2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

01. Dec 2010, 12:51

ta ir dariau, bet visi buvo padeveti (kur kitos mamos parduoda)

01. Dec 2010, 12:50

beja mamytes kur perkate savo maziukams rubelius?gal kuri internetu uzsisakinejate?

01. Dec 2010, 12:47

niagra isivesk per google zieminiai kombinizonai vaikams, turetu ismesti nemazai

01. Dec 2010, 12:38

mamytes, gal zinote kur per interneta galeciau LT nusipirkti silta, ziemini kombinezona?

01. Dec 2010, 12:30

Kaip vakar atsiguliau su skaudancia sirdele, taip siryt ir nubudau. Viso to atsakymas - rachitas. Pasiskaiciau medicinine literatura. Puse is isvardytu simptomu atitinka ☹ cia liet.gyd. nepasitikiu, o airiu gyd diagnozuoja, kai jau liga akivaizdi. O mes i LT grisim tik uz 3sav. Net nenumanau, ka daryt...dozes juk nepradesiu didinti. Tikras sirdaskaudis

01. Dec 2010, 12:20

Oi, nuraminot del to vartymosi, merginos. Nes mano anksciau irgi nuo pilvuko ant nugaros atsiversdavo, bet teisingai cia kazkuri sake - tikriausiai todel, kad lygsvaros mazutukai neislaiko, tikrai nesamoningai dar. O nuo nugareles ant pilvo tai labai nori verstis, bet jegu dar neuztenka 😃 Labai norisi greiciau, bet as irgi linkusi tu procesu neskubinti: vieni greiciau, kiti leciau, vistiek visi kazkada apsivers, atsises, atsistos 😉 Ir su primaitinimu neskubesiu tikrai, spes dar tu nitratu per savo gyvenimeli prisivalgyti, reikia pirmiausia ryti gerai ismokti 😃 AIsku jei tik daktare lieps, nes ja as pasitikiu. Ji mus labai priziuri. Kraujuko tyrimus daremes, nes daktarei pasirode pablyskes vaikas, tikrai neskubejo jokiu vaistu rasyti, nors ir hemoglobinas 115 pas mus 😉 Tik viena bedele va turim su rachitu ir deformuota galvele, nes kauliukai minksti. Manksteles mums skyre, nes viena rankele guledamas isveda atgal ir suktis noriau sukasi i viena puse, nei i kita. Sake masazeliai 100 procentu pades atstatyti raumenuku lygybe 😉
I kiemeli ir as labai noreciau... bet siandien gal susilaikysiu. Pas mus kad ir ant saules -11 rodo, tai manau biskutuka per salta, kad ir siltai aprengus, juk leliukas nejuda. Nors siaip jau esu aktyviste, ir zvarbiausiom dienom i keima vaziavom. Na, siandien susilaikysim gal, nors baisiai pabodo namuose.
Su kilogramais...Man panasiai kaip ir Janai, buvo like 14 kg, taciau jau mitybos pagalba 2 kg numeciau. Bet kai jau eme kristi, tai noriu numesti ir tuos du, kuriuos buvau priaugusi pries nestuma, taigi bendroje sumoje vistiek liko 14 😃 😃 😃

01. Dec 2010, 12:14

ir man taspats nera kur dukrytes palikti...

01. Dec 2010, 12:10

as tai namie tingiu sportuoti, noreciau sportuoti nes turiu numesti 15 kg turto, niekur netelpu, bet kad neturiu kaip priderinti kad lelyte palikti, va siandiena planuoju eiti i aerobika, jei vyras neuztruks darbe

01. Dec 2010, 12:08

noreciau sportuoti bet nera kaip o namuose tingiu viena... nors kartais darau pratimus,bet tik kelias diena uzsiimu tuom...man tik pilvuka sutvirtinti reikia...

01. Dec 2010, 12:07

Mes ir tik antra karta eisim, pirma karta gal 30min pabuvom.. Reikia mazyliui ir gryno oro, isvedinu kambari bet cia vistiek netaspats..

01. Dec 2010, 12:05

Vat ne i tema bet paklausiu, ar jus mamytes sportuojat kad greiciau pilvas susitruktu 😀 O gal siaip kazka daryti reikia.. Kaip kovojate su likusiu svoriu(aisku jei tokio dar beturit)? 😀

01. Dec 2010, 12:03

manoji miega gerai lauke...

01. Dec 2010, 12:02

na mes niekad ilgiau 2 val. neisbudavome, nes kai pati maitinu, pana valgyt uzsinoretu taip uzbliautu.mes tai tokiu oru buname namie, niekur neeinam, jai tik reikia tik iki daktaru

01. Dec 2010, 12:01

Tai laukia smagu 😀 Mes tiek laiko neisbunam, kazkaip jis valandziuke numinga ir viskas..

01. Dec 2010, 11:58

ir mes eisime pamaitinsiu ir i laukeli bet mes nemokame valandai kai jau iseiname tai 3-4 valandom bet gal bus salta ir teks sugrizti...

01. Dec 2010, 11:51

Mes tai jau ruosiames 😀 Gal ir saltukas laukia bet saulute sviecia.. Siltai apsirengsim ir pirmyn valandziuikei 😀)

01. Dec 2010, 11:47

Ar eisite snd mamytes su maziukais i lauka?

01. Dec 2010, 11:47

reikia dalintis savo patirtimi 😉

01. Dec 2010, 11:46

lila, cia ne auklijimas, paprasciausiai patarimai mamos kuri augina jau antra vaikuti 😀

01. Dec 2010, 11:44

musu galvyte seniai nesimaskatuoja... laikome tvirtai...

01. Dec 2010, 11:41

mes mankstytes kiekviena diena darome o kai nueiname pas mociute tai ir ant kamuolio pamankstina,nes ji toki darba dirba...tai musu stipruole yra...😀

01. Dec 2010, 11:32

na siek tiek mane nuraminot, kad viskas mums bus gerai!o as primaitinsiu tik nuo 6 men, nes mes svoriu nesiskundziam

01. Dec 2010, 11:30

grazuoles 😀

01. Dec 2010, 11:30

va cia mano razuoles foto.pagaliau pavyko isikelti...paziurekite...😀

01. Dec 2010, 11:29

Aš tai košytes pradėsiu duoti tada, kai jau gyd. pasakys 😀 Manau kad nuo 4 mėn jau reikės, nes mes svorio priaugom iki šio tik tik 😀 Ir tik pati virsiu jas, pasivešiu daržoves iš mamos rūsio ir virsiu, nes kai pasiklausiau apie tuso nitratus, tai baisu pasidarė 😀 Ir banano nenoriu duoti, kai pasakė kiek ten tų nitrtų yra 😀 O pirktines pasiliksiu tik kelionėms 😀

01. Dec 2010, 11:29

Dzurdzita ir as sakiau pati virsiu... mes jau senokai obuoliuka ragavome mums visai patiko😀 na ir as jau kucioms manau duosiu bulvytes...

01. Dec 2010, 11:26

Tai vat ir aš tą patį sakau, Lila 😉 Aš pati dar internete pasikaitinėjau apie tuso vartymusi 😀 Tai mums gyd. net patarė neleisti jai vartytis taip, paguldyti ant pilvo ir palaikyti už nugarytės, šoniukų, kad ji nesilinguotų, kad gulėtų tiesiai.... Iki to sąmoningo vartymosi dar toli 😀

01. Dec 2010, 11:25

Tai mano sese taip pat nuo 4men pradejo.. Mastau ir as kucioms jau kokia bulvyte isvirsiu 😀 Vakar obuoliuko daviau palaizyti, tai nelabai jam patiko, nors is sodo savi ir saldus 😀 Turbut reikes laiko kol pripras prie skoniu.. Beja ar pacios ruosiates virti, ar pirksit? As tai stengsiuosi pati virti, vis kokiu internete susirandu tai uzsirasau, dar teta keleta pasake.. Na tas pirktines tai sakiau tik kelioniu metu jei jau labai prireiks, nes po tos laidos nesinori net duoti pragauti ju ..

01. Dec 2010, 11:19

nzn galvoju 4 men reiktu gal pabandyti duoti...nes mano sese zinau dave nuo 4 men... cia viskas pries 3 metus buvo...

01. Dec 2010, 11:18

Jana, vaikučiai patys pradeda vartytis tik nuo kokių 5 mėn 😀 Tai, kad kartais vaikai apsiverčia nuo pilvuko ant nugaros, tai jie čia lygsvaros neišlaido, dėl to ir apsiverčia 😀 Tai gali čia nepergyvent, kad daugelis vaikučių čia apsiverčia 😀 Manoji jau labai gražiai ant šono apsiverčia 😀 Dar truputį, manau jau ir ant pilvo apsivers pati 😀 Jau tiek tiek betrūksta 😀