Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labas rytas merginoms 😀
Visas noriu pasveikinti su atejusiomis sventemis, susitaikymo ir ramybes jusu seimoms, meiles ir dziaugsmo jums pacioms 😀
Na merginos, o as dar neskubesiu sveikinti su sventemis, manau rytoj dar cia uzsuksiu 😉
Visos ruosiasi rytojui 😀 As tai rytoj vienisausiu su vaikuciais. Vyras dirbs iki pietu,po to i naktine jam ☹ Tad visa seimyna susitiksim tik Kaledu ryta.
aciu aciu panduk ir tavo seimynelei to pacio😀
Niu ką, merginos, gražių, ramių jums ir jūsų šeimoms Kūčių, smagių Kalėdų ir daug daug dovanėlių 😀
visai visos dingusios😀
Na va, mes tai poguliaujam po masazeliu 😉
mes po truputi missk gyvenam augam vis kazka naujo darom vis linksmesni,po truputi duodu tyreles kartais,lb skaniai valgo,ima pats uz mano ranku uz saukstelio😀o siaip viskas gertai,ne missk ne snd mum 4 menesiai kaledu diena mum 4menesiai😀
Oi Engrida nu tikrai tavo dienele sian smagi 😀 Loretuke kaip tu laikaisi? kaip maziukas auga?ar ne siandien sukako jums 4 menesiukai? 😀
su artejanciom sventem visas mamytes ir mazuosius angeliukus 😀 linksmu, ramiu svenciu jums 😀 nepersivalgykit 😀
vyrelis jau darban isleke , bet užtat kurjeris jau Kenwood mano laimėtą kombainą virtuvinį atvežė nu bet ir svoris :-) Super po švenčių griebsiu bandyti :-) Vat dar su mazaja sende pas gydytoja buvom gavom skiepą sveriam 6700gr ir ūgis 64cm , dar su dičkiu pas logopede buvome, oi dienele ,
Labukas mamukai nu ir dienele fui daugaiu tokių nenorių:-) pasiemėm sende masina iš autoserviso 2 savaites taisė saskaitėlė 2000lt plius apsibaigė darudimas kadangi atksuoja vyrelis tai jam rizikos specialusis dar 500lt tai patikėkit sende nuvaziavome i norfa saldainiu tai supakuoti isluoti ani vienos dezutės, tai pirkom tokioj specialioj saldainiu parduotuvėj rinkinukai supakuoti po 500gr saldainiu po 7lt viskas būtų super bet pamirsom sende is to lakstymo net eglute nusipirkti :-(
aciu aciu missk uz grazius zodelius😀
Žiemos taku šventės jau atėjo,
Teatneša daug laimės, džiaugsmo valandų,
Lai sunkios valandos Jums pralekia lyg vėjas,
O laimės dienos slenka pamažu..
Linksmų ateinančių švenčių linkiu visoms mamytėms!!!! 😀
Sveikutes kur visos dingusios ruosiasi sventem?😀
Man kazkaip irgi nesijaucia, kad ryt jau sventes...
sveikutes, visos jauciu ruosiasi kucioms, mums gerai nes gaminti nereikia vaziuosim kucias svesti is pradziu pas uosviene, poto pas mano tevukus i kauna.siandiena parskrenda mano sesuo, tikiuosi reisas bus ir jie sekmingai atsigabens 😀
Lila, nu nesu stambi, bet 2 iš eilės vaikučiai visgi padarė savo 😀 Mano gražusis liemuo kažkur dingo 😃
Nuevo, o iš kur tą valią gaut??? 😃 😃 😃 Sunku...... 😀
Man irgi užėjo plaukų slinkimo metas, bet ne labai stipriai 😀 Tai nusipirkau vėl žuvų taukų kapsulių ir pagersiu 😀
Nieko Panduk, juk tik valios reikalas cia tas svorio metimas 😃
Merginos, KA DAROT< KAD NESLINKTU PLAUKAI? As isprotesiu, jau panika net galva plautis, kuokstais...
Labas rytas 😀 Kaip gerai, meginos, kurios jau galit kūdintis 😀 O aš tai vis dar niekaip, kol maitinu... Bandau mažinti porcijas, daug ko atsisakiau, bet svoris ne labai krenta ☹ Niu kaip nors dar palauksiu porą mėnesėlių ir tada jau susiimsiu 😀 Nors man toks svetimas tas dietų laikymasis ir pan, nes iki nėštumų aš niekada neturėjau ansvorio (gal net per mažai tada svėriau 😀 )... Niu bet nieko nepadarysi, teks išmokt dabar ir svorį numesti 😀
O as kitu dietu laikytis negaliu, tiesiog ne mano prigimciai - negaliu prisiversti valgyti grieztai tada, kada nurodyta arba toki maista, kaip kazkas nurode, as turiu gauti malonuma is maisto, koks kiekis jo bebutu ar ka bevalgytum. Ir tada kai numeciau 60 kg, valgiau tik tai, ka pati atsirinkau, nuo ko svoris krito, o ne grieztai tam tikromis valandomis ar tam tikra maista, kaip kad dietose dazniausiai buna nurodyta, negaliu taip ir viskas 😀 Kaip as galiu valgyti koki viena kiausini ryte, jei as jo ryte nenoriu! Ar ten duonos riekele priespieciams, jei tada man norisi salotos! Ne ne ne! As irgi susiemiau rimtai, is 14 kg 2 nebeturiu, bet buvau biskuteli atleidusi vadeles, tai ir nebekrito kg. Dabar ant saves vel supykau ir ketinu iki pavasario savo nastos nebeturet! 😃 😃 😃
lila primink kaip ten ta tavo dieta vadinasi? na mes su mazaja ryt pas gydytoja kelaiusime tai agusime skiepuka tikiuos nesureguos i skiepa ir sventes nenueis i antra plana :-)
oi renku dar lipdukus dabar ta gryline kepsnine noriu
vistiek kazka pirksiu is maximos nes nebe daug trukstu tik kokiu 30vnt lipduku
Na mes ir pas mano tėvus važiuosime tai amma sake jau vakar kučiuku prikepė, bet vat mamukai aš negaliu atislaikyt nepasigyrusi , Hm laimėjau Kenwood virtuvini kombaina su visais priedais ( čia internete vyko menesiuką toks konkursiukas ) tai nukoviau pagrindinį prizą tai jėtaus nu kaip pakilėjo nuotaiką.
Sveikos mamytes,as va snd ruosiuosi kuciukus kepti....😀 mes jau valgome bulvyte ir esame labai patenkintos,ir arbatele jau po truputi gurksnojame...esame pasiutusios 😀 ir be mamytes nelabai pabuna...😀todel visur mes kartu...patinka klausytis kaip mamyte skaito pasakeles...😀 tad augame tikrai linksmai,nuotaikingai...
Niu smagu girdėti, Lila, kad gražiai augat 😀 Mums irgi sakė, kad galim obuoliuko duoti, bet banano tai nerekomendavo (gal dėl tų nitratų, ar kad vežtinis vaisius, gali alergizuot ir pan.) O po poros savaitėlių sakė jau pilnai galim ir daržovienę valgyt 😀 Engrida, mes tai nekepam Kūčiukų 😀 Mano uošvienė labai skanius kepa, o kadangi mes pas juos ir Kūčias švęsim, tai aš ir nesivarginu 😃
lila sveikinu 4 menesiuku proga!!!
labas rytas mamukai kaip besilaikotes dickės ir dičkiai .Mes tai tinginiaujame sendiena vienisaujame , tetukas zvejot išvyko tai karaliauju viena su pypliais . Kaip jums šventinės nuotaikos jaučiasi , ar kučiukus ( šlyžikus ) jau kepate?
Labas rytas 😀 Lila, sveikinam jus sulaukus 4 mėnesiuko 😉 🌷 Mes tai neblogai laikomės. Tik vakar Meidutė išgasdino, nes sukilo temperatūra.... Bet vakare jau nebebuvo jos, čia turbūt mums buvo reakcija į skiepuką 😀 O šiaip tai namuose tvarkomės ir tiek 😀