Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
koks sutapimas musu tevelis ir kaune su darbo reikalais,sake lb sninga....o va pas mus telsiuosenesninga tik vejas didelis...sedime su mergyte prie zidiniosildomes...😀
bet zinot kas keisciausia, pas mus sniego isties daug, o paledija, nes pastoviai dregna, zieminiu padangu nera, bet avarijos ne vienos, per visa airija! Todel, kad visi vaziuoja ypac atsargiai.
aha oras tai kaip pamises, mane vyras laiku atveze i kauna, skambino dabar kad vos pasivelka tenka vaziiuoti 30 km per val, avariju daug...
sveikutes, kokiom nuotaikom pradejote diena? 😀 Pas mus sniegas siekia langus, gyvenimas sustojo, mokyklos uzdarytos, masinos autostradoj vaziuoja 40km/h, autobusai nebevaziuoja, lektuvai nebeskraido... darosi baugu
sveikutes mes su mazaja kaune ir ir sninga, puga!vakar turejau eiti i aerobika bet nepavyko nueiti, kai yra mazyle daug sudetingiau, sunku kai nevairuoji
gal galite patarti kokiu patiekalu Kucioms pasigaminti...eisime pas vyro mociute(cia tradicija susirenka daug zmoniu) reikia kazka nusinesti bet nzn ka...PATARKITE,PASIDALINKITE SAVO RECEPTAIS...ACIU...😀
mes eisime tik po kokios valandos...
O mes jau atguleme pogulio, siandien sekesi neblogai uzmigti, ziuresim kiek cia pamiegosim 😉
Labas rytas mamytes,va ir mes kaitik pabudome su Rugilyte...😀
Labas rytas 😀 Oi, Aurelija, labai ačiū už tokius komplimentus 😀 Labai miela 😉 Einu kavytės pasidaryti, tada prisėsiu papliurpti 😀
As irgi jau nebemiegu labas rytas, kavinuosi, nors seimynele dar saldziam miege 😃
Labas rytas mamukai na vat o man jau nebesimiega visa mano seimyna parpia dar, kaip jums sekiojasi ? mamukai :-)
Na ka, o mes siandien klykem pries kiekviena miegojima ir miegojom vos po pusvalandi tu rimtuju miegeliu, o poto buvo tik pasnaudenimai po 15 min., nes ismokom nauja bajeri siandien - sakyt "bzzzzz" ir spjaut upeliais begancias seiles ant visur, kur tik pasiekia 😃
As irgi prisistatau - Aurelija Stankute 😀 Nesupyksiu kas pakvies draugauti, daugeliui pakvietimus jau issiunciau.
Na o man pasakysiu atvyrai labai labai grazi ir labai miela atrodo Pandukas 😉 Esi labai svelnaus grozio moteris mano akimis ziurint 😉
Mes tik kokia 21val einam maudytis, pavalgom ir tada ismiegam iki 7-8val ryto - Dziaugiuos, tokiu jo miegeliu. Mano vaikas pradejo mane gasdinti savo apetitu, suvalgom po 210ml kaskart ir baiges valgyt dar nori...
Na va maniskis jau parpia, ir tai velai uzmigo.. Visad kokia 8val nuluzta, taciau visos nakties dar neismiega, keliasi pora kartu pavalgyti..
Ogo mamukai na jūs ir pripliotkinote, vos speju perkaityti :-) na o pas mum ir vakar ir sende sveciu turejom tai hm nebuvo laiko prisesti prie kompo, panduk kur nurodete nuoroda labai grauz rubeliukai pzv sportine apranga ir ta tik L didziauisa 103cm o mano apimtys 113cm tai pavarvinau seiles ir tiek :-)
o as kai maitinu tai man mazoji ikanda ir tempia o po to sypsosi...😀
as tai nesioju juosmeni -kelnaites, as su juo smagiau jauciuosi kai esu su suknyte, siek tiek prilaiko paglebuse odele. Pastebejau, kad mano mazylis ne ciulpia tiutuka, o jau ja pakandzioja.
ir as galvociau apie korseta truputi pilviuka paspausti...😀
na jo grozybiu pilna...mano graziausia spalva is po nestumo yra violetine net ir apatini trikotaza perku rokios spalvos...😀
Bet aš tai netikiu tais tokiais diržais 😃 Tik vat gal visai neblogas dalykėlis tas korsetas, kur pasivilkti po rūbais galima 😀 Artėja šventės, turiu daug aptemtų suknelių, o vat tas pilvukas ir barankytės šonuose biški vaizdą gadina 😀 O tas korsetas tai gal tikrai neblogai aptemtų 😀
Na man draugė įmetė šį psl. ne dėl rūbelių, o dėl liekniejimo prekių 😃 Kaip tik kalbėjom apie tai, kad reikia numesti kelis kg 😃 Tai jos draugė turi kažkokį ten tą diržą, kur naudojo po gimdymo ir padėjo pagražinti liemenį 😀
greitai prabegau - moteriskam smalsumui patenkinti 😀 Begalo daug grozybiu. Tik iskilo klausimas, ka jus ten tokio sakete norite numesti, bene kg?! 😃 Paziurejus ir pamacius, kokie vaikiukai - tikri angeleliai. Tai tik dar karteli mintimis norisi padekoti Dievuliui, kad leido suzinoti- pajusti, kas yra ta motiniska sirdis. Aciu mamytes, kad pasidalijote savo dziaugsmais. Begu ir as pas savo mazyli darbuotis 😉
as permeciau, visai graziu rubeliu yra bet nemano formom kai nesiojau s ar m dydi tai gal bet ne kai xl ar xxl
Ten ant nuotraukos paspaudus lyg išmatavimai parašyti 😀
Nu aš irgi biški žiūrinėju 😀 Žiūriu kokių gražių patalynės komplektų yra 😀 Suknučių labai gražių , pvz. artėjančioms šventėm 😀 Tik nežinau kokia čia jų kokybė, pati nebandžiau dar nieko užsisakyti 😀
Super puslapis 😀 Jau kokiu grazumeliu yra.. Blemba tik zinok koks dbr mano dydis ar M ar L 😀 Nes tikrai jau nebe S 😃
bet tikrai visos tokios grazios kad net nereikia jokiu kg mesti...😀 ir as db neuriu laiko kada ziureti veliau prisesiu...😀
As ir veliau pasmirinesiu, gal ir savo nauju idesiu 😀 Senai jau pildziau foto albuma 😀
http://www.fashion4u.lt/tunikos/tunikos.htm
įmetu vieną puslapiuką akis paganyti 😀 Man draugė įmetė jį, tai žiūriu visai gražių dalykėlių yra ir nebrangių 😀 Gal kam patiks... 😀