Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
aha laiko reikia, kad apziureti, as veliau paziuresiu nes va mano turtelis prabudo eisiu nuo kompo
o jau mamytes kokios visos grazios!foto su seimo grazu ziuret
Nu reikės čia dabar laiko, kad prisėsti ir visas foto normaliai pasižiūrinėti 😀
na va kaip saunu visos pamatysime ir pabendrausime😀
Nu apie nužiūrėjimą ir aš dažnai pagalvoju.... 😀 Bet kad yra daug draugų, giminių su kuriais mažai susitinkam, kai dabar su lialiais, orai šalti, o visi nori pamatyt mažylius, tai ir įdedu, kad pasidžiaugtų 😀
😉
Taip as stoviu, ten manoseses kitos dvi 😀 ten gali ir pasmirineti 😉
o jus ziuriu visos idejusios vaikuciu nuotraukas, as kazkaip bijau kad nenuziuretu, gal durnai darau
dzurdzita o ten dvi tokios vienodom pavardem kuri is ju tu, ten kur stovi kambari?
Oi oi, kokios visos gražios, ir kokių gražių lialiukų nuotraukų yra 😀 Mmmmmm 😀 Kaip smagu 😀
As Jurgita Strungyte 😀
Jei jus nieko pries pakviesiu i facebook?
O aš Indrė Abloževičienė 😀
paste rodo pakvietima, o fcb neisikrauna ☹
Garbaniuke kokia tu simpatiska, o tavo mergyte Rugile kaip ir manoji
Jana ir musu Rugilyte😀
o cia tau puiki ideja 😀 Man patinka! Kadangi neturiu ko slepti 😀 o bendrauti norisi - tai prisistatau esu Agne Rumsiene, kas netingit, galit pasmirineti po Facebook 😉
Rasa Mažintaitė- Žimkiene
as savo mazutes idejau foto i fotobloga galit paziureti o va mano facebook Jana Bareike
Garbaniuke, pasakyk kaip prisijungti prie tavo Faceboko ir pažiūrėim 😉
Merginos, tai reikia per faceboką prisijungti visoms, pažinsim viena kitą artimiau, daugiau foto pažiūrėsim 😀
pritariu tikrai taip buna...
Isties yra gyvenime zmoniu, kuriu net nesi mates, nepazisti, o jie turi kazka tokio, kad budamas salia ju, jautiesi kaip su savu 😀
Mano valgiarastis - katastrofa 😀
na savo foto neturiu isikelusi...nebent facebook galima paziureti...
oi Lila kaip tau gerai dziaugiuosi uz tave!kaip man reiktu ant saves uzpykti kad pradeciau reguliuoti ka valgau
tai garbaniuke parodyk save, ikelk foto
jo mes turgelyje pirkome tai man uz savikaina atidave,nes as patikau tai savininkei...😀 kartais galima naudotis groziu,nors nesakau gad as grazuole,turiu kazka kas daugumai patinka...
Turbut tex mociute siust i turgu, kad nupirktu. 😀
reikia isivesti vaiku prekes ar rubeliai tada ismes parduotuves...
As visada mazdaug per interneta apsiziuriu, ko yra ir ko reikia. Geresnius rubelius perku is NEXT, H&M, Mothercare, Mama&Papas,o kasdieninius-kambarinius is PENNEYS, kainos mazos, o kokybe liux, 100% medvilne, skalbiasi gerai, neissitampo rubeliai.
na kai mes vaziavome su vyru i gariunus tai matem daug siltu kombinizonu, pasirinkimo yra, tureti i r turguose buti, parduotuvese gali pasiziureti
mes tai perkames drabuzeliu is parduotuves, padevetu pirkti vengiu, nors merginos pirkosi, tikrai grazus rubeliai