepuos veiuko odele, ir ateity gali but daug didesniu bedu.

27. Nov 2010, 00:49

O kaip jusu lelikai nakti miega? Manasis tai 23h jau gulasi nakties miegelio ir keliasi 6-7h tik,pavalgo ir vel parpia iki 9h. Geras tas mano maziukas,nereikia jo supuoti pries mieguti. Pguldau i lovele ir uzmiega trindamas akeles. O diena jau mazai miega. Uzmiega labai trumpam ir vel budrauja. Irzlus palieka ,kai valgyti nori arba ant mamos rankyciu,nes ten atsiveria jam platesnis pasaulis 😀 O jau, kai sese begioja aplink, tai sypsena iki ausu 😀

27. Nov 2010, 00:45

Engrida gydytoja pati nepaskyre dietos. Pasiskaiciau internete apie sia liga ir savarankiskai siek tiek gydausi, ir jau antra diena jokiu skausmeliu kolkas tfu tfu.

27. Nov 2010, 00:30

Nuevo atrodo kad kazka skanaus pamates 😃

27. Nov 2010, 00:26

missk o kokia dieta tau paskyrė? ir vat vat mamukai kai netingesite daugaiu parodykite savo leliukus foto, na o nuevo tai labai nepergyen del valgymo manoji buna ir pries masaziukus pavalgiusi buvo pora kart siek tiek atpylusi tai bet maza beda savo raksluosti reikia tureti tai tegu pilsto i sveikata

27. Nov 2010, 00:25

nu jau cia grazu ziureti kaip seilės tysta

27. Nov 2010, 00:21

Ot seiliuzas! 😃 😃 😃

27. Nov 2010, 00:17

Oi loretuke visu pirma tai interneta buvom atsijunge,dabar pasijungeme kita-pigesni. Antra tai mano sveikatele jau 4 savaite slubuoja. Itaria tulzies pusles uzdegima,kenciu nerealiu skausmus. Gydytojai nesistengiadiagnozuot tikrosios mano ligos,gyvenu vaistukais,dieta. Gruodzio 1d echo darys tai suzinosiu kas man yra. Va ko mamytems taip nesimiega?😀 Engrida nu didele panicka jau tavo 😀 Ir apskritai visu vaikuciai jau kokie grazuciai ir paauge 😀

27. Nov 2010, 00:03

Ne ne ir as nemiegu. Va ir suku galva kaip cia reiks daryt, nes manasis keliasi tai anksti, bet be 10 jam niam niam neikisi, o masazelis 9, tai nezinau kaip cia daryt, nevalgiusi veztis? Bet kartais susimasto ir anksciau pasiprasyt. Butu sunkoka, jei pries masazeli imtu prasytis 😃

27. Nov 2010, 00:00

O mums vat kraujo tyrimas mažajai rodo alergiją, na ji pas mus isberta tai vienintelis dalykas tai tikriausiai nuo mišinuko, nes rubelius sklabiu su vaikiskais ir siiap jautri ji pas mus 9 kaip ir mergaitė ) ale yra dar nemiegančių ne as viena

26. Nov 2010, 23:58

Na tai uztrunka 15-20 minučiu masažiukas sako priklauo valstybiskai 8 uzsemimai, bet vat nuo sausio pirmos vel galima prasyti masaziuku dar 8 , na mūsų mazajai tai patinka ,

26. Nov 2010, 23:52

Aciu merginos uz sveikinimus 😉 Mano baisiai seiliojasi, neramus kotai kelinta diena, bet gal ne dantukai, kazkaip manau per anksti...Uzsiregistravome masaziukams, tai pirmakart eisim gruodzio 3, ziuresim kaip ten mums seksis. Engrida lyg tais tu buvai, kiek ten laiko mazdaug masazuoja?
O mes siandien pasiemem kraujuka ir musu hemoglobinas 115, sake daktare neblogai ir anemijos nera, valiooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

26. Nov 2010, 23:50

na man tai missk mazai kaip jis dbr tiek suvalgo,siaip maniskis apie 160ml mazdaug suvalgo siaip skirtingai nevisada vienodai,bet 120tai jau nelabai,mazasias bonkutes jau buvome pamirse😀na bet nieko snd dar kilkas nerekia😀o beja missk kur buvai dingusi taip ilgai gal sirgote,ligoninej gulejote ar kur?😀

26. Nov 2010, 23:42

Nu vat galu gale radau laiko prisėsti prie kompiuterio, na o jūs mamukai visi miegate?

26. Nov 2010, 23:41

O čia buvom keturmečio tortadienio pasisėdėjime :-)

26. Nov 2010, 23:40

O čia mes prieš lauka

26. Nov 2010, 23:39

O čia abu su vyreliu juokinome mergyte kad šypsotusi bet ji kažko labai supyko :-)

26. Nov 2010, 23:39

cia nenorei gulim ant pilvuko

26. Nov 2010, 23:38

dar

26. Nov 2010, 23:38

vat vat dar viena