2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

02. Dec 2010, 13:52

koks sutapimas musu tevelis ir kaune su darbo reikalais,sake lb sninga....o va pas mus telsiuosenesninga tik vejas didelis...sedime su mergyte prie zidiniosildomes...😀

02. Dec 2010, 13:51

bet zinot kas keisciausia, pas mus sniego isties daug, o paledija, nes pastoviai dregna, zieminiu padangu nera, bet avarijos ne vienos, per visa airija! Todel, kad visi vaziuoja ypac atsargiai.

02. Dec 2010, 13:47

aha oras tai kaip pamises, mane vyras laiku atveze i kauna, skambino dabar kad vos pasivelka tenka vaziiuoti 30 km per val, avariju daug...

02. Dec 2010, 13:44

sveikutes, kokiom nuotaikom pradejote diena? 😀 Pas mus sniegas siekia langus, gyvenimas sustojo, mokyklos uzdarytos, masinos autostradoj vaziuoja 40km/h, autobusai nebevaziuoja, lektuvai nebeskraido... darosi baugu

02. Dec 2010, 13:37

sveikutes mes su mazaja kaune ir ir sninga, puga!vakar turejau eiti i aerobika bet nepavyko nueiti, kai yra mazyle daug sudetingiau, sunku kai nevairuoji

02. Dec 2010, 13:12

gal galite patarti kokiu patiekalu Kucioms pasigaminti...eisime pas vyro mociute(cia tradicija susirenka daug zmoniu) reikia kazka nusinesti bet nzn ka...PATARKITE,PASIDALINKITE SAVO RECEPTAIS...ACIU...😀

02. Dec 2010, 11:22

mes eisime tik po kokios valandos...

02. Dec 2010, 11:13

O mes jau atguleme pogulio, siandien sekesi neblogai uzmigti, ziuresim kiek cia pamiegosim 😉

02. Dec 2010, 11:09

Labas rytas mamytes,va ir mes kaitik pabudome su Rugilyte...😀

02. Dec 2010, 10:25

Labas rytas 😀 Oi, Aurelija, labai ačiū už tokius komplimentus 😀 Labai miela 😉 Einu kavytės pasidaryti, tada prisėsiu papliurpti 😀

02. Dec 2010, 08:56

As irgi jau nebemiegu labas rytas, kavinuosi, nors seimynele dar saldziam miege 😃

02. Dec 2010, 07:44

Labas rytas mamukai na vat o man jau nebesimiega visa mano seimyna parpia dar, kaip jums sekiojasi ? mamukai :-)

02. Dec 2010, 00:04

Na ka, o mes siandien klykem pries kiekviena miegojima ir miegojom vos po pusvalandi tu rimtuju miegeliu, o poto buvo tik pasnaudenimai po 15 min., nes ismokom nauja bajeri siandien - sakyt "bzzzzz" ir spjaut upeliais begancias seiles ant visur, kur tik pasiekia 😃
As irgi prisistatau - Aurelija Stankute 😀 Nesupyksiu kas pakvies draugauti, daugeliui pakvietimus jau issiunciau.
Na o man pasakysiu atvyrai labai labai grazi ir labai miela atrodo Pandukas 😉 Esi labai svelnaus grozio moteris mano akimis ziurint 😉

01. Dec 2010, 22:22

Mes tik kokia 21val einam maudytis, pavalgom ir tada ismiegam iki 7-8val ryto - Dziaugiuos, tokiu jo miegeliu. Mano vaikas pradejo mane gasdinti savo apetitu, suvalgom po 210ml kaskart ir baiges valgyt dar nori...

01. Dec 2010, 21:12

Na va maniskis jau parpia, ir tai velai uzmigo.. Visad kokia 8val nuluzta, taciau visos nakties dar neismiega, keliasi pora kartu pavalgyti..

01. Dec 2010, 20:00

Ogo mamukai na jūs ir pripliotkinote, vos speju perkaityti :-) na o pas mum ir vakar ir sende sveciu turejom tai hm nebuvo laiko prisesti prie kompo, panduk kur nurodete nuoroda labai grauz rubeliukai pzv sportine apranga ir ta tik L didziauisa 103cm o mano apimtys 113cm tai pavarvinau seiles ir tiek :-)

01. Dec 2010, 18:40

o as kai maitinu tai man mazoji ikanda ir tempia o po to sypsosi...😀

01. Dec 2010, 16:30

as tai nesioju juosmeni -kelnaites, as su juo smagiau jauciuosi kai esu su suknyte, siek tiek prilaiko paglebuse odele. Pastebejau, kad mano mazylis ne ciulpia tiutuka, o jau ja pakandzioja.

01. Dec 2010, 15:56

ir as galvociau apie korseta truputi pilviuka paspausti...😀

01. Dec 2010, 15:46

na jo grozybiu pilna...mano graziausia spalva is po nestumo yra violetine net ir apatini trikotaza perku rokios spalvos...😀

01. Dec 2010, 15:32

Bet aš tai netikiu tais tokiais diržais 😃 Tik vat gal visai neblogas dalykėlis tas korsetas, kur pasivilkti po rūbais galima 😀 Artėja šventės, turiu daug aptemtų suknelių, o vat tas pilvukas ir barankytės šonuose biški vaizdą gadina 😀 O tas korsetas tai gal tikrai neblogai aptemtų 😀

01. Dec 2010, 15:11

Na man draugė įmetė šį psl. ne dėl rūbelių, o dėl liekniejimo prekių 😃 Kaip tik kalbėjom apie tai, kad reikia numesti kelis kg 😃 Tai jos draugė turi kažkokį ten tą diržą, kur naudojo po gimdymo ir padėjo pagražinti liemenį 😀

01. Dec 2010, 14:30

greitai prabegau - moteriskam smalsumui patenkinti 😀 Begalo daug grozybiu. Tik iskilo klausimas, ka jus ten tokio sakete norite numesti, bene kg?! 😃 Paziurejus ir pamacius, kokie vaikiukai - tikri angeleliai. Tai tik dar karteli mintimis norisi padekoti Dievuliui, kad leido suzinoti- pajusti, kas yra ta motiniska sirdis. Aciu mamytes, kad pasidalijote savo dziaugsmais. Begu ir as pas savo mazyli darbuotis 😉

01. Dec 2010, 14:29

as permeciau, visai graziu rubeliu yra bet nemano formom kai nesiojau s ar m dydi tai gal bet ne kai xl ar xxl

01. Dec 2010, 14:25

Ten ant nuotraukos paspaudus lyg išmatavimai parašyti 😀

01. Dec 2010, 14:25

Nu aš irgi biški žiūrinėju 😀 Žiūriu kokių gražių patalynės komplektų yra 😀 Suknučių labai gražių , pvz. artėjančioms šventėm 😀 Tik nežinau kokia čia jų kokybė, pati nebandžiau dar nieko užsisakyti 😀

01. Dec 2010, 14:22

Super puslapis 😀 Jau kokiu grazumeliu yra.. Blemba tik zinok koks dbr mano dydis ar M ar L 😀 Nes tikrai jau nebe S 😃

01. Dec 2010, 14:21

bet tikrai visos tokios grazios kad net nereikia jokiu kg mesti...😀 ir as db neuriu laiko kada ziureti veliau prisesiu...😀

01. Dec 2010, 14:19

As ir veliau pasmirinesiu, gal ir savo nauju idesiu 😀 Senai jau pildziau foto albuma 😀

01. Dec 2010, 14:18

http://www.fashion4u.lt/tunikos/tunikos.htm
įmetu vieną puslapiuką akis paganyti 😀 Man draugė įmetė jį, tai žiūriu visai gražių dalykėlių yra ir nebrangių 😀 Gal kam patiks... 😀