Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labas vakaras mamukai na vat pasirodysime keleta foto kaip mes paaugome
Sveikutes 😀 Loretuke mano maziukas labai retai kada suvalgo daugiau nei 120ml,bet augam normaliai ir sveriam normaliai 😀
musu ir mazoji jau senokai seilejasi,pirstuku neistraukia is burnytes...viska kisasi i burnyte...😀
Mano mažylė jau irgi kuris laikas ieško dantukų 😀 Seilės tįsta upeliais, susikišam pirštukus, kumštukus į burnytę ir dainuojam, pykstam 😀
Siandien suneliui negerai miegasi, uzsnusta ir nubunda taip skaudziai verkdamas, paglostau galvyte, uzsnusta vel. Taip ir kartojasi....
Kartais noreciau ir as, kad miegotu su mumis, bet jis miega tik savo lovytej, isskyrus dieninius pokaitukus 😀 Isties nepasizymi apetitu, mes suvartojam nuo 180-210ml. O temperaturos neturite? Tikekimes, kad ramus vakaras bus pas jus 😉
nu jo saunu ,bet nelabai kaip jauciasi snd jau kaip ir nieko bet vakar toks liudnas,ir vakar vakare reke labai negeras buvo,ir nuo uzvakr vakaro mazai valgo,snd biski geriau bet ir tai tik 120ml,na bet vis akita lyg nieko kolkas,gal vakare vel,o vakar tai patepem tokios specialios zele smegeneles ir apsiramino ir uzmigo tik kad pas mus miegojo,ziuresim kaip vakare,dar ne isdygo,bet jau faktas kad pradeda😀
Rimtai?! Saunu 😀 Musu tetukas kiekviena ryta ziuri i burnyte ir iesko dantuko 😃 Ar labai neramus vaikutis?
sveikutes,mums jau dantukai pradeda dygti,cia tik mum vieniem ar dar kamnors?😀
Nuevo su leliuko 3 mėneiuku progele , na vat mes sende is lauko vat vat jaučiasi jau šaltukas, bet orelis liuks, maze po masaziuku parpia
beja sveikinimai visiems leliukams😀 🌷
Sveikinam ir mes visus lialius, kurie jau sulaikė 3 mėnesiukų 🌷 😀
Aš irgi iki šiol labai šiltai nerengiau, pasiringdavau vieną-arba šilčiau aprengiu, arba šilčiau apkloju 😀 Nes jei iki dabar būčiau ir šiltai rengus ir šiltai apklojus, tai ką bereiktų tada žiemą daryti??? 😀
Nuevo vaikiukui sveikinimai, spaudziam desine 😀
😀 kai mudu einam pasivaikscioti, tai bodziukas trumpom rankovem, slaiuztinukas, kojinytes, tada kombinezonas, pirstinaites ir kepuryte su dideliu bumbulu 😃 Pas mus vezimelis su pasiltinimu, tai net adijeliuko nekloju. Prabunam dvi valandas lauke ir tai susiles, tik zandukai saltesni...
Labukas mamyciukes,kai mes einame i lauka visada ratuotos su vezimu,rengiames bodziuka,amrskinelius ilgomis rankovemis,silta bliuskyte arba treningiuka ir kelnytes siltas o tada i kombinezona lendame ir dar vezime apkloju... manoji megsta siluma labai labai laaabaaaai... tikuiosi ne per daug as ja cia taip aprengiu...😀
Oi, tai reiskiasi as cia maziausiai kutuloju savo vaikeli 😃 😃 😃 As tai dedu bodziuka ilgom rankovem, marskinukus ir kelnytes, tada kisu i kombinezona ir uzkloju. Dabar kai salciau istraukiau siltesni kombinezona, ir galvoju ant marskinuku dar megztuka uzdet. Su masinyte vaziuosim, tai neklosiu. Kazkaip, kai istraukiu jis man visada buna siltut siltutelis, tai ir nesistengiu daugiau rengt.
Siandien mums trys menesiukai, yeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 😃
labas mamukai su pirmu sniegeliu :-)
Labas rytas 😀 kaip smagu jau pirmas vaikuciu sniegelis pasirode tik gaila, ka jie dar per mazi suprasti 😀 as cia paskaitinejau vakaryksti pokalbi apie vaistus ir maitinima krutimi... na galiu pasakyti is asmenines patirties ir is medicinines puses - tai nera gerai maitinti jei vartoji vaistus... juk visi vaistai daugiau ar maziau patenka i piena... tai kam ta vaikiuka "farsiruoti" vaitais... juk ju inkstukai ir kepenys tokie jautrus, o vaistai kaip tik per ten ir salinami is organizmo... man paciai 1 sav po gimdymo teko gerti antibiotikus, gydytojai sake ka matinti galima paklausiau as ju nors zinojau ka nebus gerai... nu taip ir buvo.. Lukui pilvo diegliai paumejo, neramus pasiare 2 naktis be miego likom abu, kol as nutariau jog reikia pieneli nutraukineti ir pilt lauk... o vaikiukui ta laika kol vaistus geriau misinuka daviau ir ziaugiuos kad protingai pasielgiau... nes ir vaikas ramesnis pasidare ir paciai neskauejo sirdies ka per mano piena su vaistais vaikui blogai yra... tei va, bet tik cia mano asmenine nuomone ir patirtis...
o del dovanu tai vyrui jau sumasciau ka nes zinau ko jam reikia 😃
labukas visoms 😀
niu as irgi dedu smelinuka ar kaip ten jie vadinasi kur ilgom rankovytem bet per ruryte uzsisega 😃 giedrutes kokia dar bliuskyte ir ant virasaus storesnes kelnytes ir megztuka 😀 ir paskui i kombenzona ir dar uzkloju bet jei masinoj tai atkloju kad nebutu per silta. o ar jam neperkarsta tai patikrinu ties ausyte kakliuka paciupinu jei jis karstas reiskia jam biskuti per silta taip mane ligoninej pamokino sesute 😀
Labas rytas merginos 😀 Su pirmuoju sniegučiu, su atėjusias žiemuže 😀
Nuevo, kokį fotoaparatą pirkot? Aš kaip tik irgi naujo noriu, žiūrinėjuos kokį čia pasiimti 😀 Tai vat mums su vyru čia ir bus kalėdinė dovana 😀
Aš kai važiuoju su mažyle su mašina, tai daug nesurengiu, nes tuoj sušyla, o poliklinikose irgi šilta... Rengiu ploniau, be jokių kailių, tik tada pleduką šiltesnį užkloju 😀 O jau lauke dabar teks ir šiltai rengti ir šiltai apkloti 😀
Oi Niagara, pats nuostabiausias vardas ! 😃
Su atejusia ziemuze us mergaites 😀 Pas mus Panevezyje kalnai sniegucio ir -3 temperatura. Siandien turesim vaziuot kraujuko priduot, tai jau nuo ryto suku galvele kuo cia vaika reiks aprengt 😃 Gal galit patart? Kaip jus rengsit savo kudikelius i lauka eidamos tokiu oru. Mes va turim toki kombinezona siltesni, bet nezinau ka rengt vaikuciui po apacia. Ir neisivaizduoju kaip su juo reiks ispraust i automobiline kedute, nes mes jau dideli, nors raso kad kedute iki 13 kg, o mes nesiekiam septyniu dar 😃 Nezinau ar dar verta uzkloti ji kokiu adialu su tuo siltu kombinezonu ar ne. Man daktaryte sake, kad tokiems vaikuciams baisiau yra perkaisti, nei pasalti 😉
net nusisypsojau isgirdusi sunaus bendravardi Martyneli. Nuostabus vardas ar ne?! 😀 Jy isrinko tetukas eksprontu sededamas ant taburetes, kai pasakiau kad bus sunus.
O su kaledinem dovanelem vyrui, manau tex rimtai pavargti...kol bent sumastysiu.
O cia as susivelusi ir apsmukusi po namus lakstau ir Martyneli kalbinu 😃
Va dar 😀
Mums kadangi pirmo laipsnio rachitas, tai daktare tik staigiai padidino D vitamino doze iki 6 lasiuku. Sake rudeninukai kas antras juo perserga, kitiems simptomai labai nezymus, kitiems ryskesni. Nezinau, gal ji mane taip ramino, nes kai susake visas distonijas, anemijas, fukncinius uzesiukus, rachitus ir ne per didziausia svori, tai neislaikiau ir apsiverkiau... Labai daug vakar prasikankinau, bet siandien vel nauja diena,m ziuriu i savo zuiki ir sakau sau, kad eisim tik pirmyn, ir viska issigydysim!
Va cia nusipirkom nauja pirkini - rimtesni fotoaparata, tai darem bandymus. Jis mat taip mandriai fotografuoja kai kurias spalvas isryskindamas 😃
Va ir as nemiegu dar 😀
O kartais net fantazijos pritrūksta :-)
Na lila jūs dar nemiegate? as tai vat ir kai nestuke buvau turėjom tokia tvarkele daznai pasilepindavau sekmadienieneis vis proga rasdavom pas kazka i svecius arba i kaviku, bet dabar su dviem kleckais kazkaip tai ek jauciu tik karteli pietavom kavinukėj,
Na man kazkaip gaila laiko ten 3 valandas gaminti kazka ai geriau as su leleis pasizaidziu na kol vyrelis nebamba tai kazka greito pamakaluoju :-)