2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

30. Nov 2010, 11:53

sveikutes, jau nebesuprantu savo mazosios pries miega mes labai norim valgyt bet nevalgom, turim ja uzmigdyti kad ji pamiegotu koki pusvalandi ar valanda, tada valgo, nesuprantu kas darosi, beto mano miegodama labai gavla maskatoja, daktare sake kad tai pozymiai rachito, padidno vitamina d, o tie berimai ant veiduko yra, sake kad gal berti ir nuo vitamino d ☹ va mano pana kuom uzsiemus

30. Nov 2010, 10:08

Labas rytas mamytes.. Na jau tikrai, laukia oras baisus.. Brrrrr.. Toks saltas vejas, tikejaus maziuka issivesti i lauka, o vat kad norejau baisu ir nosi laukia palikti ☹ Jau tikra ziemuze prasidejo ..

30. Nov 2010, 09:21

Labas rytas merginos. Na ir salciai, vel teks namuciuose sedet ☹ O taip norisi i kiema

30. Nov 2010, 00:56

Bedante sypsenele 😀

29. Nov 2010, 23:37

Labukas mergaites, va ir as prisedau 😉
As pati viska jau senai be cukraus geriu, tik va i kava kelias kruopelytes metuosi, nes esu skaiciusis ir domejusis, kad cukrus naikina kenksmingas kavos medziagas. O savo brangumeliui tai pirktines arbatytes duodu, tai jom sjau cukriuko tikrai nebereikia 😉

29. Nov 2010, 19:55

dekui dekui 😀 Bijau ir prisikalbeti, bet be jokiu problemu praejo, tik grizus namo is po skiepu profilaktiskai zvakute daviau ir tiek. Aisku leskutes buvo siek tiek patinusios, bet vaikiuks ramus buvo. O pries kelione laukia iskart trys vakcinos, tai matysim kaip cia bus.

29. Nov 2010, 19:13

Tai vat ir man idomu kaip ta kelione su leliuku.. Jetau koks pas tave dickis bernuzelis! Grazumelis 😉 O kaip jus skeipukus pernesat? Nekarsciuojat ir siaip salutinio poveikio jokio nera?

29. Nov 2010, 18:52

Ale isties skirtingi tie musu vaikuleliai, o manasis net nemokejo padoriai apzioti tommee tippee buteliuko. Dziaukimes, kad musu vaikai, atrado savo tinkamiausius butelaicius 😃

29. Nov 2010, 18:49

Pakankamai tolokai. Na pas mus laukia tas pats, issiimsim keliones dokumentus, 22d skiepukai, o 23ryte jau skrisim. Man neramu, kaip atlaikys skrydi, nes tris su puse valandos skristi, tai ne valanda kelio su masina 😀

29. Nov 2010, 18:48

o cia dar viena 😀

29. Nov 2010, 18:45

As arbatos su cukrumi negeriu tik kavute tirpia tokia saldoka ir su pienuku 😀 Mes naudojame Tommee Tippee buteliukus, kruties formos ir su siaudeliu kad lelius oro nepritrauktu 😀 Na man jie superiniai 😀
o cia jau ir pats bando laikyti 😀))

29. Nov 2010, 18:41

Aciu niagra uz info 😉 Na mes ruosiames po naujuju, darysime pasa ir lauksim tos paskutines skiepo dienos ir tada pas tetuka 😀 Gyvensime Dungannon miestelyje, tai net nzn ar toli butu nuo jusu ar ne 😀

29. Nov 2010, 17:35

Dabar avent buteliukai yra dvieju rusiu, paprastieji (per kuriuos kartais ir prabegdavo), o dabar turim balksvos plasmases, su tarpiniu ziedeliu ir tiutele pralaidi orui. Tai man jos asmeniskai daug labiau patinka, negu pirmieji avent buteliukai. O kad kazkaip kitu net nebandem, tai net nelabai zinau.

29. Nov 2010, 17:33

Nu as cia giredejau posaki kad reikia cukraus atsisakyti metant svori bet tai kad vat an neskanu be cukraus taimastau koki cia pakaitala galima naudoti

29. Nov 2010, 17:29

As savo mazyliui is vis neduodu arbatu, tik vandenuko(nors ir jo nelabai geria). Jei arbateles pirktines, tai jos jau ten pasaldintos - pakankamai. O jei namie ruostos tai be cukraus, bet jei vaikutis negeria - tai kitos siek tiek deda cukraus, kad gertu arbatele ar vandenuka. Manau, jei geria be cukraus, tai tikrai nera reikalingas. Jei imanoma isvengti, geriau taip ir padaryti.

29. Nov 2010, 17:11

Mmaukai pasidalinkite savo nuomone apie cukru arbatoje ? gliukoze ? arba (sacharina kur toki perkate kokios kainos ir ant kiek sveikas) AČIŪ

29. Nov 2010, 16:52

Sveikutes mamytes,perskaiciau ankstesnius jusu pokalbius kad teveliai labai saugo savo dukrytes...neisimtis ir musu tevelis,jis sake be 30 jokiu bernu ir jokiu sokiu😀 ot saugo,tiksliau jau musu dukrytei jis pagrasino kad nenutu jokiu bernu...nes vieno kavalieriaus mes jau sulaukeme...kai suzinojo sako kas cia per kavalieriai,jokiu... 😀

29. Nov 2010, 16:37

O mes visa laika buteliukus nuo diegliuku naudojom - Dr.Browns. Bet jis pas mane ir is kitu neatsisakytu valgyt, bet neduodu kolkas. AVENT man kazkaip isvis nepatikima, kai valgo net matosi kaip burbuliukai atgal i pieneli subega.

29. Nov 2010, 13:32

Dabar galiu pabandyti atsakyti dzurdzitos klausimukus. Isties siek tiek liudnoka, kad gyvensi ne musu kraste, bet idomumo deliai parasyk vietoves pavad., mes esame isikure rytineje puseje, visai netoli Dublin. Aptamilas kainuoja nepilnai 11e, o pampersu vienas didysis pakis apie 10e ar 12e, bet mes visada perkam 2vnt iskart - tai visada mokam po 16e uz du didziuosiu pakius. Cia skatina pirkima, ir ka beimsi du vnt mokesi vos keliais euro centais daugiau, negu imdamas vnt 😃 juokinga, bet tokia tiesa. Asmeniskai, girdejau kad LT skiriasi ne tik aptamil pakuotes kiekis, bet ir milteliu istirpimas, kai kurios mamytes sake, net ir kvapas siek tiek skiriasi. Tikrai siulyciau nesivezti, nupirks cia jums tetukas ir lauks jau su misinuku 😃 As tai pirksiu 3pakuotes misinuku ir desiu siuntini i LT, kad atostogom Lt turetumem, nereiktu pirkt is LT. Del lektuvo yra taip, cia priklauso nuo oro bendroviu, su ryannair rankinis bagazas 10kg, o lagaminas 15kg, su aerlingus rankinis bagazas 5kg, o lagaminas 20kg. Turi gerai pasiziureti, ant bilieto yra surasyta. Tik mes mokejom papildomai 20e uz auto kedute. O vezimelis yra nemokamai, jei jis sportinis- sketukas. Del maistelio lektuve as dar pati aiskinuosi, bet kai turesiu ziniu, galesiu tave informuoti. Kada planuojate atskristi?
Atsiprasau mamyciu, kurioms tai neaktualu, o as sitaip issipleciau rasydama.

29. Nov 2010, 13:17

Missk klause del ciulptuku, galiu papasakot kaip mums buvo. Kol maitinau pati, jis tos gumos gabalelio isvis neeme i burnyte. Bet kai pradejau duoti misinukus is avent buteliuku, nuo to laiko nebeatsisako tiutes, pradzioj pirkau tiute avent 0-3, o dabar turim 3-6. Ir buteliuku tiuteles zinoma keiciu pagal menesius. As viska naudoju avent. Karta tetukas buvo nupirkes mandresni buteliuka kitos firmos, bet is jo visai nemokejo valgyti.

29. Nov 2010, 13:12

Labas rytas mamulytes 😉 Stai ir mes ismiegojome is po savaitgaliniu shoping'u. O jau kas per mergyciu grozis - tai is neapsakytu 😃 tikros caraites karalaites!

29. Nov 2010, 11:24

Engrida, niu labai jau graži tavo mergytė 😉 Graži suknytė 😀

29. Nov 2010, 11:17

Jo, mergaites daugiau saugomos. Mane irgi baisiai saugojo. Nors ir reikejo, nes buvau baisiai padukus 😃

29. Nov 2010, 11:04

Na bet galiam sakyk ka norim bet mergaitės kazkaip griežčiau auginamos is savo aptirties kabu nes broliui tai vos ne viskas leidžiama buvo aišku jis 4 metais jaunesnis

29. Nov 2010, 11:03

nu ir dar viena foto

29. Nov 2010, 11:03

Na matot, yra savi pliusai auginimo mergaites ir berniuko ir savi minusai 😃

29. Nov 2010, 11:02

Labas rytas mamukai kaip alikotes kaip po savatgalio nuotaikėlės? na sakykite o jūs arbata geraite su cukrumi ? fruktoze? ar ten tais ciukliais vadinamais?

29. Nov 2010, 10:37

😃 😃 😃 Niu jo, čia jų mergytės, jų brangenybės, tai niekam nenori atiduoti 😀 Mano tėtis mane irgi pirmą kartą išleido švęsti savo gimtadienio su leidumu grįžti kada noriu - kai man sukako 18 metų 😃

29. Nov 2010, 10:31

jo maniskis irgi sake jei turesim dukriuka tai iki pensijos is namu neiseis 😃 matai vyrai nenori kad su ju dukrom elgtusi taip kaip jie su panom kazkada elgesi 😃

29. Nov 2010, 09:57

Labas rytas visoms 😀 Giciuke, ką čia gali žinoti, o gal ir bus marčia 😃 Nors mūsų Tetukas sakė dukrą į šokius išleis tik nuo 30 metelių 😃 Sunku tiems tėčiams su dukrom 😃