Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
sveikos mamyte su Naujais Metais visas!!!
Merginos ar jusu vaikuciu neisbere po sito skiepo, mano mazyliui isbere kojytes ir pilvuka. Ryt prasysiuos i poliklinika pas daktara..
Labuka na vat mes jau namuose dickis pietuku miega maze irgi sake darzelyje buvo geras vaikas tfiu tfiu tfiu o as labai bijojau...Nu kas liečia skiepus mes skiepijamės kazkaip nu netikiu kad jie zalos tiek daro skiepidami gi kam tada tas vakcinas kurti , na vat ir as sende pradedu dietinitis tiiiiuos uzsiispirsiu nes jua 4 menesiukai vis nesigauna
O tu ieva savo skiepijai?
Zinok, Jana nera jis jau toks putlutis.. Tik nuotraukose kaikuriose taip atrodo 😀 Mano sese savo berniuko neskiepijo, tai jam jau trys metukai ir dar vaikas sirges nera.. Gal cia ir sutapimas o gal ir ne.. Neziani kas geriau istikruju..
O su tais skiepais tai cia kazkoks chaosas... as asmeniskai turiu nuomone apie visa tai... kazkam naudinga kai vaikai skiepijami,o pagal dabartine formuojama nuomone kazkam bus naudos jei dabar vaikai nebus skiepijami...
Labas rytas bendrazyges :-)
Nuosirdziausi sveikinimai Naujuju metu proga...
Jau senokai buvau cia uzsukus,kazkaip vis simtai darbeliu o kai viska padirbi tik i viena taska ziuret norisi :-)
Mano bernutis paugejo ir padrutejo, 4 men svere 8 kg ir buvo 69 cm ilgumo :-) vat. Po truputuka jau valgom kosytes darzoviu tik va morku jis baisiai nemegsta,net ziaugcioja,tai verdu bulvyte su trupuciu moliugo.. ir bananus su obuoliuku skaniai valgom.. va kokie mes jau dideli :-)
o as bijau palikti mazosios kazkam, nezinau kaip toliau bet apart vyro ir mamos, niekam nepalikineju, man ji per brangi, nezinau gal ir nieko nepadarytu pergyvenciau...o aukle isviso svetima tiek prisiskaiciau apie jas tai baugu, nenoriu vaikui traumos ivaryti, as irgi ziuresiu ta laida apie skiepus, manoji pasidare nevalgi nakti keliasi valgyt kas valanda, o diena vaikstom pilnom krutim, gaila mergytes, problemos su vidurukais...bet jus Dzurdzita ir dideli, bet man grazu kai vaikuciai putluciai, ypac jei tai berniukai
Inde, mes ir ant bananu uzaugom 😀 Kad pora sauksteliu suvalgo nemanau kad blogo kazkas.. 😀 Apie pirktines koseles ir laida buvo, dar tokia ir baisoka laida.. Bet vistiek duosim keliones metu ar siaip paragavimui..Vat manau apie skiepus laida bus nebloga..
Jana, vat reikes ir man paskubeti, tik manau kad negausim mes jo..Teks maziuka palikt kazkam, oj net nenoriu pagalvoti apie aukles..
Aš savosios dar neužrašiau į darželį, nes pas mus kaip ir nėra problemų su vietų gavimu 😀
Engrida, viskas bus gerai 😀 Nors man keista, kad neleido nė biški pabūt su vaikučiu kol apsipras 😀 Niu bet gal joms geriau žinoti 😀 Aš kai bandžiau vesti savąjį, tai visą savaitę kartu ėjom, tik po to jau palikdavau vieną 😀
Jei tureciau savo pienelio tai ir as neduociau, bet man patare potruputi duoti nes misinuku maitinu.. Tai po sauksteli ir valgom.. Bet mes jau pasiekem rezultatus ir su misinukais, svoris 7.5kg ir ugis 66cm. As dziaugiuosi kad mazius sparciai auga, na sako kad tokie gime maziukai greitai vejasi dickius 😀
Dzurdzita mes tai jau issirinkom kur noretume mazaja vesti ,tik va reiks paskubeti nunesti prasyma, nors ir panevezyje gyvenam bet reiks neuzsidelsti, nes aplinkui daug leliuku auga.o vilniuje isviso keblu su darzeliais
Aš tai iki šiol daviau namines košytes. Bet vakar patingėjau išvirti, tai daviau pirktinės 😀 Ir pirktinė daug labiau patiko 😀 Esu bandžius ir bananų su persikais ar abrikosais tyrelę, irgi patiko 😀 Bandžiau ir obuoliuką pagremžti ir duoti, bet juo nelikom labai sužavėti. Banano gyd. mums neleido duoti. O ir pati aš nebenoriu, kai pasiklausiau laidos apie nitratus, o ir sunkiai virškinamas bananas 😀 Nors esam jo ragavusios ant šaukščiuko galo ir visai jai patiko.
as savo mazylei nieko apart mano pienuko neduodu, sakiau pradesiu nuo 6 men, 4ieni eisim pas daktare tai ziuresim ka ji sakys, na bet svori priaugam neblogai, net sakyciau per daug, va savo mazyle sausi 2 sveriau tai sveria 6, 70kg o ugio nezinau, bet pries kelia sav buvo 65 cm
Engrida, nenusivilk.. Pripras sunelis, tik pati pradzia sunki buna.. Sese su savo berniuku kelis menesius vargo, vaikas verkdavo darzelyje ir ji pati kartu verke.. O dabar vaikas rytais keliasi ir sako i darba man jau reikia, mama vaziuojam greiciau 😃 Tiesa, o jus savo mazuosius jau visos i darzelius jau uzraset? Nes as dar nerasiau, nes nzn kaip cia man padarius, nes neturiu deklaruotos Vilniuje vietos.. Gal net ir nepriims.. Gal man patarti galit ka daryti? Gal bandyti su kisiukais eiti, ir i kelis darzelius prirasyti.. Net nezinau ka daryti..Privatus labai brangus, bet jei negausiu tai teks i tuos leisti..
Lila, mano taip pat obuolius ir bananus valgo, bet as tokia tyrele pati darau, o morku ir bulviu dar nedaviau.. reikes pabandyti sutrinti ir paduoti 😀
O tu Indre perki kosytes ar pati trini? As tai ir trinu ir pirktos paduodu..
labukas O as mamukai vat sedziu ir laiaks sustojes laukiu kada galesiu savo dicki parsivesti is darzelio 12,10 sakiau mietu nepaliksiu sende dar miegoti
bet vat nuvedziau tikwejaus apti puse dienos prasedeti o mane isvare tipo sako vaikui lengviau be mamos, man taip sirdele griauzia taip neramu ( gi jis mamiciukas visur mes kartu ) o cia daabar nauja vieta nauji zmones ir dar be mamos )
Dzurdzita, aš jau porą savaitėlių jai po kelis šaukščiukus košytės duodavau....Po biški vis pratinau.... O vakar turbūt tiek vaikas norėjo valgyt (po tų kelių dienų nekakojimo ir sumažėjusio apetito) , kad mano pienuko nebeužteko ir ji dar tiek tos košytės suvalgė 😀
Ir dar norejau pasakyti kad Indres ir Janos fotosesijos su mazyliais nuostabios, tai dbr ir as uzsinorejau 😀 Lauksiu geru oru ir vaziuosim su maziuku pasifuotkinti.. Tiesiog ikvepet mane savo groziu ir meniskumu 😀 Saunuoles!!!
Jana, viskas bus oki doki 😀 Mano maziui ir buvo bedu su tustinimusi, bet po klizmukes susitvarke viskas 😀 Dbr kas 3 diena tustinasi, bet jau gausiai net per virsu viskas lipa 😃
Labas rytas! Indre, o tu jau duodi tyreles tiek daug? Nes as tik po po keleta sauksteliu, ir tai bijau kad perdaug nebutu 😀
Nuevo, tai jus nedarete nei vieno skiepo? Nes mes tik pirmo nedareme, paskui kazkaip ligoninej mane perkalbejo, bet dbr turbut blogai padarem kad pradejau skiepus.. Na pasiziuresiu laidike ir turbut teks baigti visus skiepus ir mums.. O dar daktaras dbr prasitare, sako o as tai savo anukes neskiepijau. O pries tai dar kalbejom kad nenoprim skiepit, tai jis mane vos ne durne isvadino kad vaikui bloga padarysiu ir t.t. O jau po antro skiepo pasisake kad anukes neskiepijo..
mes jau po kinezeterapiautes ir po socialines darbuotojos, paskyre mums manksteliu jau ryt eisim, gaila man vyro kad tenka jam is darbelio lekti mus nuvezti pas daktariukus, bet teks ji kankinti, jau teks man sesti prie vairo, kaip bijau, bet vyras neprisilakstys ☹ Mano mazoji be klizmuciu pridirbo i pampersa 😀 gaila man vaiko, jei dabar darysiuos klizmutes kas bus toliau ???
Labas rytas 😀 Su nauajais metais visas 😉
Jana, viskas bus gerai.... O tu padaryk normalią klizmutę iš vaistinės nusipirkus 😀 Manajai irgi buvo užkietėję viduriukai dabar, tai padariau klizmutę ir dabar vaikas patenkinta sau 😀 Ir vakar daržovių košytės kad prikirto (visą indelį suvalgė), kaip niekada anksčiau 😀
rugpjucio 23d. 😀 mhm man patinka kad mano mazius tvirtas 😀
Giciuke, o kelinta diena tu rugpjucio gimdei, nes mes irgi 4 menesiu ir savaites dabar, tai baisiai idomu 😀
Oi JANA, vis kokios bedeles uzpuola, bet laikykites kaip nors!
Giciuke, as manau, kad berniukas ir turi but "vyriskas, drutas", o ne vejo pamusalelis 😃 Del to ir nepergyvenu, mes buvom pas daktare nepilnai 4 menesiu, tai sverem 7.150 kg ir 65 cm ugio. Tai man kazkaip jau norisi, kad jis putlesnis butu 😃 Man taip grazu tas vaikiskas putlumas!
labas mamytes 😀 na mes jau 4 men ir savaites o kai buvom pas gydytoja 4men sverem 8,6kg ir 69,5cm esam 😀 aukstas vyrukas tas mano Kristupelis 😀 na mes su vyru nemazi esam 😃
labas rytas, musu nakteles oi kokios neramios galvoju dantukai kalasi, pradejo dazniau valgyt naktimis, vos ne kas valanda prabunda, o dar bedele turim, kai dare mazajai tyrimus tai rado stafilakoka, sake gerti geras bakterijas, laukiam kol papulsim pas daktariuka ir dar mazoji nesitustina 7 para, pilvukas ketas pasidare, dariau klizmute su muilintu vandeniu nepadeda, valgiau slyvas, obuoliu sultys, nieko nepadeda