Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
sliauzti norejau parasyti😀
Na va kokios jus jau greitos! Super 😉
Nuo kada planuojate vaikuciam kosytes pradeti duoti?
vakar musu mazoji mus nustebino pagulde tevelis ant pilviuko o ji tik kojytes suriete iki pilvelio uzpakaliuka pastaciusi ir i prieki pasistumejo bet va kad dar rankytes neklauso per silpnos bet va jau nori slaizti...😀 Jana kaip faina garbanuoti plaukuciai😀 nenusimink pasivys ir tavo mazoji visus...pamatysi kokia busnet nepagausi...tik nenusimink...
Jana, ateis diena kai ir taviske guguos ir versis 😀 Juk visi vaikuciai skirtingi ir ne vienu metu pradeda verstis ar guguoti.. Viskas bus gerai! (sun)
Galvyte tai mes pradejom anksti laikyti, pamoke mane viena drauge pratimu ant kamuolio tai va darem darem ir pagaliau rezultatas 😀 Padejo ne tik galvytei bet ir pilvo putimui kuris pagaliau liovesi 😀 Maniskis jau bando verstis ant soniuko, tik nelabai dar jam gaunasi, reikia padeti koja permesti 😃 Siaip ir su balsu jau kartais nusijuokia, na cia turi buti kalbadienis su seneliu, nes tik jam daug pasakoja ir juokiasi 😀
masaziuku gal ne visiems reikia todel ir neskiria, as issiprasiau, nes manoji dar nelabai galvyte laiko, dar mes nesiverciam, kaip jusu leliai?kaip pergyvenu paskaitau kad jusu tiek daug guguoja, apsivercia, galvyte laiko ir asaros rieda kad mano kazkodel to nedaro, guguoja tik kai pyksta ☹
Mums irgi neskyrė, nes nėra reikalo 😀 Reiškia su raumenukais viskas gerai, reikia tik džiaugtis dėl to 😉
garbaniuke mano maoji gime su daug plaukuciu, plaukuciai tik ant pakausio prapliko visur kitur liko, mano jauciu bus plaukuciai grabanuoti, nes kai ismaudom susika galiukai, nes abudu su vyru tokius plaukus turim
Garbaniuke, mums ir neskyre.. Ir dar uzmirstuole pamirsau pasiklausti del ju..
o mums jokio kraujuko tyrimo nedare...keista...kodel tuos masaziukus visoms beveik skiria o mums ir neskyre...?
Sveikos mamytes...kaip ismiegojote? sveikinu su kalendorine ziemuzele visas...😀visiems tas pakausis plinka nes turi nukristi tie pirmieji plaukuciai.. nors mums jau nukrito pirma men o db atauga kiti grazus...noretusi garbanotu,kad butu i mamyte...😀 beje su menesiuku jana...🌷
na mes kita savaites eisim del masaziuku, kad mums israsytu, tai tikiuosi mums nieko rimto nebus, mazyle bus sveika 😀
Labas rytas 😀 Visų pirma sveikinam lialiukus, kuriems jau 3 mėn. 😀 🌷
Dzurdzita, niu ir mane nustebino tavo gyd. Jei nedarė kraujo tyrimo, tai kaip gali skirti gerti geležį? Jei yra įtarimas, kad gali būti pasilpęs kraujas, tai turėtų pirma visgi siųsti darytis tyrimų. Manau gerai padarei, kad lauki pirma tyrimo, nes nuo geležies vitaminų vaikučiams dažnai paskauda pilvukai, sutrinka virškinimas, tai kam be reikalo duoti... 😀
Apie tai, kad jei sukinėja vaikas galvytę, trinasi, gali būti rachitas, tą ir aš esu girdėjusi....
Na maniskis ir plinka, na jis ir gime be plaukiuku beveik 😀 Taciau sake todel kad galvyte trinasi i pagalve ir beto pirmieji plaukuciai nukrenta.. As jau nebezinau cia kiek zmoniu tiek nuomoniu ir visiem skirtingai atrodo 😀
Mums gelezies israse gerti, bet svarbiausia daktaras sako duok pagal savo nuoziura arba po 0.5ml kiekviena diena, arba po 1ml kas antra diena.. Tik nezinau kam jis ja skyre, jei dar tyrimas kraujo nedarytas.. Gal jo hemoglobinas geras ir nereikia tos gelezies isvis gerti.. Tai va paskambinau as jam ir sakau neduosiu as vaikui gelezies tol kol nebus padarytas tyrimas.. Gal ir blogai darau, taciau man atrodo nereikia duoti vaistu jei nezinom ju reikia ar ne, tai nusprendziau laukti tyrimo.
labas rytas mamaytes 😀
jana o jus sveikinam su meniasiadieniu 😀
Mes jau poryt keliausim i masazelius. Sako nuo ju turetu padetis imti taisytis 😀
labas rytas mums skyre po 3 lasiukus ryte ir vakare, dar plius puse arb, saukstelio zuvu tauku.nezinau as ir niekur neskaiciau kad galvos maskatavimas siejamas su rachitu, bet man ji taip pasake kai daznai galvyte maskatuoja, plinka pakausis...cia tokia viena pediatre pasake!o va apie linksmesnius dalykus mus siandiena sukako 3 menesiukai!!!!
va kokie mes jau
Labas vakariuaks mamukai na vat sende pas mum buvo darugu maratonas tai vat tik ka kambarius tavrka padariau mazei miega vyras rggi sende dar senemlius aplankeme kaip sakau ekologisku darzoviu pasipildeme atsargu savaitei į priekį
Tai vat musu galvyte taip pat perminksta, del to ir deformavosi ☹
Cia siandien pries maudynes 😃
Mums taip pat po 6 laselis vitamino D reikia,bet rachitas pasireiske del didelio prakaitavimo ir sake galvyte per minksta
Pas mus irgi kulokeliai geriausi draugai 😃 O kad galvytes sukinejimas reiskia rachita, kazkur esu jau girdejusi. Kai mums ji nustate ir padidino vitamino doze iki 6 lasiuku, daktare mane nuramino, kad rudeninukui vaikuciui beveik kas antram jis buna, tik ivairiomis formomis, nes as labai pergyvenau del deformuotos galvytes ☹ Pergyvenu ir dabar, bet labai tikiuosi, kad masazeliai pades ir palaipsniui islipsim is ligeliu 😉
Ziuriu visiems vaikuciams dabar tas metas,kai kisa kumstukus i burnyte. Manajam tas pat 😀 Pats skaniausias dalykas siuo momentu - kumstukas ,pirstukai 😃
Labutis mamytes. Gal galėtumėte užpildyti šią apklausos anketą su nuoroda apačioje 😉 Iš anksto dėkui.
http://www.publika.lt/apklausa-15-4ce931a00b574.html
Pas mane maziukas taip pat pries valgant numinga keleta minuciu ir paskui tik pavalgo.. Jau beveik menesis kai taip zaidziam.. O jau kulokiukai patys geriausi draugai, soske spjauna lauk o rankytes i burnyte ir pirmyn jas zysti 😀
Jana, o kiek dabar lasiuku skyre vit D? Atsiverciau savo uzrasus studiju ir niekur neradau kad galvos "maskatavimas" butu vienas is rachito pozymiu.. Maniskis ir miega nuo gimimo galva atloses labai net, bet gydytojai sako kad isaugs ir viskas bus gerai.. Vat jau dbr pastebiu kad vis reciau jo galvyte atlosta 😀
Ka mamytes veikiate salta vakareli? 😀
Stai ir mes vel 😀
As ir nebesuprantu savo sunelio, vakar visa diena, siandien, toks irzlus, garsiai saukiantis... Ant ranku aprimsta. Tikrai nei pilvuko skauda, nei temp, nei kitu blogybiu nepastebiu, bet kas yra tai net nzn ☹
Bedante sypsenele
Bedante sypsenele
Sveikos mamytes. Na ir ziemuze lauke,negalima tikrai nosies iskist,atrodo saulute sviecia nu bet salta labai. O taip noretusi su vaikuciais iseit laukan. Jana tai gal taip atrodo kad nori valgyti, manasis taip pat kartais irzlus. Bet kai padarau misinuko,tai tenka ji ispilti,nes kai reikia valgyti nebenori. Tai duodu arbateles atsigerti. Kartais taip ir uzmiega jis man visai nakciai.