2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

18. Jan 2011, 19:47

Labukas 😀 Sveikinam visas konkursų nugalėtojas 🌷 Šaunuolės 😉 Loretuke, sveikinam jus su pirmuoju perliuku 🌷 Tai jau dantų šepetėlio reikės 😉

18. Jan 2011, 18:13

aciu uz sveikinima lila,dar jis visai neisdygo,bet po truputi lenda,nu isdygo nelabai ramiai,buvo nemazai rekianciu vakaru,visko buvo nei per ramiausiai nei per baisiausiai,viduriuot tai neviduriavom,tai va lauksim ktu dntuku tikekimes kiti bus ramesni😀na va mes pradejom pirmi su pirmu dantuku,tad linkiu dbr visom,kuo greiciau sulauukti dantuku😀

18. Jan 2011, 12:53

Sveikutes senai cia jau buvau,bet turime mes kuom pasigirti,kuom matau kitos dar nesigiria,mums jau islindes pirmasis dantukas😀

18. Jan 2011, 09:56

labas rytas! Dzurdzita o koks konkuras buvo?mes tai su Rugile laimejome dregnas serveteles, tai fainai pasijutau 😀

17. Jan 2011, 19:31

oi Dzurdzitsa, sveikinimai laimejus jums konkursa 😉

17. Jan 2011, 16:50

Sveikos mamytes.. Pasigirsiu, mes laimejome konkurse Huggies.. Sauskelniu pakuote ir dregnas serveteles 😀

17. Jan 2011, 15:16

Slydybe kieme, tai net baisu!!!

17. Jan 2011, 11:14

labas rytas, savaitgali nebuvo kada pritupti prie kompo, ja praleidome su seima, musu mazoji mus nustebino pati norei pabuvo ant pilvuko, po truputi mums pradeda patikti 😀 dar nsutebino kad visai patiko sedeti auto keduteje tai patogiau mums vazineti ir dar i ja telpam 😀 liudna tai kad mano mazoji nesitustino 5 para, jauciu reiks gelbet vaika, nes jau neramei miegojo, gaila mazosios ☹ siandiena baigem savo manksteles tai mama namie darbuosis, kaip lauke slidu vos nedribau isejus is masinos.kaip jus gyvuojat?grazios nuotraukos merginos

16. Jan 2011, 18:52

P mes siandien miske pabuvom 😉

16. Jan 2011, 16:07

O vat as kartais pagalvoju galetu leciau viskas vykti taip greit auga keiciasi viskas o mes ti senstam :-)

16. Jan 2011, 15:03

mano didziausias dziauksmas yra kad mazyliui isdyktu dantukai, ir nebeziztu taip kaip dabar😀

15. Jan 2011, 19:35

Oi as irgi kaip laukiu, kol mano vaikinukas ims stotis, ropoti... uch!...

15. Jan 2011, 15:59

labukas mamukai ak veikinejate šaltoką šeštadienį , kaip laikotes kaip augate kas naujesnio pas jumis, na mus sendiena aplankė puseserė su savo berniuku 10mėnesių tai mano mazoji tokia žioplikė pagal dički virioka , ek grazu ziurėti kaip jos berniukas jau ropojo stojasi kimbasi ek kaip greit lekia laikas nes kai mačiau pirma karta buvo vos nesenai gimes poros menesiuku

15. Jan 2011, 09:10

As ir sakau kuo gi betiket!

14. Jan 2011, 14:39

Ačiū 😉

14. Jan 2011, 10:52

Oi oi, kokie gražūs vaikučiai, Engrida 😀 Ir panašūs 😀 Labai ačiū už svekinimą, ir jis nepavėluotas, kaip tik laiku 😉

14. Jan 2011, 10:39

dar viena foto

14. Jan 2011, 10:38

dičkis mūsų

14. Jan 2011, 10:38

dar viena foto cia valgem kosyte darzovių

14. Jan 2011, 10:36

OI kad ir paveluotai bet su tortadieniu Panduk, o mes pasigirsime kaip paaugome

14. Jan 2011, 09:16

Labas rytas, merginos 😀 Ačiū ačiū jums labai 😉 Net nuotaika tokia pakili pasidarė, po tokių gražių sveikinimų 😀

14. Jan 2011, 09:10

Labas rytas, su gimtadieniu PANDUKA!!!! Taip pat palinkesiu visu noru issipildymo!!!!!!!! 😀

14. Jan 2011, 08:17

Panduk su gimtadieniu!!!!!Lai tavo norai visi issipildo!!! 😘

13. Jan 2011, 23:38

Na va mergaites, o as is baznytinio teismo. Tikriausiai net nepasakojau, kad einu kryziaus kelius, kad anuliuociau savo pirmaja santuoka? Siandien vyko mano apklausa: 14.30 pradejom, baigem 17.30... Visko buvo - ir asareliu ir pajuokavom, kunigas labai supratingas, siuolaikiskas, nesmerke, kad baznytines santuokos nepanaikinusi turiu vaikeli... Man to net sakyti nereikejo, mano buvusysis pasistenge, mat jis ryte siandien parodymus dave. Sunku buvo vel viska isgyvent, prisimint... Bet viskas jau praeityje. Dabar liko kita savaite tik liudytojus apklausti ir pavasari sake kunigas galesim jau ramia sazine krikstyti Martyna 😀 O santuokos baznytines su Sauliuku teks palaukti dar metukus, nes kunigas patikino, kad jie tikrai priims sprendima anuliuoti santuoka, tai bus pavasari, bet tada teks laukti patvirtinimo is Vilniaus. Papasakociau placiau ka klausinejo, bet tai labai asmeniska, o beto prisiekiau pries Dieva, kad ko klausiama buvau niekam nepasakosiu, tokia priesaika buvo pries pradedant apklausa. Dabar jau lengviau siek tiek 😀rnO musu vidureliai susitvarke, siandien Martynelis pakakino normaliai! Tai dziaugiausi, kaip aukso luita pamperse radusi 😃

13. Jan 2011, 16:30

labukas mamukai kaip laikotes mes su mazaja sende buvom po akropoli pasivazineti tetis su dickiu namuose sedejo, a daugaiu kaip ir nieko naujo augam didejam mano mazoji tingi vartytis tik sedet nori

13. Jan 2011, 11:30

Labukas, merginos 😀 Ačiū už sveikinimus 😀 Lila, sveikinam su pradėjimu vartytis 😉 Na, kadangi mes jau valgom daržovių košytę, tai mums kakis irgi visoks būna...

13. Jan 2011, 11:23

Aciu Lila uz paguodos zodelius, tikiuosi viskas gerai mums bus?

12. Jan 2011, 23:25

Mergaites, turiu klausima: koks turi buti 4.5 men vaiko kakis? Mes siandien kakojom du kartus ir taip su forma, bet po labai nedaug, kad atrodo nuimtum nuo pamperso ir jis svarus liktu ( gerai as cia rasau, ane? 😃 ), bijau ar tai nereiskia, kad kieteja viduriukai?

12. Jan 2011, 08:15

Sveikinam Meidute 5 menesiuku proga!!!kaip bega tas laikas atrodo tik leliukai gime o jau tiek laiko jiems, pradeda ragauti kitoki maista...